СТЕНФОРД ОБЈАВИО ИСТРАЖИВАЊЕ: Несторовић је од почетка био у праву!

1
странке

Несторовић (Фото: Јутјуб)

У емисији “Теорије завере” на ТВ Хепи покренуте су бројне теме које интригирају човечанство, а посебно се истакао снимак после кога је Асанж ухапшен, а на коме говори о кампањи светских елита против Срба.

Несторовић је од почетка био у праву
Проф. др Бранимир Несторовић и проф. др Алек Рачић су изнели многе интересантне информације у емисији.

– Стенфорд је за мене светски ауторитет за вирусе и епидемије – рекао је Несторовић.

– Тамо су најбољи епидемиолози на свету – рекао је он.

– Они су избацили истраживање на неколико стотина страна које показује да је све речено о корони нетачно.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Оповргли су тврдње да је вирус изузетно смртоносан, оповргли тврдње да закључавање помаже, да маске помажу.

– Имамо две земље које су дијаметрално супротне по политичком уређењу Краљевина Шведска и Белорусија, али тамо су лекари деловали независно и одбили да се повинују захтевима СЗО.




– Прави резултати су следећи – у Шведској је умрло 15.000 људи мање него што је годишњи просек. У Србији ће бити више умрлих, али тачно за онолико оних који су умрлчи од малигних болести јер нису могли да их лече.

– Једина добра ствар у овом биолошком рату је то што деца нису уопште угрожена – рекао је Несторовић.

– Професоре, управо сте рекли како је то биолошки рат. Значи да сте ви дошли до закључка о чему се ради – приметио је домаћин емисије Саша Боројевић.

https://youtu.be/5qyI4DLEJ9Y

– Јесам – одговорио је Несторовић.

Прочитајте још:  Преварене медицинске сестре: Зарадиле корону и 20.000 динара

– Сваки вирус који није настао природним путем је биолошко оружје, какво год да му је дејство – приметио је проф. др Алек Рачић. – Овај вирус је биолошко оружје јер је настао у лабораторији.




– Имамо снимке на којима она кинеска научница објашњава како су на вирус САРС качили делове ХИВ, али то нико не помиње више.

– Такође мислим да су они још нешто ту радили – додао је Рачић. – Сећате се како су се заразили људи у Италији? Помињана је употреба клима-уређаја и вентилације.

– То се коси са здравим разумом и оним што смо учили о корона вирусима. Они су капљични и не могу тако да се преносе.

– Зато мислим да је тачна претпоставка да су користили и коксаки вирус, јер се он тако шири. Додатно ме уверава и чињеница да је много људи имало срчане проблеме након вируса, а управо то су карактеристике коксаки вируса.

[table id=1 /]



Ало

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “СТЕНФОРД ОБЈАВИО ИСТРАЖИВАЊЕ: Несторовић је од почетка био у праву!

  1. Румениге “био у праву” када? када је био у кризном стожеру? ЧИЊЕНИЦЕ:
    закључавање 2 месеца 65+ ( са изузетком њега и “струке” – колико је људи зато помрло), закључавање викендом, рукавице, маске, дуге цеви, сабирни логори, “ковид” болнице … колико је људи остало без посла и додатно оболело а смртност већа него ранијих година, ко је за то крив? за слепу послушност СЗО. Шведе, Белорусија … игнорисале измишљену “пандемију” и прошле хиљаду пута боље и здравствено и економски … шта је ту “био у све у праву” што је био члан кризног стожера …
    У праву је била др. Нада Костић … и многи други доктори чије мишљење се могло чути само на Јутјубу а да не причамо о др. Тодору Ј. који нас је у детаље деценијама припремао на криминалне подвале банкстерске фармомафије и нељудске свести која стоји иза ових имбецилних сплетки. Том доктору ће слободна Србија подићи споменик.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *