Зашто се о овоме ћути? Погледајте шта пише на Фајзеровој вакцини против короне

0

Ilustracija: Deposit photos/luiscarceller

Ако неко и размишља да ли би требало да се вакцинише против коронавируса, овај податак би могао да му разбије све илузије. Проблем је што већина домаће лекарске струке ћути о овоме, а у свему саучествују и режимски медији.

Поставља се питање због чега у нашим документима за вакцинисање „Фајзеровом“ вакцином нигде не пише оно што пише у званичним објавама „Фајзера“ о вакцини коју убризгава!? Конкретно, треба посебно причитати тачке 5. и 7.

Тачка 5. Обавештен сам да вакцина још увек није регистрована и да је добила хитну ауторизацију за употребу док је још увек у завршној фази 3. клиничког испитивања као и да ефикасност и безбедност вакцине ће тек бити утврђена.

Тачка 7. Схатам да моје учешће у Националног Програму вакцинације за Ковид – 19 вакцину ме неће заштитити против вируса Ковид – 19.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Дакле, из документације о фајзеровој вакцини свуда у свету, па и овде, јасно је да је то 4. фаза experimentuma in vivo!

Да ли сте спремни да у своје тело убаците нешто што може да угрози ваше здравље и да при томе пристанете да амнестирате од одговорности произвођача вакцине ако вам се нешто деси?

Да ли ћете у 2021. години пристати на увођење такозваних „ковид пасоша“ и пристати на вакцинацију да бисте могли да пређете границу? Прича како већ постоје слични пасоши, јер је неопходна вакцинација од појединих тропских болести за неке афричке земље је смешна, јер је ту реч о провереним вакцинама, које су се развијале неколико деценија и примењују се исто толико.

Прочитајте још:  Мој "тотални интервју" са Соњом Савић

Треба се подсетити и да је Проф. Др. Бранимир Несторовић свим мушкарцима који желе да буду у овој експерименталној фази вакцинације препоручио да замрзну сперму, јер би могли да остану стерилни.

[table id=1 /]



Србин.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *