Харадинај Вучићу: Признајте Косово или се уједињујемо са Албанијом

0

(Фото: Фејсбук)

Ратни злочинац Рамуш Харадинај поново је данас у склопу предизборне кампање поручио председнику Србије Александру Вучићу да је боље да призна Косово, јер ће у супротном, како тврди, Косово “наставити свој пут ка уједињењу са Албанијом“.

Како преноси приштински ”Љајми”, Харадинај је на предизборном скупу АБК у Урошевцу, рекао да одлука Србије да не призна Косово ”само штети њеном председнику Вучићу”.

Харадинај је рекао и да је уверен да ће он бити председник привремених приштинских институција, као и да ће бити први председник који ће се у потпуности посветити решавању односа са Србијом, пренело је Косово онлајн.
“Кад постанем председник, уз помоћ Бога и уз вашу помоћ, опростићемо се од Вучића. Зато, дајте ми Косово, немојте више одлагати, јер немамо времена да чекамо, јер смо већ створили војску и енергетску независност, утиремо пут уједињењу са Албанијом. Немате избора, не одлажите, јер ми радимо свој посао“, рекао је Харадинај.




Затражио је од грађана Урошевца да гласају за листу број 135, како би се обезбедио економски опоравак Косова.
“На изборима 14. фебруара, тражим ваш глас, за програм који оживљава економију, за наше људе, међу којима су и 13 доктора наука, економисти, правници, архитекте, инжењери, ратни ветерани, предузетници, младићи и девојке који студирају у иностранству. Молим вас да гласате за председника земље који жели да ради за Косово, како на међународном плану, тако и са Србијом, да би сваки грађанин ове земље био поносан и волео своју земљу“, додао је Харадинај.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подизање минималне зараде и јачање војске, такође су била нека од обећања које је Харадинај упутио грађанима у Урошевцу.

Прочитајте још:  Успон империје Бранбић

На овом изборном скупу представљени су и кандидати за посланике из АБК Џавит Зарики, Резофата Аземи и Исмет Шамоли.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *