Веза између вакцина и камења: на споменику пише да се број људи на Земљи мора смањити!

1

Интернет је чудо, свега на њему има, и доброг и лошег, па шта ко нађе и шта кога интересује. Ја сам пронашао један споменик, монолитни у Џорџији у САД. На америчком је језику, али има и на другим. Као и у много других случајева нема на србском, али има на хрвацком. Ми Срби имамо једну бољку, а то је да нам битне ствари уопште нису битне. А можда ово и није бољка? Вриједи о овоме даље размишљати.

Да се вратим на тему. Да не бих препричавао шта пише на Википедији, то можете сами прочитати на датим линковима изнад, само ћу споменути да се на споменику спомиње смањење становништва на Земљи на 500 милиона уз даљње одржавање становништва на овом броју.




Оваквих димензија и израде споменик се не смије занемарити. Као ни мјесто гдје се налази, у још увијек најмоћнијој држави свијета. Неко се добро потрудио око њега, да би се тврдило да је ово само неки пуки артистички перформанс.

Једноставно питање за наше политичаре, који нису суверени у одлучивању нити један постотак, гласи:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да ли неко са балканског срболиког говорног подручја може да саопшти нама, да ли има неке везе вакцинација којом нам пријете са овим камењем у Џорџији и уклесаном тврдњом у њима да треба смањити број становника на Земљи?

И какве има везе.

Унапријед захваљујемо на одговору.

Душко Бошковић

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Веза између вакцина и камења: на споменику пише да се број људи на Земљи мора смањити!

  1. Чије су то заправо намере, на чему се темеље, што се заговорници не појаве у јавности и образложе свој став “НАУЧНО”, логично, разложно … чега се стиде, што су “скромни” и “стидљиви”, можда би за то објашњење и “науку” добију нобелову награду?! и то баш од остатка људи које желе потаманити, ха ха …
    Дакле ти имбецили серу дебело и иза тих “пројеката” насиља, вакцина, терора здравог разума смешним објашњењима стоје људи којима командује НЕЉУДСКИ РАЗУМ, зато их нема у јавности, дакле издајницима људског рода ( подсвесно су свесни тога да су ИЗДАЈНИЦИ, а за издају награда је вешало, стрељачки вод, гиљотина … )
    О чему је реч? неко каже рептилчине … демони, сатане, зли дуси … али најближа одредница је да су то неорганска бића која имају свест и знања о свету много већа од људске али немају појавност као органски облици свести какви су на пример људи, али могу утицати на разум људи поготово оних који своју непостојећу важност уздижу и темеље на некаквом “богатству” и знању добијених од ових облика свести јер њихова свест траје много дуже него људска која је орочена кратким људским веком живљења.
    Да лажу, сплеткаре и да су насилни видимо кроз историју људског рода као и да сада дају највећи допринос свом делу које је “смањење људског рода на по милијарде )
    Задатак људског рода је да се што више уподоби са божанским еманацијама, силама које владају васељеном, а за то трба бројност јединки које кроз кроз процес живљења стичу таква знања или се прилагођавају или нестају идући уз “ветар божијим васељенским еманацијама”
    Број живих јединки људи на Планети нису направила та бића нити морони који следе њихов наум.
    Да су људи прекобројни смарачи на овој нашој Земљи је тешка глупост јер нико не зна какви ће се људи рађати надаље, колико ће јести, пити и смарати Планету јер се и људска ћуд мења кроз модалитет времена.
    На пример у Аргентини је рођен човек који ништа не једе чак и не пије воду а живи!? ( ко не верује може наћи на нету )
    Има таквих још. Ако побијемо људе такви нови људски облици неће добити шансу, а заправо њихово штетовање на Земљи било би равно нули, јер онај који не једе наравно и не сере.
    Брига за Планету!?
    као разлог за смањење људи отпада јер они који нас лажу о грипу и кану нас на смрт разболети и побити вакцинама управо Земљу највише убијају нарочито ОРГАНСКИ ДЕО СВЕСТИ, биљке, људе, животиње … “хемијским траговима” и осталим систематским хемуџа тровањима што нас тачно наводи на кривца без икакве сумње.
    Ако ми не ваљамо, можда ће ваљати наша деца, ако и они буду неваљали и слични нама, можда унуци, праунуци, потомчићи надаље буду боље уподобљени у свет божијих еманација … а да би се уподобили морају добити шансу да живе и то без отрова, вакцина и осталог срања фармомафије која дегенеришу и муте људско опажање и уподобљавање и битисање у Васељени у најширем смислу речи.
    Зашто бића неорганске свести ТО раде људском роду!?
    ( преко дебила банкстера, гејцова, сороша, крунисаних тинтара и осталих краваташа, кожних фотељаша … ) Зашто???
    То би њима требало поставити питање, а и ако би могли ко зна да ли би нам дали искрен одговор обзиром да лажу, серу, сплеткаре, љигаве преко својих људских послушника који се никада огољеније нису у историји исказали него ДАНАС и хвала има на томе, обогатили су нам видике.
    Ми људи којима се не свиђа идеја вакцинације а по томе цркавање у мукама од којекаквих канцер болешћуга можемо овако размишљати:
    Зашто су Они ( неорганска свест ) присутни у божијем свету? као наши мучитељи не можемо знати баш као што смо ми и наше породице и остале живуљке …
    Заправо и можемо да једни друге КОНТРОЛИШЕМО да буде како хоћемо али НЕ и докле хоћемо, каква генијалност Творца који неће да се смара својом бројном чељади него саморегулацију до најситнијег фотона препустио БАШ НАМА САМИМА
    Значи они су равноправни становници Васељене можда и старији од нас људи са исто права и обавеза?
    Стари шамани и врачеви су непобитно доказали да је ОСЕЋАЊЕ НЕПОСТОЈЕЋЕ ВАЖНОСТИ У ЉУДИ УНИШТИТЕЉ људског рода! Како?
    Лепо просто када смо “ВАЖНИ” “ГОРДИ” због неке глупости да смо “богати” “курати” “велики” “лепи” “паметни” “ВИП” … бићемо онолико лакши плен “демона” “бактерија” “вируса” … и на крају најљућег непријатеља човечије расе а то су УПРАВО ЉУДИИИИИИИИ … да људи и то који? Па баш они који мисле да “битни” и “важни” јер су лак плен разума неорганских свести.
    Дакле, да би људи опстали у “непријатељском” УНИВЕРЗУМУ – ВАСЕЉЕНИ морају баш да развијају, вежбају и практикују заштитну доктрину борећи се дању и ноћу целога живота против сопствене непостојеће важности или гордости. Ту гордост Православље је добро одредило али практично ништа није урадило да код свог свештенстава и пасмине учини практичан помак у чишћењу духа од овог самоуништавајућег осећања БР1 у човека.
    Да ли из нехата или намерно? Ко сме рећи вернику “ми смо неважни као све остало на сету” или “важни смо онолико колико све што нас окружује”!
    Ако саме себе сматрамо равноправне свему осталом то би значило да не морамо ни пред ким клечати АЛИ ни тражити да пред нама ико клечи без обзира да ли су то људи из људске социјале, животиње … или пак неорганска бића која нас преко “самобитних” људи желе потаманити. А колико верника је спремно да не клечи ни пред ким а ни да да од других не иска клечање пред њима самима.
    Такво свештенство од верника не би добило ни пишљива боба када би им рекло “нисте битни а ни важни елемент овога божијег света од било чега другога” Ето шта је узрок људског самоуништења.
    Како су то неки људи “сконтали”? Просто: Када би ишли у непознато морали су се опремити великим количинама енергије која им је гарантовала опстанак у непријатељским непознатим световима на граници несазнајног, али иста количина енергије се показала као НЕДОВОЉНА да би опстали међу људима!?
    Невероватно корисно откриће.
    Шта то практично значи, да би се успешно одбранили од НЕОРГАНСКИХ свести и људских морона, несретника која им робују за рад неких глупости ( ђинђува, перли, пара, којекаквог небитног знања, обећања да су нешто посебно … ) морамо само једно да све снаге уложимо у чишћење свог ДУХА од осећања непостојеће важности то јест чишћење нашег енергетског тела од стеченог и наслеђеног ђубрета, отпадака од ненаменске употребе божијих еманација.
    Врло просто, дисциплинована целоживотна борба са самима собом у напору да смо исти као све остало а отуда можемо у радости тражити од других само оно што и другима у радости можемо понудити. Истина, самоважност је врло моћно и битно осећање које нас одржава у животу АЛИ се са њим мора стратешки прецизно руковати као и са свим осталим делима у људском животу уз сталну самоконтролу
    Па да закључимо само дисциплином се можемо отрести намтљивачког разума нељудске свести, вируса, бактерија, тигрова, бесних керова … јер ћемо тада бити чист производ божанских еманација и као такви “бљутав испљунут” залогај неорганских бића, бактерија, вируса и ко зна каквих срања
    ЗАКЉУЧАК:
    Ипак на свету има вишка људи колико хоћеш и они су за васељенски одстрел, а који су то?
    па баш они укључени у акцију “к. циркус” Они “битни и важни” који се клањају онима који држе $ и “вакцине” а од осталих траже просјачки наклон мислећи да ће они бити “елита” у по милијарде, али су се зајебали замка је намењена њима, а не остатку света, живи били и ускоро дочекали
    Како то да знамо? Просто, кроз кога протиче Дух божији, богаташко инцест чедо или “сиротињско”? Ко прави боље песме, музику, спортски резултат, духовни, научни подвиг ??? Богаташко размажено чедо или “сиротињско”? Које чедо више љуби свет око себе? Богаташко размажено или “сиротињско”?
    Не трба више трошити речи све је јасно! Дух је са “ОБИЧНИМА” “СКРОМНИМА” па будимо ТО и не бојмо се него наилазеће време гледајмо са страхом и дивљењем биће то представа ДУХА чекана хиљадама годинама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *