ДР НЕСТОРОВИЋ: Нек ми узму лиценцу, тек онда ћу моћи да причам шта хоћу!

5

Др Бранимир Несторовић. (Фото: Јутјуб)

Више ми је дозлогрдила цела та прича. Сваке две године неко хоће да ми узме лиценцу. Па, нека ми је узму, ја сам у пензији. Али онда када ми је узму, тек онда могу да причам шта хоћу! Ето, шта ће онда?!

Овако проф. др Бранимир Несторовић, пулмолог и бивши члан кризног штаба за борбу против ковида коментарише одлуку појединих лекара из удружења “Уједињени против ковида” да га Лекарској комори Београд пријаве због наводне повреде Етичког кодекса.



– Прво, у тој групи Уједињени против ковида знам пуно људи и они сигурно нису потписали тако нешто. Друго, то је једна досадна и глупа прича. Позвао сам људе из тог удружења да одреде једног, два човека да седнемо пред камере и да на националном програму видимо шта ко мисли о томе. Тужити неког због стручног мишљења, посебно сада када је изашло истраживање са Стенфорда, највеће светске епидемиологије, да затварање и ограничавање кретања немају никаквог утицаја на епидемију, потпуна је бесмислица – каже др Несторовић и додаје да је “отужно преко тужакања решавати медецинска питања и имати стручну дискусију”.

– Од почетка епидемије није било никаквог суочавања мишљења. Та прича ме више не интересује. Нека ми одузму лиценцу, и онда сам миран – понавља.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Сваде се бивше пајде у белим мундирима ко је паметнији, заслужнији, битнији, важнији, главатији …. епилог судски али свима као оптуженима, па ком стрељачки вод, ком вешала, ком доживотна ала рудник, голо острво …
    “да затварање и ограничавање кретања немају никаквог утицаја на епидемију” па што сте доносили мере ограничавања кретања тим пре против вируса који НЕ постоји што се “може доказати ако вам неко да довољно новца” као и за мере затварања које су нанеле не сагледиву здравствену и економску штету.
    Само мало подсећање:

    Dr Nada Jurinčić, penzionisani pedijatar s afričkim stažom u epidemijama:

    DOK NE SHVATITE DA VIRUS ZNAČI OTROVNA IZLUČEVINA, DOK NE SHVATITE DA NIJE ŽIV I DA SE NE MOŽE UBITI, DOK NE SHVATITE DA SE NE MOŽE PRENIJETI PRIRODNIM PUTEM NEGO SAMO KAO OTROV KOJI VAM UBRIZGAJU VAKCINOM ILI INJEKCIJOM… DO TAD ĆETE PUSTITI DA VAS ŠAKA MEDICINSKIH MAFIJAŠA VOZA ŽEDNE PREKO VODE.

    1. Извињавам се свима ако их нервира ово што понављам АЛИ МОРАМ да белим мундирима вратим бара малени делић нервирања који су они нама грађанима приуштили даноноћно у протеклих годину дана, али сада бар за сигурно знамо да су ДУРУНГЕ које вољно или невољно трују “медикаментима” и рекетирају пацијенте, на незнању да излече и саме себе и чланове својих породица а камоли друге пацијенте које виде искључиво само као грабљивица плен.
      Ево једног правог доце од којег се за 13 минута слушања можете просветлити здравственом СТРУКОМ гледај и делииииииииииии.
      https://www.youtube.com/watch?v=7yTLmG6M8do&feature=emb_title&ab_channel=CanSAVEcenterSlovenija

  2. Др Несторовичу све веруjем он jе частан, стручан и поштен доктор и велики хуманиста. Као патриота говори истину са цильем да упозори народ што jе храброст и веруjем да че народ сад бити уз ньега. Устав Србиjе гарантуjе слободу говора и свако ко не поштуjе наjвиши правни акт треба кривично да одговара ,мислим на ове друге ни име им нечу изговорити. Доктору желим све наjболье а овим другима нека им се деси све што они желе и раде народу.

    1. Еј сад: “… а овим другима нека им се деси све што они желе и раде народу”???

      Али Вецо, зар нас наше хришћанство не учи да “обрнемо и други образ”?

      Зар да се не молимо за непријатеље своје?

      Збуњује ме све ово, збуњује. Како сад: Библија, хришћанство, православље, свети оци – па “клетвица”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *