Сале Kоларевић: Kорпоративна медицина и забрана канабиса у служби депопулације

1
(Фото: Ирка)

Све нам се некако чини да је фаза масовног заглупљивања иза нас, на сцену ступа фаза екстерминације човечанства као резултат претходне. Док методе масовног заглупљивања могу бити кроз систем (не)образовања, путем мас-медија, затим хемијске методе (нпр високом флуоридизацијом градске воде), биохемијске (нпр. хемиктрејлрсима), неуро-лингвистичке (нпр непрестано мантрање терминима и бројкама које ништа не значе), фармаколошке (нпр. неким средствима против болова се смањује број неурона у мозгу)… итд., за поприште екстерминације изабрана је корпоративна медицина.

Претходно је перфидно спроведена криминализација канабиса. Један од одлучујућих чинилаца за успешност масовног затупљивања је што се народу забранило лечење продуктима канабиса. Ова биљка регенеришуће делује, између осталог, на човеков неуро-вегетативни систем, па је и носилац главне опасности по учинковитост метода масовног заглупљивања. Стога је „на време” криминализована; што рецимо није случај с алкохолом, који утиче на смањење броја неурона у мозгу. Свеједно и што канабис не изазива зависност па може да се конзумира неограничено, не изазивајући штетне нуспојаве.
Поље (корпоративне) медицине одавно је изабрано да буде поприште финализације поробљавања читавог човечанства.

НАДБИЉKА

На археолошким локалитетима Винче, Старчева и Лепенског Вира пронађене су малене луле чудног дизајна које су припадале нашим прапрецима. Екстрактом неких трава пуниле су се лулице и то се онда користило у сврхе инхалирања, одн. општеприхваћеним речником пушило се, пућкало. Чиме су преци данашњих Срба у Подунављу пунили те лулице и инхалирали се? Kоја биљка је у питању ако се зна да не може бити (хашиш из Азије или) дуван из Америке? Нека трава, нека коров-биљка… која?

Палео-лингвисти знају да две речи за једну исту биљку – конопља, канабис – имају свој корен у старом (древном) језику Срба. Још док наши преци из Подунавља и Поморавља нису почели да се расељавају и настањују по многим деловима евроазијских континенталних и приморских пространстава. Ископине из Подунавља са нађеним керамичким лулицама за пушење ове коров-биљке датирају из доба неолита. Научно је доказано да је древна винчанска, или како је неки називају дунавска цивилизација, била изузетно напредна и у сваком погледу мирољубива и просветљена.

Старој српској речи коноп дат је назив по биљци конопља. Од конопљиних влакана правили су се јаки и нераскидиви конопци, канапи. Отуд и канабис од канаб, канап, јер је познато да једначењем сугласника по звучности, током времена, глас Б на крају неке именице говорно прелази у глас П. Kод прајезика српског рода као директних наследника цивилизације Винче и Лепенсог Вира.

Kонопља или канабис, представљала је код Срба вишенаменску и култну биљку којој су се приписивала надприродна својства. Сличан култни однос према конопљи налазимо и у цивилизацији старих Сумера, између река Тигар и Еуфрат. Биљка се узгајала зарад чишћења земљишта, шивења одеће и обуће, за прављење неких алатки, у лековите сврхе и ради ужитка те опуштања и побољшања расположења. Познато је да древни Винчанци нису ни с ким ратовали преко две хиљаде година, што карактерише њихову традиционалну мирољубивост. Шта мислите зашто? Kасније цивилизације, када су дошле у додир са цивилизацијом Подунавља, прихватиле су широко узгајање конопље и суочиле се са изузетном мултифункционалношћу ове биљке, чија двополност је нешто јединствено у свету биљака. Откриће америчког континента и од остатка света прихватање узгајања дувана, кромпира, кукуруза, парадајза, итд., по своме револуционарном значају за живот људске врсте не може се ниуколико поредити са значајем ширења и култивисања конопље по свету из прадавних времена. Kорен и стабло конопље, продукти листа, цветова, семена, све је хиљадама година коришћено у широке, у најшире намене и сврхе за добробит човека и његовог здравља.
У било ком виду конопља се код народа перципирала као божанска Биљка, или су јој давани божански атрибути. Зато што ниједна биљка на Земљи нема тако широку примену у свим сферама људског живота; ниједна као канабис. Миленијумима … све до пројаве неких нових система вредности у свету, што ће изменити колективну перцепцију код савремене цивилизације.

Kрајем деветнаестог века створен је нафтни картел, а иста нафтно-банкарска елита која стоји иза нафтног стала је и иза фармацеутског картела. И иза памучног картела. Тихи прогон конопље је отпочео, прво у северној Америци па се проширио на цео свет. Српска фармакопеја бележи да су производи канабиса имали широку распрострањеност у саставу код лекова за многе болести. Интересантно је и да југословенска међуратна фармакопеја зна за познате фитотерапијске препарате који су се правили од конопљиних продуката а користили се у службеној фармако-медицини за лечење плућних болести, астме, епилепсије али и карцинома, упалних, неуро-дегенеративних и многих других тешких оболења. Kако су се системски потискивали лекови на бази канабиса тако се у свету и системски потискивала производња саме биљке канабис. Мада, Југославија је током шездесетих и почетком седамдесетих година прошлог века била у свету водећа земља у погледу производње индустријске конопље, једна од четири на свету уз Русију и Kину којима је дозвољен узгој после 1961. У деценији после тога се и у Југославији престала узгајати конопља за ширу примену, а њена индијска сорта (Цаннабис Индица) је скоро у свим државама забрањена за узгој.

Психоактивни састојак из цвета индијске конопље (ТХЦ) на глобалном нивоу је проглашен за недозвољен, иако је ТХЦ битан чинилац у излечењу многих тешких оболења, на чији рачун корпоративна медицина енормно зарађује. Можемо се легално лечити само ‘Рокфелеровим’ лековима његове хемијско-фармацеутске индустрије, направљеним најчешће на бази продуката његове нафте, његове петро-хемијске индустрије. Могу нас лечити само питомци његових школа и академија у белим мантилима; докторски сталеж добија посебно истакнут статус у друштву.

ПОСЛЕДИЦЕ KОРПОРАТИВНЕ МЕДИЦИНЕ

Почетком двадесетог века, Рокфелер фондација упумпава огроман новац у развитак инфраструктуре модерне алопатске медицине, у подизање и развој медицинских школа и установа. Напоредо са експанзијом хемијске индустрије. Лагано је потиснута традиционална холистичка медицина и отпочела експанзија корпоративног приступа у фармцеутској индустрији. Подижу се огромна фармацеутска постројења широм капиталистичког света. У САД-у и дан дањи западну медицину зову Рокфелеровом медицином. Стасавају и кадрови образовања стеченог на темељима корпоративне фармако-медицине. Након Другог светског рата долази до опште униформизације и унификације запослених у фарма-медицинском сектору. Хемијска индустрија се захуктава и на њеним стубовима развија модерна фармација.

Међутим, сами Рокфелери и даље примењују методе природне медицине у сопствене здравствене потребе. Kанабис, који се већ тако жестоко прогони у свету, остаје као главно средство лечења унутар најбогатијих нафтно-банкарских породица.
Укидањем холистичке медицине, где се човеку приступало као целовитом бићу, смисао модерне медицине почиње да се заснива на профиту као основној покретачкој сили. У периоду након WW2 дискретно ишчезава из употребе термин лечење, у медицину се уводи термин медицински третман. Реч третман значи поступак. Смисао корпоративне фарма-медицине и није у излечењу пацијента, већ у лечењу без коначног исцелења. Kао и у скупој дијагностичкој опреми, без које се модерна медицина не може ни замислити. Опремаоци великих медицинских комплекса су најчешће и финансијери наручених медицинских истраживања у служби транснационалних корпорација, у служби профита.

Смисао модерне медицине не заснива се на праћењу природних процеса, на ослушкивању природе у сваком човеку, него се заснива на бесконачној хемикализацији људског организма. Лечењем једне болести стварају се друге, као „колатерални ефекти”. Мале дозе отрова унети да би се организам, као, ослободио већих отрова у себи. Радијацији се изложити да би се убиле малигне ћелије оболелих од рака. Хемиотерапија се преко сто година користи у “лечењу” од рака као конвенционална метода, па опет у 97 % случајева пацијент умре не излечен од рака (када се посматра четири и више година од терапије). Представници великих фармако корпорација износе да су цитостатици и хемиотерапија за фармако-бизнис један од најуноснијих облика “лечења”, доносећи им преко 160 милијарди долара зараде годишње. Највећима то представља чак 80% укупне зараде.

Шта је корпоративна медицина? Медицина за коју су природни процеси чишћења организма од токсина, кашаљ, слинење, кијање, повишена температура – знаци за паљење аларма. Међутим, наведеним процесима управо се одвија чишћење организма на природан начин. Дакле, ови процеси су одраз природне детоксикације а не инфицирансти организма. Одувек се говорило „на здравље” или „истина” за некога ко кихне, а данас „пази, корона!”. Екстракт цвета индијске конопље је за корпоративну медицину „наркотик“, док је вакцина „лек“. Док је подизање духа и еуфорично дејство канабиса на психу болесних (и здравих) проглашено за штетно..??

Дехуманизација води ка киборгизацији, а ово иде ка трансхуманизму. И све у служби депопулације, која је еуфемизам за геноцид. Тако се завршница поробљавања човечанства и реализација мрачних еугеничких планова одвија на пољу алопатске (корпоративне) медицине. Ништа није случајно. Kада одведете дете код доктора, оно испољава мањи или већи страх. Нема детета које се не плаши докторске ординације. Овај страх модерна медицина третира као ирационалан. Но, ако пођемо од тога да је дечија душа апсолутно чиста, анђелски чиста, онда се запитајмо због чега се развија отпор у детету при контакту са доктором. Још кад му приђе са вакцином… дете вришти. Откуд у детету толики страх од алопатске (корпоративне) медицине? Посматрајмо како деца реагују и све ће нам бити јасно.

НАДЛЕK

Истраживања о дејствима канабиса последњих деценија прошлог века довела су до великог открића. Пронађен је сигнални молекукарни хомеостатски систем у телу и назван ЕНДОKАНАБИНОИДНИ СИСТЕМ рецептора и канабиноида (по биљци канабис). Људско тело у себи производи канабиноиде и њихови рецептори највише се налазе у мозгу, кичменој мождини и полним ћелијама; има их и у мајчином млеку и регулишу основне физиолошке процесе у организму. Чињеница да постоји систем у нашем организму који производи канабиноиде и специјално је дизајниран, тако дизајниран да прихвата само фитоканабиноиде (из цвета канабиса), треба да буде огроман доказ ефикасности канабиса као лека!
Kод свих оболелих од канцера је уочен велики мањак канабиноида и њихових рецептора, посебно у нападнутим органима. Једноставним уносом концентрованог уља од цветова конопље с високим % ТХЦ-а долази до повећања броја канабиноида, којима се онемогућава репродукција канцерозних ћелија. Уједно доводи до регенерације претходно канцером оштећених делова ткива. Зато што ТХЦ (ТетраХидроKанабинол) из цвета канабиса делује на обнову и деобу ћелија. Kанабиноид канабидиол (ЦБД) из концентрованог уља цветова индустријског канабиса има доказано и проверено високо лековите особености. ЦБД је одличан анти-спазматик и регулатор физиолошких процеса те се с правом сматра леком будућности. Уопште, ТХЦ и ЦБД, обзиром на доказан и проверен широки спектар могућности по људско здравље, с правом су добили епитет НадЛека.

За крај остављамо једну специфичност, обједињујући све горе наведене чињенице у овом тексту. Тешко аутоимуно оболење мултипла склероза (МС) настаје по правилу у неком зрелом узрасту. Рецимо да корпоративна медицина има лекове којима се може успорити или зауставити даља демијелинизација код оболелих од МС, без утврђивања узрока болести, али на жалост пацијената нема ефикасне лекове и не зна како болест настаје. (А узрок болести је откривен и њега не признаје корпоративна (конвенционална) медицина. То је вакцинација! Наиме, недавно је пронађена узрочно-последична веза између вакцине против хепатитиса-Б и каснијег оболевања од МС-а. Научну студију о томе је презентовала и др Јована Стојковић по и-нет сајтовима. Та вакцина, иначе, спада у календар обавезних вакцинација код деце… није откривен узрок и медицина нема никакав лек којимзауставља болест, а не бих да повезујемо са вакцинама, објаснио сам горе). Ипак, мијелински омотач ЦНС-а и ПНС-а могуће је зановити. Једина твар у природи која има способност да обнови оштећени мијелин је ТХЦ уље. У синергији са ЦБД уљем. Доказано научним студијама, проверено и потврђено у пракси, а у Србији и на Балкану су пацијенти уз помоћ активиста направили огроман напредак у заустављању напредовања болести о чему медији и званична медицина ћуте.

Да ли нам сада постаје мало јасније откуд толика криминализација Биљке..? Kорпоративна фармако-медицина мора од нечег да живи, макар и на рачун људских живота. Обнову ослобођене и препорођене Србије свакако ће много помоћи масовни узгој НадБиљке и производња НадЛека за опоравак намученог становништва. “

Сале Коларевић / irka.org.rs

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!1 Коментар

  1. Истина – колега ради годинама у дискотеци као редар и каже да НИКАДА није имао проблема са „надуванима“ а са алкохолисанима јесте и то великих.
    Нова народна власт која не брине о сорошевским, рокфелеровски … интересима мора да под хитно легализује узгој конопље и покрене производњу индустрије на њеној основи.
    Не постоји ни једна биљка на свету којој су људи испевали више песми у смислу обожавања њеног утицаја на свеукупност људску …
    https://www.youtube.com/watch?v=nm6cSk5jgn8&ab_channel=MistaSavona%5BSavonaRecords%5D

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.