Доста смо били у дефанзиви, на власти су бандити (Видео)

2

Бојан Савић из Грађанске патроле каже да полиција није успела да га сломи и уплаши и да припрема нови велики ударац на систем.

Он у интервјуу објашњава да не плаћа прекршајне казне али да га до сад нису звали да одлежи затворску казну. Он тврди да су затвори пуни и позива грађане да не плаћају казне које им пишу полицајци.

Савић открива шта се дешава са поступцима које је покренуо против полиције, али и онима које је полиција покренула против њега. Он спрема нову велику акцију око цена регистрација и позива возаче да му се придруже.




Шта Савић спрема за полицију сазнајте у интервјуу:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Хелмкаст

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Доста смо били у дефанзиви, на власти су бандити (Видео)

    1. 1. крв међу Србима је разлог екстази наших непријатеља, а подела и мржња након тога још веће; Његош говори о истрази као решењу, али да би то било могуће прво мора да се формира родољубни народни сабор састављен од људи који ни у ком случају не користе окуп-колон производе ( роба, идеје, тв, услуге исл). Има ли један жив овакав!
      Кренимо прво од себе, да би мењали остало.

      2. тачно, треба окречити Бгд, тачније Круг Двојке, али тек након завршетка тачке 1 јер без ње би нам само Мурта заменио Курту. Занимљиво је да је тај “лек” предложио припадник групације коју треба “окречити”

      3. након укидања аутошовинизма, дефетизма и квислинштва, остали проблеми би нестали, неки сами од себе, неки лакшим интервенцијама.

      проблем је тачка 1.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *