Издавачка кућа Бошка Обрадовића “Катена Мунди” Обреновиће назива тиранима

1

Издавачка кућа “Катена Мунди” која се кроз ширу публику пробила као национално – патриотска опција издаваштва у Србији, у власништву Бошка Обрадовића и преосталог великог братства верног лажној десници, јавно промовише политичке идеје где се владавина династије Обреновић назива тиранском.

На свом инстаграм профилу, ова издавачка кућа објавила је кратак текст као подсетник шта се десило на данашњи дан. Те тако кажу да је на данашњи дан завршена Светоандрејска скупштина, којом је са власти збачен кнез Александар Карађорђевић а враћена династија “тиранина Обреновића”.



Занимљиво је да уредници, односно лажна деранска десница, кроз своју наводну патриотску издавачку кућу, једини истински просперитетан период у Србији, династију која је Србију ослободила, изградила и која је обећавала будућност и уливала наду Србима, називају тиранском. Па се још надовезују и на јединог Карађорђевића, Александра Карађорђевића и помињу 1929 као несрећну годину, а управо су то године где Александар Карађорђевић наставља да води српску политику, да се бори за националне интересе под утицајем владике Николаја Велимировића и других српских великана тог доба, називају диктатором.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овим назови опозиционарима, којима није сметало друштво Ђиласа, па ни Чеде Јовановића, за сав историјски период у протекла два века није сметало краљеубиство, владавина краља Петра Карађорђевића, стварање Југославије, уједињење са Хрватима, деценијско уништавање и поткрадање државе од стране радикала и Николе Пашића, па ни полувековни титоистички режим, већ им сметају дословно једини периоди у Србији када се власт борила искључиво за српске националне интересе.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catena mundi (@catena_mundi)

Све у свему лепо је знати политичке квалификације уредништва издавачке куће. Наравно, сваки негативан коментар који разобличава ове идеје, биће одмах обрисан. Па да поновимо питање које стоји на крају поста ове издавачке куће:

Прочитајте још:  Строго поверљиво, набавке оружја, дипломатске тајне – шта откривају писма краља Милана

“Да ли је Србија данас слободна и демократска национална држава?”

[table id=1 /]

Васељенска



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Издавачка кућа Бошка Обрадовића “Катена Мунди” Обреновиће назива тиранима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *