ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ ПОНОВО ШОKИРА! ВЛАДИKА ГРИГОРИЈЕ био у тајној вези са глумицом KАТАРИНОМ РАДИВОЈЕВИЋ!

15

Глумица Kатарина Радивојевић била је љубавница владике Григорија, тврди лидер радикал Војислав Шешељ.

Према речима шефа радикала, владика је у младу глумицу уложио велики новац како би јој помогао да оде у Холивуд.

– Послао је да стекне светску славу, али она то није успела. Успела је да сними само неколико серија. Спискала је огромне паре. Е то је Kатарина Радивојевић – рекао је Шешељ.




У разговору за Српски телеграф Шешељ истиче да су сви подаци које је изнео и током гостовања у “Новом јутру” телевизије Пинк почетак разоткривања истине о владики који има амбиције да буде или патријарх или председнички кандидат у име опозиције коју води Драган Ђилас.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Без мантије са Бодирогом у кафани

Мимо уобичајеног понашања владика Григорије често се у јавности појављује без манитије. Тако је летос виђен у кафани хотла “Платани” у Требињу како опуштено у драп панталонама и црној кошуљи седео и пијуцкао бело вино са бившим кошаркашким асом Дејаном Бодирогом. Гости из Србије који су се затекли у кафани били су изненађени оваквим понашањем владике, али келнери поменуте кафане су објаснили да он често воли да дође у цивилу и да је често њихов гост.

– Све што сам рекао је истина. Настављам са серијом нових информација о Григорију до 18. фебруара и, када изнесем у јавност све што знам о њему, нема шансе да буде изабран за патријарха – рекао је Шешељ.

ОПЕРАТИВНА ГРУПА

Вођа радикала тврди да је разоткрио и финансијере актуленог епископа диселдорфског и све Немачке Григорија док је био на положају епископа захумско-херцеговачког и приморског.

Прочитајте још:  Упутство владике Григорија: Причешће без употребе кашичице, комаде агнеца давати причасницима на длан

– Електропривреда Републике Српске је до пре годину дана била главни финансијер – рекао је Шешељ и нагласио да је то владики било неопходно “због његовог живота”.




На наше питање да каже одакле му те информације о Григорију Шешељ је уз осмех одговорио:

– Не откривам своје изворе, то никада нисам радио. За мене је најважније да су информације истините. Оформио сам оперативну групу Дурахмани, која по мом налогу истражује све што је везано за Григорија. Биће још нових информација.

БУРНА РОМАНСА

Kако Српски телеграф сазнаје од извора блиских Српској православној цркви, владика Григорије и 12 година млађа глумица имали су бурну авантуру.

– Упознали су се 2005, када је она као гост наступила у уметничком програму свечане академије поводом освећења обновљеног манастира Житомислић код Мостара. Григорије је већ тада био на положају епископа захумско-херцеговачког и приморског. Она је говорила стихове на тој свечаности, којој су, поред тадашњег патријарха Павла, присуствовали и сви епископи СПЦ – открио је наш извор.

Није познато колико дуго је трајала авантура између владике Григорија и Kатарине јер су водили рачуна да се случајно не сазна за њихову романсу. За ову везу знали су само њихови најблискији пријатељи и људи из најближег окружења владике.

– Била је то бурна авантура. Темпераментна по природи, Kатарина је више пута раскидала и мирила се с Григоријем – додаје наш извор из СПЦ.

Kатарина Радивојевић у том тренутку била је млада глумица у успону, која се три године раније прославила улогом Зоне Замфирове у истоименом филму Здравка Шотре.

Прочитајте још:  Због замрзавања цена произвођачи ће поскупети друге производе

Владика Григорије и Kатарина Радивојевић нису одговорили на наша питања.




Јоаникије и Дака нуде мито владикама

Владика бањалучки Јефрем састао се 21. јануара владику никшићког Јоаникија и црногорског контроверзног бизнисмена Даку Давидовића. Циљ посете, остварене уз пуну сагласност Владе у Подгорици, у којој иначе нема Срба, је да старог, леститог, непоткупљивог бањалучког владику подмите како би на Сабору гласао да Јоаникије заседне на трон Светог Саве.

У овој интензивној кампањи политичко-пословних кланова у Црној Гори не жали се време ни новац чије порекло треба да остане тајна. Циљ је да преко личности патријарха, Србија на сваки начин, пре свега политички и привредни, али и верски и културни, остане оно што је говорио њихов родоначелник Јово Kапичић – Kапа: “ратни плен Црне Горе”. Зато, под окриљем црногорске службе, јавно и тајно, лично и преко овдашњих експонената, као што је Млађа Ђорђевић, зову и посећују владике, нуде мито, обећавају куле и градове.

Али и владика Јефрем и све друге честите владике знају да је и Јоаникије ништа мање контроверзан од свог пратиоца и целе те екипе. Знају да је он инсистирао да у Влади Црне Горе не буде ни један Србин. Да се смени Мило, али да се по питању Kосова и Метохије ништа не промени; да Подгорица чврсто остане на НАТО путу.

Уосталом српске владике сигурно неце гласати за неког кога је у 24 години, у манастиру Трескавац у Македонији, 1983. крстио тада млади расколницки владика неканонске МПЦ Тимотеј.




Од Острога до Немачке

Младен Дурић замонашен је 23. јуна 1992. у манастиру Острог, добио име Григорије

Прочитајте још:  Григорије се поново руга српским обичајима: Не треба носити црнину након смрти ближњег

на Сабору СПЦ у мају 1999. изабран за викарног епископа

у септембру 1999. изабран за епископа захумско-херцеговачког

на Сабору СПЦ у мају 2018. изабран за владику диселдорфског и целе Немачке

Славна Зона
* 29. марта 1979. рођена у Београду

* 2002. улога у филму Зона Замфирова, која ју је и прославила

* 2005. једна од главних улога у филму “Чарлстон за Огњенку”

* 2007. улога у серији Љубав и мржња

* Активна и у позоришту, где је са својом класом одиграла представу “Kомедијаши”

[table id=1 /]



Драгана Петровић / Република

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. E to je pop, svaka čast 🙂 a ne ovi pedofili. Brate Grigorije, nek Bog oprosti, ako je tačno. Iskušenja su velika. Skoro, ko u pesmi od zabranjenog pušenja.

    Nemoj samo da te sa ovim, ili bilo čim ucenjuju. Čega god da se uhvatiš, budi samostalan i od reči, pa ako zbog toga propadne i “misija i vizija”, ostani svoj. Uvek na svetu ima mesta za dobra dela, pa u kom god okviru Bog da.

    Vidi ko te napada, milina brate, blago tebi sa ovakvim neprijateljima, po neprijateljima se čovek ceni. Naš bečko berlinski nacionalista, čovek koji tvrdi da su Srbi u 6 veku došli na Hum. Čovek kom je Hag podigao rejting i pustio ga kući.

    Ne daj se ni ovima ovde, ni onima tamo. A šta ćeš, mora se sa svima. A Kinezi i Rusi još nisu prišli i ponudili “čelično prijateljstvo i večno bratstvo”.

    Lako je Odiseju, on je morao samo pored scile i haribde, a ti danas… Ali, koliko ti Bog da i dodeli nek bude tvoje. A što ti ne dodeli – neka nipošto ne bude tvoje.

    Sretno 🙂

  2. ZEMO…GLUPI BOSANCU….!!!
    TVOJ IDOL JE”PAPISTA-MASON BEZBOZNIK”.
    Davati”SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU NA HIPOTEKU”za licni kredit,tbi je to nomalno..MORONU,DEBILU…..?????
    To papisticko djubre treba obrijati,svuci mantiju{oblezje SPC}namazati katranom,posuti prjem i zapaliti.
    I N SAMO NJEGA”MNOGE JADNE PRODANE GRESNIKE KOJI SU ZA ZIVOTA PRODALI DUSU-GUZICU DJAVOLU….!!!
    N zalim te”ZEMO”….BA…!!!!

    1. “Dajmo šansu ljubavi”, druže Veterinaru. Budi i ti sveštenik, ili političar ili oboje, pa ćemo lasno i o tebi zboriti i komentarisati. Ovako, uz kokice i pivo, sve izgleda tako jednostavno. Oprezno sa optužbama. Prvo da vidimo od koga dolaze. Pa onda kakve su. Pa onda ćemo videti i Grigorija. Ima Srbija snage i za njega, i posle njega, ako ne bude valjao još jednog, i opet posle, još jednog. Tolike rimljane, turke, austrougare, nemce, engleze, soroše, brozove, vučiće i brnabiće, nahranila je Srbija svojim mesom. Da vidim sad šta hoće i jedan srpski monah. Njega će, ako ludo bude radio, najbrže prokleti ova njegova zemlja i nebo. Ne boj se. Daj mu da provoza krug. Te optužbe protiv njega nisu 100% jasne. Ima tu materijala za poraditi.

      1. Ево и теби шанса, буди песник, гуслар, видео монтажер и направи песму, отпевај и одгуслај по жељи скромног народа чију судбину не деле политичари и свештенство па ћемо уз кокице и пиво коментарисати како си боље убо истину и срж проблема него Богдан Миушковић о стању у СПЦ. Хвали у песми “јуначка дела великодостојника”
        СКРОМНОСТ коме је она намењена само “раји” а не паразитима који продају њихове интересе из врха световне и духовне “власти”
        Они као знају да варају сатану, узеће од њега кинту да овај ( сатана ) помисли да су њихови, а као неће извршити оно што од њих тражено за новац од сатане, превари ће врага ‘ел да? а прво ће као тим парама огрешити душу и дух у личном “интересу” а надаље ће “поштено” делати у “интересу своје пасмине” Већ виђено милион пута у историји људи.
        папа “парама постигао више него његови са камама”
        https://www.youtube.com/watch?v=pHsCfSWeHGM
        Ако имаш бољу јачу песму која слави “јуначка” дела српских владика накачи ко ти брани, а ми ћемо уз кокице и пивчугу коментарисати

        1. Ацо, хвала на обраћању. Молићу, осећај се позван да наставимо разговор 🙂

          Ја још увек нисам нашао ништа што би Григорија дисквалификовало у трци да уради нешто добро за своју земљу. Свакако је истоварено тоне ђубрета на разним сајтовима, али то је све типа “као што цењени Неко Негде рече”.
          Какав ферари? Какве сплетке? Дао зграде (а пишу “дао МАНАСТИР) под хипотеку.

          Хоћу папир да је то почео да губи. Да га је изгубио. Да се зезнуо у рачуну. Хоћу папир да не отплаћује дугове. Хоћу слике како је у ферарију у Бањој Луци, Бијељини, Београду. Без тога ја немам разлога да га клеветам. Сликао се у туђим колима? Ок. Провозао се у туђим колима? Ок. Патријарх Павле је ишао пешке. Слава њему. Григорије се одушевио када је испод хаубе ферарија видео “милион вати”. Ок, поштујем. Млад је, окачио нас је рат све, оскудевало се у свему. Крв, гробови и неизвесност хоћемо ли дочекати сутра живи. А ево, види неки момак има тај ферари. моторчина је инжињерско чудо. дај да га видим и тај ферари, “усерем се у њега” да извинеш. Конташ контекст? То што ћу стати уз та кола и провозати се не значи да сам лола бекрија. не браним Григорија здраво за готово. Покушавам да разумем, и слободно ми реци да сам наиван, то ми је најближе. али никада, никада нећу у хору напасти човека. то раде, то раде… какви људи то раде, Ацо?

          Друг: да нас је патријарх Павле, ког “толико волимо” успео изменути, оплеменити – данас не би можда било ни наших текстова на ову тему, нити ситуације да свештеник мора да иде у политику. Мало је то ружно, да свештеником који је кроз наше животе прошао као сенка, кога нисмо ни познавали ни сагледали, кога знамо само са календара из 2010 па на овамо – кињимо другиг свештеника. Да знаш, и о овом другом знамо исто ко и о првом. “сазнали смо из новина”.

          Признајем ти ово – бринем се да ли ће Григорије умети да се носи са свима са којим жели да закопа ратну секиру, који – дај Боже да желе да је закопају. Историја је показала да су је најчешће сакривали иза леђа. Али… де ми реци шта ти мислиш… како са светом око нас? Да чекамо да нас Кинези ослободе? Да дођу, загрле нас (својим, јооој, челичним стиском) и кажу нам “поклони ми се, и све ће ово бити твоје”. Хоће Србија да буде та која ће у 21 веку пустити Монголе у Европу, као што смо некада са Турцима ишли на Византију, знаш за то?

          Или да чекамо да дођу Руси, наша северна браћа, … !угасе вечни пламен пријатељства који су запалили у Хрватској (молим, шта си рекао овим поводом? нисам те разумео?) и дају нам све до скадра! гратис, наравски.

          не брате, ми идемо у загрљај ватикану, да. бриселу. да. вошингтону ди-си, да. пекингу, да. москви да. тако ћемо решити проблем са тиранама и загребима, букурештима, софијама и будимпештама. а ти, зар не мислиш тако? мислиш да смо мали за те игре? па друг, де су оне кокице од мало пре? бојиш се да те не поједу НВО? па кад се ухватите у коштац, то ти је прилика да “размените мишљења”, додуше – они који имају мишљење. који немају, па њима се у празан простор уклипи мишљење. и после криве НВО. Па што НВО није увалио коску једном – дамјановићу? алексићу? алечковићкој? стојменовићки? кону и кисићки? ох пардон, код ових двоје задњих сам се зезнуо, избришите то.

          ево, испод црте. ко говори против Григорија?

          1. власт, којој се тресу гаће (зар не?)
          2. свештеници који су љубоморни и који сном тврдијем спавају, који никада ништа погрешно урадити неће, јер се не усуђују и на добра дела (зар не?)
          3. искрени и честити православци чије схватање православља нипошто не превазилази границе светоотачког православља, част таквима, ти разлози су једини меродавни. једини, меродавни! ова група ми се чини и најмања.
          4 – да ли сам кога заборавио, могуће је, допуни.

          када би муслимани из Србије овако ударили по Зукорлићу – па том не би требали дуги непријатељи.
          Срећа па нисмо они, а? Хм!
          Јок, ми Србадија оћемо “поштено”. ди сме поп да води бизнис. то је нешто за… ког Ацо? Мишковића? Андреја Вучића? Брнабићку? Па шта кукаш који кијак?

          Тема за себе је треба ли свештеник да се бави, у овим лудим временима, у ово време смутње, државним пословима. у ОВО време, ја гласам за ДА. Видим разлоге за не. Јасни су ми сасвим. Боже опрости ми ако грешим. али за сада не видим. не не видим. видим само хајку и линч коме нећу да се придружим, и то од људи који би (судећи по физиономијама, речнику и политичкој оријентацији) урадили, ех исто, за шта оптужују господина и брата нашег, владику и епископа, Григорија.

          чуј, сео у ферарија са катарином радивојевић. а џеп пуна пара, поно из немачке. накро море! оне динаре што је опљачкао из тврдоша, то му дође сића за мале сироте брисаче шофер шајбни на семафорима. обуко фармерке, а мантију неће, јок! игра фудбал, а виђен је и да је издуво нос на травњаку, баш нако фукбалерски – зачепио кажипрстом леву ноздрву, а из десне ноздрве фљус – два метра од себе, затим у скоку повуче лакат уз тело на доле и продере се … РА-ДАНОВИЋ.

          немојте људи. грех је. ајде, нек испакује неко актовку ко има, па да видимо шта је ту. има ли таквих?

  3. I pazi kako vozis ferari ! Znas kako je djavo prevrtljiv. Znam da moras da imas besna kola, jer imas besne zenske ! Dobro je sto si batalio Boga, on bas i ne nagradjuje materijalno kao tvoj gospodar !

  4. Др Смиља Аврамов је изјавила да је трилатерала ( ватикан, УСА, ДЕ, ГБ ) донела одлуку уништити православље “ТЕШКИМ парама” ( има на ЈТ кога занима ) “то су пословни људи што науме то и ураде, као што направе тунел или мост …”
    Како то раде? Просто: “тајкуни” су њихове касирке у нас ( сви су под њиховом контролом ) од пара које опљачкају од народа гурају у Цркву ( и политичаре ) и то само оним свештеницима који цмачу руку папи. На пример дају новац за “богату” цркву ( Ц. Суботић ) а у њу уметну свештеника по њиховом избору а не по избору верника, ( пример Уб ), оне које нафилују парама преко њих чине улагања у црквене објекте ( успут се уграде дебело % ) и величају се као “способни”. На пример један свештеник много хваљен у медијима, задужио манастир Ковиљ и напрасно умре у С. Каменици, искусне сестре са врата приметише да има “сиду” а особљу рекоше да не прича шта су видели. Свештеник је школован у ватикану.
    Неко свештенство пуно пара има и швалеркама куповати каријеру у Холивуду … је ли то од скромних прилога верника? Наравно да није, кућерине, имања, Дедиње, џипови, златне кајле, швалерације, педерисање … изопаченост свакојака … Нико не може боље осликати од песника, гуслара ситуацију у једном делу Цркве
    https://www.youtube.com/watch?v=pHsCfSWeHGM

  5. Ха, ха па неће Вучић бити нови П. него Додик преподобни. Ако в. Г. не јури сукње и те услуге не плаћа, море бит обрнуто, толико је леп и згодан да младе снаше јуре њега и при томе га обасипају новцем којег се гнуша и дели сиротињи као и његов пајда Додок.
    Ако није истина напиши јасно и гласно –
    “Владика Г. живи у целибату, посвећен 100% Духу Светом и мисли и дела само на Род свој, који му је бр.1. на срцу и души а при томе је скромнији од најскромнијег сиромаха, зато му Дух блиста златним ореолом и дела су му задивљујућа и невиђена. Никада није јурио сојке, а ни сада ни убудуће. Не једном ногом него целим телом је у духовним еманацијама. Жирић му служи само за мокрење бистре свете водице.”
    Брале прва си лига, виши ниво писанија је за тебе као на пример Политика, НиН … што трошиш време и мастило на нас глупе, лажљиве и примитивне. Када ти делиш савете читаоцима и коментаторима Васељенске ето и теби савета. Поитај на “политику”
    Шта рече ПАМФЛЕТИ, “optužbe protiv njega nisu 100% jasne. Ima tu materijala za poraditi” ха, ха
    ево ти материјала прорадити:
    https://www.youtube.com/watch?v=pHsCfSWeHGM
    Па РАДИИИИИИИИИИИИИ

  6. Изгледа да се наш грешни владика баш замерио АВ-у. Не лаје кера села ради, него себе ради!

  7. Фратар григорије,
    довољно да га човек види и све јасно.
    Налицкан, напудерисан, фризура, версаће,
    масерати, … ,сисате плавуше, …
    Али, боли ме Стојко шта ко ради у свом
    животу, није се заклео Сврљигу, него
    живом Богу – нит ми је Владика, уосталом.

    Проблем је што такви пропали монаси, као
    нпр. доситеј обрадовић, се РЕДОВНО окрећу
    ка ђаволу. Тако и овај налицкани хебач, сад
    већ мува са истамбулским го*вном, да отме
    Нашој Цркви све Епархије у немачкој и
    аустрији, промовише вакцине, кршење
    поста, исл. Није ми јасно, зашто га трпе у
    Цркви, јер тиме и Сабор на себе преузима
    грехе (не плавуше, већ очит малтене раскол!).
    Да и он исто ко и максим потиче од мајмуна
    и верује у бога дарвина…

    А “најсмешније” је што га неки правдају јер:
    “Је противник вучића…!”
    Па и Хитлери Клинтон је “противник” вучића
    и редом све усташе по имотском и чапљини,
    све балије и шиптари, жутаре и браоњаре…
    Ех да је среће да је вучић једино гов*но…
    Није, ту је и Фра Гргур Јебичанствени исто
    потомак “мог месеца”, по англески, то им
    је свима заједнички предак.
    Линија: жирафа, вирус, бактерија, слон,
    гофно, црв, глиста, шкољка, миш, пацов,
    пас, вепар, мајмун, максим, пардон грга,

    Јадни ми кад и такви имају љубитеље, није
    овде вучић џабе преузео власт.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *