НЕСТОРОВИЋ: Кризни штаб изгубио сврху, бесмислени су

2

Бранимир Несторовић (Foto: Printscreen Hit tvit)

Пулмолог др Бранимир Несторовић, од почетка епидемије познат по комичним и контроверзним ставовима на рачун коронавируса, почео је озбиљно да критикује и своје колеге из Кризног штаба. Овог пута, гостујући у емисији “После ручка”, он је оценио да је постојање Кризног штаба за борбу против коронавируса бесмислено.

– Кризни штаб је изгубио сврху. Ово што сада раде је потпуно бесмислено. Оно што говоре звучи крајње нелогично. То мере, до осам, до девет, до седам, до три… То нема никакву сврху – навео је Несторовић коментаришући мере које предлажу његове колеге.

Упитан да ли је “отишао” или је “најурен” из Кризног штаба, Несторовић је рекао да је у питању “нешто између”, али да се не каје јер је био тамо.




– Успели смо да пребродимо страх. Сад се људи више не плаше. Већина људи је прележала, већина се не плаши. Тај први период смо добро прегурали, али ово што се сад ради ми се не свиђа, али добро – навео је Несторовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пулмолог је додао и да је велика студија која је рађена недавно на 191 земљи показала да не постоји разлика у смртности између “закључаних” и земаља које то нису.

[table id=1 /]




direktno.rs

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “НЕСТОРОВИЋ: Кризни штаб изгубио сврху, бесмислени су

  1. Ха, ха … а када је тамо седео овај саморекламер утамничио је 65+ у кућни карантин од чега су многи поумирали јер су навикли шетати уживати у сунцу и природи. А он сам и бели пацов имају 65+ а постали живахнији и активнији него икада, мотив СЛАВА + $$$$ за закључавање, маске, карантине, ларму, подупирање лажи око измишљене опасности “најновији ВИРУС”. Онда док је он седео кризни стожер је имао смисла јел да ха, ха. Ако погледамо билтене маратона можемо видети да има људи и жена 65+ који трче и завршавају маратоне, а такве су закључали а себи дали крила, значи они су “бољи” “Имунији”
    Поред политичара највећи су кривци у народу и лекари који су за велики новац “струком” подупирали измишљена превару банкстера смишљену у њиховом пудингу од мозга да би увели светску диктатуру подцењујући људски разум самтрајући да су баш сви глупи као и они сами које је тата правио млитавом инцест китом
    Али нема везе пала корона да свака и најмања гњида остави свој неизбрисиви траг.
    Може овај самохвалисавац и рекламер да се вади и љигави колико хоће “нападима” на садашњи кризни стожер али тиме не може поништити своје учешће у истом када је доносио најимбецилније одлуке погубне по грађане и већ одавно посрнуле економију Србије.
    Кева није клела сина што се коцкао него што се још глупље “вадио”
    Што више коцкарница Срби богатији, Што више апотека и лекара саморекламера познатих по корупцији, крађи деце, преписивању лекова и вакцина за које појма немаку шта су … Срби здаравији!? Када би се зајебавали, РАК у порасту 800% у протеклих 20г, а после “вакцинације” ће да падне? Не него порасте, то је сврха “вакцине” ДЕПОПУКАЦИЈА насилан помор људи болешћугама које треба да сваку кинту извуку за безуспешно лечење.
    Добро је дошла “корона” да видимо да наши лекари већина појма немају шта је вирус и осведочили се у његово “постојање” преко дечијих цртежа са дневника РТСа иако имају микроскопе и фотоапарате у својим паметим телефонима које глупо користе
    Ево шта каже један лекар за вирусе прочитајте и запамтите да вас неки жељни славе и $$$$а не лажу:

    DOK NE SHVATITE DA VIRUS ZNAČI OTROVNA IZLUČEVINA, DOK NE SHVATITE DA NIJE ŽIV I DA SE NE MOŽE UBITI, DOK NE SHVATITE DA SE NE MOŽE PRENIJETI PRIRODNIM PUTEM NEGO SAMO KAO OTROV KOJI VAM UBRIZGAJU VAKCINOM ILI INJEKCIJOM… DO TAD ĆETE PUSTITI DA VAS ŠAKA MEDICINSKIH MAFIJAŠA VOZA ŽEDNE PREKO VODE.

    1. Grip nije zarazna bolest jer zaraznu bolest uzrokuju živi mikroorganizmi.

    2. Virus nije živi mikroorganizam nego nakupina molekula u proteinskoj ovojnici, nešto poput vreće za otpatke u kojoj se nalazi mešoviti otpad čije se poreklo ne zna.

    3. To što se grip u koju spada i izmišljotina kov-id-19 pojavljuje u respiratornom obliku u vreme kad je veća vlaga u vazduhu, a crevna gripa u letnim mesecima u većoj populaciji, to ne znači da je kontagiozna, tj. da nastaje prijenosom s bolesne osobe na zdravu. Epidemiološka pojava nekog fenomena nikako ne znači njegovu zaraznost. Nema naučnih dokaza da je ono što zovu virus s-c-02 uzrok ili uzročnik kliničkog sindroma koji se ispoljava znakovima čišćenja gornjih i donjih disajnih puteva.

    4. Ono što kupljena rotšildska nauka potura pod uzročnikom kliničkog sindroma gripe isto tako može biti posljedica, a ne uzrok sindroma. Virus kao mrtva nakupina svačega, nađen u sluznici dišnih puteva, po svim kriterijima može značiti samo jedno: otrovnu izlučevinu stanica disajnog sistema koje izbacuju iz sebe ono što bi im uništilo disanje i metabolizam. Budući da se mukus, sluz disajnih puteva, drži priljubljeno, slepljeno za disajne kanale, iz razloga da prema sili teže ne bi potonula prema malim disajnim kanalima, to organizam koristi mehanizam kašlja koji namiče energiju za izbaciti otpad iz disajnih kanala. U zimskim mesecima, kad je više vlage u vazduhu, disajna sluz se razredi i tad ju je najlakše izbaciti. Od tud epidemijska pojava sindroma, a ne zbog toga što je napadnut živim patogenim mikroorganizmima.

    5. Povišena temperatura je odraz propadanja hiljada imunoloških stanica i bakterija koje jedu detritus, otpad i kad se nakupe previše, ugibaju oslobađajući svoje otpadne tvari koje podižu temperaturu. To povišenje temperature ubrzava protok krvi, a tim dotok kiseonika i ispiranje od toksina. Zato se na grip ne može stvoriti kolektivni imunitet, jer on nije ono za što ga smatraju, jer im tako odgovara! Od njega su napravili svinjski, ptičji,
    Dr Nada Jurinčić, penzionisani pedijatar s afričkim stažom u epidemijama:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *