Доста смо били у дефанзиви, на власти су бандити (Видео)

2

Бојан Савић из Грађанске патроле каже да полиција није успела да га сломи и уплаши и да припрема нови велики ударац на систем.

Он у интервјуу објашњава да не плаћа прекршајне казне али да га до сад нису звали да одлежи затворску казну. Он тврди да су затвори пуни и позива грађане да не плаћају казне које им пишу полицајци.

Савић открива шта се дешава са поступцима које је покренуо против полиције, али и онима које је полиција покренула против њега. Он спрема нову велику акцију око цена регистрација и позива возаче да му се придруже.
Шта Савић спрема за полицију сазнајте у интервјуу:

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Хелмкаст

2 Коментара

  • 1. крв међу Србима је разлог екстази наших непријатеља, а подела и мржња након тога још веће; Његош говори о истрази као решењу, али да би то било могуће прво мора да се формира родољубни народни сабор састављен од људи који ни у ком случају не користе окуп-колон производе ( роба, идеје, тв, услуге исл). Има ли један жив овакав!
   Кренимо прво од себе, да би мењали остало.

   2. тачно, треба окречити Бгд, тачније Круг Двојке, али тек након завршетка тачке 1 јер без ње би нам само Мурта заменио Курту. Занимљиво је да је тај „лек“ предложио припадник групације коју треба „окречити“

   3. након укидања аутошовинизма, дефетизма и квислинштва, остали проблеми би нестали, неки сами од себе, неки лакшим интервенцијама.

   проблем је тачка 1.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.