У случају АПОКАЛИПСЕ преживели бисте само ако би имали ОВУ НАМИРНИЦУ!

3

(Фото: Depositphotos, konradbak)

Многи се труде да измисле супернамирницу која ће садржати све за наш организам и која ће нам омогућити да будемо снажни и здрави.

Међутим, оно што велика већина не зна јесте да суперхрана већ постоји и да је за врло мало новца можете купити на било којој пијаци или у супермаркету.

Реч је о кромпиру!




Кромпир садржи изобиље минерала и витамина, а такође телу пружа довољно угљених хидрата и протеина који су потребни за правилно функционисање тела. Због тога је кромпир наминица која вас може хранити, чак и ако поред ње ништа друго не једете.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Научници су открили да је кромпир толико хранљив да вас само он може одржавати здравим и енергичним. Једина ствар која кромпиру фали јесу масти, па се саветује да се он једе са малом количином уља. Када би се десила апокалипса и када би читав свет остао без хране, довољни би вам били кромир и мало уља да преживите.

Нутриционисти и лекари широм света саветују да се кромпир мора налазити у вашој редовној исхрани, а топло се препоручује и онима који пате од различтих болести и који имају проблем са килограмима, јер је кромпир одлична храна која ће вам помоћи да остварите све ваше циљеве.

[table id=1 /]



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “У случају АПОКАЛИПСЕ преживели бисте само ако би имали ОВУ НАМИРНИЦУ!

  1. Kad bih sve verovao sta ,,novinari,, napisu, nebi me odavno bilo ! Glupost koja je izrecena je ulje ! To je otrov ,,rafinisano,, nad otrovima. Ima cak da neki naucnici tvrde da ova silna pandemija dijabetisa 2 je upravo uzrok rafinisano ulje. Za hladno cedjena to nevazi ! Ustostrucena broja obolelih od dijabetisa 2 unazad za 50 godina! Apsolutno da mora da postoji razlog ! Lako ulje moze da bude uzrok, jer zadnjih 50 godina je silna navala za pravljenje ulja rafinisanjem !
    Odavno sam citao od nekog naseg naucnika da je kesten namirnica koja zadovoljava sve potrebe !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *