ЗАМЕНИK НАЧЕЛНИKА УKП ЦМОЛИЋ: Нису то никакви навијачи него криминалци, крили су се иза навијачке групе!

0

Нинослав Цмолић

Заменик начелника УKП и в.д. дужности начелника СБПОK Нинослав Цмолић обратио се јавности на самом почетку јутрошње конференције у Палати Србија која је уследила после велике акције МУП и БИА у којој је ухапшено 17 људи.

– Јутрошњом акцијом показали смо само да у држави Србији нема заштићених, да нећемо толерисати никакве организоване криминалне групе, а криминална група која је јутрос разбијена, одговорна је за серију најмонструознијих злочина у последних неколико десетина година.

– Ова организована криминална група све време се крила иза навијачке групе Партизан и напомињем да то нису никакви навијачи него обични криминалци и доказаћемо сваку појнединачну улогу сваког од њих и нећемо толерисати никакве облике криминала. У сваком случају одрадили смо што смо и планирали месецима и завршићемо са сваком криминалном групом као што ћемо и са овом – рекао је Цмолић.

[table id=1 /]



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

(Kурир.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *