‘KОВИД ПАСОШИ ЋЕ УБИТИ ТУРИЗАМ И СЛОБОДУ’: Моћи ћемо да ПУТУЈЕМО, али ће нам ПРИВАТНОСТ бити свима ‘НА ДЛАНУ’

2

Амерички гиганти удружили су се у Иницијативу за акредитовану вакцинацију, чији је циљ прављење безбедног “здравственог пасоша” којим може да се прати статус вакцинације његовог власника и кад прелази границе. У саопштењу за јавност, генерални директор Фондације “Kомонс проџект”, која је део Иницијативе, навео је да су такви пасоши неопходни за “безбедан повратак путовањима, послу, школама и животу, док се приватност њихових података штити”.

За богате и сиромашне

Ова група ради на технологији којом ц́е вакцинисани људи носити шифровану копију својих “имунизационих акредитива”, а они се могу складиштити у дигитални новчаник по избору. За оне који немају “паметне” телефоне, биц́е могуц́е да добију верзију одштампану на папиру са специјализованим кју-ар кодом.

Учесници ове иницијативе су истакли да желе да направе “електронски приступ вакцинацији, тестирању и другим медицинским подацима” који могу да “користе и богати и сиромашни” и “једноставан је као онлајн банкарство”, рекао је Мајк Сицилија, један од потпредседника “Оракла”.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нови пасош ц́е бити развијен на основу постојец́ег, који је направио “Kомонс Проџект” и који се вец́ користи код три велике авио-алијансе. Они су свој пасош развио уз подршку Рокфелер фондације. Технолошко-здравствени гиганти имају такву намеру да спрече људе да преносе вирус. Чланови Иницијативе и поред тога верују како је доказ о вакцинацији значајан корак ка обнављању међународних путовања, те да ц́е владе и авиокомпаније ускоро тражити да их путници имају.

Пасоши ће убити туризам и слободу

Међутим, има и мишљења да ц́е захтевање вакцинационих пасоша заправо бити погубна за туризам. Тако је Глорија Гевара, лидер Светског савета за путовања и туризам, недавно изјавила како ц́е то “убити сектор”.

Прочитајте још:  Афричка куга свиња до сада потврђена у 32 општине у Србији

Забринутост је изнела и организација за заштиту људских права “Прајваси интернешнел”, која је саопштила да ц́е “здравствени пасоши ускоро постати глобални документ идентификације” и да ц́е тако “озбиљно погодити људску слободу”.

Са друге стране, авио-компаније су поздравиле иницијативу за увођење вакцинационог пасоша, додајуц́и да би таква технологија охрабрила људе да више путују. Светски економски форум, који је један од главних заговорника ковид пасоша, промовише идеју о глобалним идентитетским документима још пре него што је почела пандемија вируса корона.

[table id=1 /]



(Глас јавности)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “‘KОВИД ПАСОШИ ЋЕ УБИТИ ТУРИЗАМ И СЛОБОДУ’: Моћи ћемо да ПУТУЈЕМО, али ће нам ПРИВАТНОСТ бити свима ‘НА ДЛАНУ’

  1. “авио-компаније су поздравиле иницијативу за увођење вакцинационог пасоша”
    Значи и авио фирме су у власти акцијаша непостојеће “пандемије” као и баке, тржни центри, политичара … маске, вакцине, пасоши и остале лажи.
    Тешко је НЕ запитати се ко је толико глуп а у врху је “власти” света људи да осмисли нешто тако наивно и глупо као ту “пандемију” као повод за светску диктатуру. А што је највећи фазон то су и раније безуспешно покушавали са осталим гриповима као крмећи, птичији … само са мање пара и насиља и гле ОПЕТ, стварно немају идеју, гарант су прављени млитавом инцест китом, џабе лова. Од када живим нисам срео такву будаку и глуперду … стварно то може бити само “идеја” или неког инцест потомка старе банкстерске породице или нељудска свест која не познаје довољно разум људи и творачке еманације којима је подвргнуто све постојеће. Али није то проблем мањина идијота, проблем су корумпирани идијоти који то покушавају то спровести у дело, мисију немогућу а на власти су, да људи не осете наивну замку у којој губе слободу, здравље, живот и да доводе себе и породицу у тоталну подчињеност идијота горих од њих самих милион пута.
    Али добро пао снег да свако остави свој траг да не буде забуне око успутне штете. Било некада “сваки свог субашу”, биће опет ускоро са 100% успеаха, бирајте страну.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *