НЕСТОРОВИЋ: Људи уместо да се баве сексом они гледају телевизију (ВИДЕО)

3

Несторовић (Фото: Јутјуб)

Доктор Бранимир Несторовић гостовао је у емисији Гламур, што је његово прво појављивање на неком од медија у 2021. години и говорио о бројним темама.

И већ на почетку, доктор је у свом препознатљивом стилу прокоментарисао свеприсутну тему коронавируса.

Коментаришући чињењицу да је био радо виђен гост бројних медија и да му је порасла популарност у народу, доктор Несторовић је нашалио:

– И онда је дошла ова корона. Људи су били закључани. И уместо да се баве сексом, што би било паметније, они онда гледају телевизију – рекао је доктор Несторовић.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Говорећи о својој популарности коју је стекао између осталог и износећи другачија мишљења од оних које су пропагирале његове дојучерашње колеге из Кризног штаба, доктор је истакао да свима прија кад их воле, али да је што се њега лично тиче у последње време то постало “мало оптерећујуће”.

О чему је још говорио професор, погледајте у видео снимку.

https://youtu.be/krPjsswTESc

[table id=1 /]



Ало

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “НЕСТОРОВИЋ: Људи уместо да се баве сексом они гледају телевизију (ВИДЕО)

  1. Тежак кварњак и смохвалисавац, опаснији по народ од белог пацова који гура народ у смртоносну замку директно а ова “алтернатива” изокола. Како можемо знати? Просто.
    Био је члан кризног стожера када је закључао народ од 17-05 као да вирус онда хара празним улицама а не мигранти. ( то није ни хитлер 41-45 )
    Био је члан дебело плаћен $$$$$ да закључа људе 65+ на 2 месеца због чега су многи помрли и растеретили пензиони фонд. Тежак говнар и он и бели пацов имају 65+ а вредно су радили на сатанистичком пројекту корона циркус. Наравно себе нису закључали него се “жртвовали” за $$$$$ на уништавању народа старог и младог.
    Још важнија одредница је да у сваком обраћању каже “ја нисам од оних који негирају постојање “вируса” ( што воле чути банкстери и корумпирани политичари ) којег до сада нико не услика иако постоје микроскопи деценијама, вековима, него се служе “уметничком” јефтино плаћеним графикама.
    Надаље вирус је мртва ствар отпад телесни, производ чишћења организма и не може се преносити са особе на особу онако како кажу него је у питању бездушна тровачина геноцид из ваздуха свим и свачим, бојним отровима у разређеном стању, ситним честицама метала и којекаквог срања, прскање “дезифекционим” средствима … који изазивају упале плућа при повишеној температури изазване грипом, па кинески респиратори којима рукује нестручно особље ( у нашим болницама још хара сепса !!! ) + 5 г. мрежа инсталирана поред болница … + $$$$$бонуси за сваког умрлог “од короне”
    Да постоји “опасан вирус” не би банкстери трошили брда $ да поспеше акцију.
    Покушава се вешто извући за своја злодела и још бити “симпатичан”, као када директор сиђе у “базу” међу раднике да би предупредио питање “када ће минималац” а он први уз усиљен осмех за монтиран за све прилике пита “јебете ли шта”
    Нас не занимају његови савети о јебању него “зашто нас је закључао, колико је $ за то добио, зашто лаже да вирус постоји да одврати пажњу од намерног тровања”
    Више никаквом “симпатичном” причом не може поништити своје деловање на геноциду против сопственог народа као плаћеник на страни окупатора

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *