После пуцњаве у Сарајеву ухапшен репер Буба Корели

0

Буби Корели

Амар Хоџић, познатији као Буба Корели, ухапшен је након јучерашњег инцидента односно пуцњаве у сарајевском насељу Ступ, потврђено је за “Аваз” из полиције.

Инцидент се догодио око 16:30 сати и полицајци су затекли две повређене особе.

“Хапшење се догодило у 22.55, две особе су ухапшене”, рекао је портпарол МУП-а КС Мирза Хаџиабдић “Авазу”.




Из МУП-а КС је потврђено да особе које су задобиле повреде нису рањене из ватреног оружја, већ се ради о повредама задобивеним у тучи. “Аваз” сазнаје да је Корели ухапшен у улици Љубљанска где је затечен у возилу.
Том приликом претресено је и његово возило. Терети се за изазивање опште опасности, ношење оружја и наношење тешких телесних повреда. Још се трага за једном особом која је приликом пуцњаве била у Мерцедесу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За тим аутом је расписана потрага. Корели се налази у просторијама за задржавање МУП-а КС и чека се да иде пред тужиоца.

“Ја, Амар Хоџић, нашао сам се у погрешно време, на погрешном месту и никако нисам повезан са немилим догађајем”, рекао је репер јуче поводом инцидента.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *