Ђука поручио Србима: Ако нећете да радите у фабрици за 30.000 динара, хоће мигранти за 25.000 – ВИДЕО

7
Владимир Ђукановић

Владимир Ђукановић

Владимир Ђукановић Ђука функционер СНС, дао је скандалозну изјаву, која као да има за циљ да отера из земље све нормалне и поштене људе.

У својој емисији, народни посланик је на критику гледаоца да му је понижавајуће да ради у фабрици за 30.000 динара, бахато одговорио:

Ако вам се то не свиђа, онда ће да дођу Арапи (мигранти) и да раде за 25.000 динара!

Дакле, Ђукановић је открио план да од овог народа направи стоку, која ће пристати да ради за понижавајућу цркавицу у фабрикама. У фабрикама које не задовољавају ни елементарне еколошке услове у ЕУ, па чак и у Kини, па могу само у Србији да се отворе.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ако не пристанемо да будемо робови, замениће нас с мигрантима, које по свему судећи, тек планирају да увозе, али и враћају из земаља Европске уније.

У ову стратегију се уклапа и нови скандалозни закон за опорезивање фриленсера, по којем Вучић очекује да неко ко је претходних пет година преко интернета држао часове математике и зарађивао рецимо 300 евра месечно, сада ретроактивно плати петогодишњи порез са каматама 14.500 евра!!!

Kолико још понижења у пљачке овај народ може да трпи?

[table id=1 /]



Србин.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. У свим градовима где су странци отворили фирме од грађана, сведока запослених у тим фирмама може се чути да су председници општина тешки као бизони а масни као крмаче ( алавци проширеног стомака ) обилазили директоре и ТРАЖИЛИ ДА СЕ РАДНИЦИМА СМАЊЕ ПЛАТЕ, у сврхе уградње у своје џепове без дна и општинске покрадене буџете. Толико о бризи за раднички новчаник.
    Овај “бизон” уз дужно поштовање према правим бизонима, толико је глуп да не зна шта булази, па ваљда је успех власти да у држави прави мере заштите које ће подизати наднице него да прети смањењем и то приходу које радници троше у држави а “елита” која пљачка буџет милијардама $ износи новац напоље тамо где им су сместили свој лоповски окот, то мајмуна којег зову бизон не интересује, то је “кулл” то је “ОК”!?
    Који кретен, шта значи то што је рекао? Да појаснимо:
    Хоћемо ићи у Шведску радити за 20% мању плату од Шведа, а њихови политичари ће то користити када радници траже веће плате: “ето ако нећете то што имате, хоће Срби”
    Значи бедно плаћени радници ( најмање плаћени у ЕУ ) су заменљива роба, само политичарска, лажљива, лоповска, уцењена багра НИЈЕ ЗАМЕНЉИВА?! Врло интересантно запажање, одох да серем гладан.

    1. Ко издаје радне визе “странци” или “наши”?
      Треба “наши” ваљда да цене и штите интересе државе која смо сви ми, а не само распродаја интереса и свега осталог на њихову привремену материјалну корист а на свеукупну штету свих нас по цену опстанка нације и државе.
      “Странци” не могу направити фирме у Србији и довести радну снагу која је јефтинија од наше ( ако таква уопште постоји ) ако то власт НЕ жели дозволити. Зашто постоји “закон о раду”
      Може ли неко из Србије отворити фирму у Норвешкој и “увести” радну снагу из Србије коју ће мање плаћати од Норвежана противно њиховом закону? Наравно да НЕ. Прво “стране” фирме нек повуку радну снагу са наших бироа по нашем закону о раду ( најгори у ЕУ ), ако нема довољно нек увезу, али опет по нашем закону о раду наравно. Проблем је и у томе што наш закон о раду крше управо “наши” послодавци почевши од локалне дебеле самоуправе ( читај лопова ) па до “наших” “тајкуна” ( читај бараба које глуме “газде” за ко зна чије криминалне интересе, регрутоване међу родбином политичара без школе, животног и радног искустава по принципу: са брда долазе балвани и директори )
      Снага друштвене заједнице се огледа у МИНИМАЛНОЈ ОБАВЕЗНОЈ ПЛАТИ ЗА 8сати пет пута недељно а не у фризираној “просечној” којом варају народ у фазону, “као други имају, а само си ти неуспешан, ко ти је крив”
      Како жена да ради и подиже децу, ако је мин. плата 30000? и ако хоће више ти је уцењујеш да ће као наћи и јефтинију и мање захтевну радну снагу и то још са другог континента, друге расе, а још приде велика већина не добија ни пишљиви минималац варањем закона.
      То се зове бела куга и самоуништење друштва, које само себе не може обновити и поред зајмања великих пара од белосветских криминалаца зеленаша и само нам фале још “Вакцине” које изазивају рак и стерилитет.
      Када ће дачић, вучић, бајатовивић, бизони и остала багра …. своју децу, браћу, сестре, маме, тате, родбину и курве запослити у те фирме нама за пример … НИКАДА! него властодршци ( читај пљачкаши сопственог рођеног и нерођеног народа за банкстере на % као касирке ) своју децу извозе на запад близу својих рачуна опљачканог новца.
      Немогућег си се посла прихватио, бранити олош на власти која ради за свачије интересе само не за интерес сопственог народа којег сатиру подводништвом интересима страних свести и намера заборавивши на своје основни задатак а то је: слуганство интересима грађана Србије. Чуј “спиновање” шта ти је па то?
      Каже стара мајка свом унучету политичару:
      “Дјете моје да си шђео бити човек могао си и са нами остати на селу”. Ха, ха …
      Народ је увек паметнији од политичара, ( пуних џепова опљачканог новца и дебелих наслага сала од бесплатних ручкова скупих ресторана, што је само “квалитет” у њиховој глупачи ) без обзира што су предмет пљачке и насиља свакојаког, чак шта више само предмет насиља гладни човек може да ОЧВРСНЕ, ОЈАЧА и ПРЕКАЛИ СВОЈ ДУХ а насилник ДЕБЕЛИ СПЛЕТКАРОШ, ПОДВОДАЧ НИКАДА, ВЕК ВЕКОВААААААААААААА
      ЗАКОН БОЖИЈИ ГАРАНТОВАН УСТАВОМ ВАСЕЉЕНСКИМ КОГА ЉУДИ ОБОРИТИ НЕ МОГУ НЕМА ТИХ ПАРА, ЗЛАТА, ЛАЖИ, СПЛЕТКИ … ХА, ХААА
      Глупани прво нека пробају зауставити Месец да прави плиму и осеку, па када им то успе нек увере Дух да су битнији и важнији од “базе” само зато што имају више опљачканог новца у џепу. Ето ти мало “спиновања”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *