„Шта ако Бил Гејтс нестане“: Објављен језив „едукативан“ цртаћ за децу (Видео)

1

„Шта ако Бил Гејтс нестане“ наслов је чудног „едукативног“ видеа за децу који је објављен на Јутјубу. Видео упозорава децу да би свет био много горе место када би неким случајем милијардер и оснивач „Мајкрософта“ Бил Гејтс нестао.

Видео, објављен на каналу који за публику углавном има децу, наводи да би у том случају „веома поштовани милијардер многима недостајао“.

На анимираном снимку приказана су два јунака, један под називом „чиста енергија“ и други „удружења лекара“ који плачу када Гејтс нестане и престане да им даје новац, преноси РТ.

У видеу се наводи да је Фондација Била и Мелинде Гејтс „највећа приватна хуманитарна фондација на свету“ и да ће, у случају Гејтсовог нестанка, „филантропија претрпети тежак ударац“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође, у том случају и други милијардери би могли да престану да донирају новац у хуманитарне сврхе.

Наратор говори како би „нестанак Гејтса довео до ударца борби против климатских промена“ и „довео до повратка фосилних горива“.




Потом закључује како би онда познатом милијардеру Ворену Бафету „много недостајао његов најбољи пријатељ“, што је пропраћено приказом Бафета како седи на клупи и плаче.

Видео је објављен на каналу за децу „AumSum Time“, који се раније звао „Smart Learning for All“ (Паметно учење за све) и има два милиона претплатника и скоро 600 милиона прегледа.

Према наводима Линкедина, канал је базиран у Индији и основао га је Чинмај Шах.

​https://youtu.be/5nsIE94PYac

Прочитајте још:  Дугин: Запад да прихвати да може да буде провинција, а не центар света

​Иако су коментари на Јутјубу за овај видео искључени, на другим друштвеним мрежама, као што је Твитер, коментари су да је видео бизаран и застрашујући.

На том каналу има још сличних бизарних снимака, попут оних под насловом „Шта ако би нестао Илон Маск“ или „Шта ако би нестала краљица Елизабета“.

[table id=1 /]



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “„Шта ако Бил Гејтс нестане“: Објављен језив „едукативан“ цртаћ за децу (Видео)

  1. Pogodi ko je bio prvi direktor Moderne ? Diplomirao je Cornell na ime Anthony Fauci, koji je bio sustanar ni sa kim drugim nego s Billom Gatesom.

    Obraćate li pažnju?
    Bill Gates je u Cornellu dizajnirao RFID (radio-frekvencijska identifikacija) i patentirao ga pod US2006257852. Jeste li već budni? Sad se stvarno spustimo u zečju rupu. Moderna je bila farmaceutska kompanija koja je započela u Nemačkoj pod imenom IG Farben. IG Farben zloglasan je po masovnoj proizvodnji ziklona-B, primarnog plina koji se koristio za ubijanje miliona tokom holokausta. Nakon pada Nemačke, IG Farben je raspušten, a njegovu imovinu rasprodao je nacista koji se Amerikanac zvao, pogađate, George Soros. Soros je kompaniju preimenovao u Moderna. A ko je bio glavni dioničar Moderne do njegove smrti? Jeffrey Epstein. Njegova uloga u Moderni je mesto na kojem je stekao bogatstvo i uspostavio veze. Neka to potone! Oni vode svet vakcina …
    Da li im verujes?
    Pogodi ko je bio prvi direktor Moderne ? Diplomirao je Cornell na ime Anthony Fauci, koji je bio sustanar ni sa kim drugim nego s Billom Gatesom.

    Obraćate li pažnju?

    Bill Gates je u Cornellu dizajnirao RFID (radio-frekvencijska identifikacija) i patentirao ga pod US2006257852. Jeste li već budni? Sad se stvarno spustimo u zečju rupu. Moderna je bila farmaceutska kompanija koja je započela u Nemačkoj pod imenom IG Farben. IG Farben zloglasan je po masovnoj proizvodnji ziklona-B, primarnog plina koji se koristio za ubijanje miliona tokom holokausta. Nakon pada Nemačke, IG Farben je raspušten, a njegovu imovinu rasprodao je nacista koji se Amerikanac zvao, pogađate, George Soros. Soros je kompaniju preimenovao u Moderna. A ko je bio glavni dioničar Moderne do njegove smrti? Jeffrey Epstein. Njegova uloga u Moderni je mesto na kojem je stekao bogatstvo i uspostavio veze. Neka to potone! Oni vode svet vakcina ..
    Danasnji vlasnik Novartisa je sin vlasnika Igen Farbena koji je Hitleru isporucivao Ciklon B. Inace je bio licni prijatelj sa Hitlerom. A jos zanimljivije je ko mu je mama. Razvela se od prvog muza vlasnika Igen Farbena sa kojim je dobila sina ( danasnjeg vlasnika Novartisa) i udala se ni manje ni vise za Gebelsa i rodila mu 6-oro dece. Kad su usli Rusi u Berlin gospodja je otrovla prvo svoje setoro dece pa sebe. Divna sorta ljudi divan pedigre. Samo vi verujte takvima i gutajte njihove proizvode…JA NEĆU !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *