Кон забранио и грудвање и санкање: Ко пипне снег, одмах да пере руке!

4

Уколико неки фанатик одлучи да доследно слуша препоруке струке, у том случају је најбоље да уопште не излази напоље! Посебно док пада снег. Јер може се десити да тај снег удахне, да му падне на лице или таман посла да направи грудву голом руком и некога погоди у лице.

Доктор Кон јенаиме изјавио да уколико је неко имао додир са снегом, одмах опере руке: “Ако човек на било који начин загади снег, сигурно да ће ту вирус остати нешто дуже. Зато је треба одмах прати руке”.

Како се загађује снег, осим преко загађеног ваздуха, није нам познато. Но, да није у питању вест из паралелне димензије можете се уверити и на сајту Курира где је ово упозорење и издато.

Васељенска ТВ

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Кон забранио и грудвање и санкање: Ко пипне снег, одмах да пере руке!

  1. E moj dobri i pomalo pošteni ( 190.000ski) doktore naš !
    Znam da moraš da opravdaš svaki od tih 190.000 zelembaća koje dobiješ od Gates-a svake godine , ali ovo je stvarno previše ovo je sad već IMBECILNO I DEBILNO !!!!

  2. да он није хтео да каже да се кемтрејлсима расипа вирус на земљу, и да га има у снегу? на којој температури и колико дуго опстаје вирус?

  3. Никако не могу да схватим неке ствари: Особе високог академског образовања; Доктори наука да за једно парче хладног бурека продају своју академску титулу, попљују дугогодишње учење, и поприме манире кафанске певаљке, када виде лову певају шта им се наручи, и окрећу се према оном ко их плаћа. Имају ли те особе трунку части? Не верујем. Морал? Одакле им тај негативни манир? Срамно на шта смо спали.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *