СТЕНФОРД ОБЈАВИО ИСТРАЖИВАЊЕ: Несторовић је од почетка био у праву!

1
Несторовић (Фото: Јутјуб)

У емисији „Теорије завере“ на ТВ Хепи покренуте су бројне теме које интригирају човечанство, а посебно се истакао снимак после кога је Асанж ухапшен, а на коме говори о кампањи светских елита против Срба.

Несторовић је од почетка био у праву
Проф. др Бранимир Несторовић и проф. др Алек Рачић су изнели многе интересантне информације у емисији.

– Стенфорд је за мене светски ауторитет за вирусе и епидемије – рекао је Несторовић.

– Тамо су најбољи епидемиолози на свету – рекао је он.

– Они су избацили истраживање на неколико стотина страна које показује да је све речено о корони нетачно.

– Оповргли су тврдње да је вирус изузетно смртоносан, оповргли тврдње да закључавање помаже, да маске помажу.

– Имамо две земље које су дијаметрално супротне по политичком уређењу Краљевина Шведска и Белорусија, али тамо су лекари деловали независно и одбили да се повинују захтевима СЗО.
– Прави резултати су следећи – у Шведској је умрло 15.000 људи мање него што је годишњи просек. У Србији ће бити више умрлих, али тачно за онолико оних који су умрлчи од малигних болести јер нису могли да их лече.

– Једина добра ствар у овом биолошком рату је то што деца нису уопште угрожена – рекао је Несторовић.

– Професоре, управо сте рекли како је то биолошки рат. Значи да сте ви дошли до закључка о чему се ради – приметио је домаћин емисије Саша Боројевић.

– Јесам – одговорио је Несторовић.

– Сваки вирус који није настао природним путем је биолошко оружје, какво год да му је дејство – приметио је проф. др Алек Рачић. – Овај вирус је биолошко оружје јер је настао у лабораторији.
– Имамо снимке на којима она кинеска научница објашњава како су на вирус САРС качили делове ХИВ, али то нико не помиње више.

– Такође мислим да су они још нешто ту радили – додао је Рачић. – Сећате се како су се заразили људи у Италији? Помињана је употреба клима-уређаја и вентилације.

– То се коси са здравим разумом и оним што смо учили о корона вирусима. Они су капљични и не могу тако да се преносе.

– Зато мислим да је тачна претпоставка да су користили и коксаки вирус, јер се он тако шири. Додатно ме уверава и чињеница да је много људи имало срчане проблеме након вируса, а управо то су карактеристике коксаки вируса.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Ало

1 Коментар

  1. Румениге „био у праву“ када? када је био у кризном стожеру? ЧИЊЕНИЦЕ:
    закључавање 2 месеца 65+ ( са изузетком њега и „струке“ – колико је људи зато помрло), закључавање викендом, рукавице, маске, дуге цеви, сабирни логори, „ковид“ болнице … колико је људи остало без посла и додатно оболело а смртност већа него ранијих година, ко је за то крив? за слепу послушност СЗО. Шведе, Белорусија … игнорисале измишљену „пандемију“ и прошле хиљаду пута боље и здравствено и економски … шта је ту „био у све у праву“ што је био члан кризног стожера …
    У праву је била др. Нада Костић … и многи други доктори чије мишљење се могло чути само на Јутјубу а да не причамо о др. Тодору Ј. који нас је у детаље деценијама припремао на криминалне подвале банкстерске фармомафије и нељудске свести која стоји иза ових имбецилних сплетки. Том доктору ће слободна Србија подићи споменик.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.