Томислав Крсмановић: ДУБОКА СРБИЈА-ГРОБАР ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ

2

(Фото: Пиксибај)

Нико досада није на научно веродостојан начин образложио и упро прстом у виновника нечувене пошасти-у мафијашку дубоку Србију, која се као тајфун обрушава заверенички, разорно ударајући у темеље државе и опстанак народа. Не ради се само о политичарима, који умеју бити пристрасни, пред овом шкакљивом темом остаје нема наша наука: Универзитет, САНУ, СПЦ-Српска православна црква, УКС-Удружење књижевника Србије, НВО, МЕДИЈА.

Време је да се каже јасно и отворено: Србију уназађују и копне неформални тајновити центри моћи, оличени у енормним богаташима, тајкунима, мафијашима, у којој све националне институције и организације подлежу политичким директивама и одлукама које долазе из центара моћи непознатих јавности и грађанима. Устав и закони не регулишу садржину и примену ових директива и одлука, обично су издаване усмено, њихова садржина је непозната јавности, која не може утицати на њих; налогодавци су одговорни једино њима самима, и њиховим сопственим хијерахијама; ови јавности непознати центри моћи имају одлучујући утицај на доношење одлука извршнх органа власти, председништва, владе, министарстава, правосуђа, војске, полиције, у предузећима, научним и културним установама, медијима, социјалним установама, образовању, итд. Када појединци или организације интерпретирајући њихова права дођу у конфликт са таквим директивама, тешко да могу добити било какву заштиту од било кога надлежног државног органа.

Грађани осећају неизмерну коб која је као тамни облак прекрила њихове животе, али не могу да разјасне логички шта је то по среди? Присутна су свакојака нагађања :“ Светска завера“ ,“ Велики брат“. “ Загађење ваздуха“,“ Смањење становника планете“…. …
Уствари, неформални центри моћи би се могли упоредити са огромним леденим брегом, понешто од њега вири изван воде, а не зна се шта је испод у води, нити су познате струје које га покрећу.
Оно мало што се види, што рецимо вири изнад воде, су например имовина транзиционих богаташа, незаконите приватизације, поједина убиства, трговина дрогом, фетусима, органима, трговина људима, неправично судство, корупција, прање новца……

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

А не зна се оно испод-читав један подводни ледени континент. Србију је прекрила од врха до дна подземна мафијашка неформална хоботница, која из потаје, подмукло и прикривено оробљава и пљачка јадни народ
: Суд ће донети незакониту одлуку на штету грађанина, а он не може ни сањати да би се иза тога могла крити нечија моћничке директива. Ако неко конкурише на радно место, а буде одбијен, како он може сазнати стварни разлог такве одлуке? Неко по директиви бива отпуштен са посла, наводно у питању је “нерадник”, “да је прекршио дисциплину”; неко не напредује у служби ” јер су други способнији”; некога сместе у затвор “јер је починио кривично дело”; или у психијатријску болницу “да се тамо лечи”; непоћудни је премлаћен “дело непознатих хулигана”; убијен је у саобраћајној несрећи -технички проблем”; или по политичкој директиви-“дело криминалаца“; деца лоше уче- “јер су лења “; `, приватизују-` `по закону“.

Већина грађана и не сања докле се простире тајкунска незамислива моћ. Ове тајне службе имају своје сараднике у компјутерским провајдерима, директно су повезани са рачунарима грађана, знају њихове лозинке, могу им без њиховог увида опструирати рачунаре на разне начине (направити квар, блокирати, украсти фајлове, спречити добијање и слање фајлова, модификоват их, слати вирусе, ометати учествовање на друштвеним групама, разорити рачунар, итд, Неко вас зове телефоном, на ваш телефонски број може бити укључено из Телекома електронско упутство да пропушта сваки десети позив, или су уписани бројеви телефона које треба одбити, или се јавља глас аутомата“ изабрали сте погрешан број“, “заузето“, телефон звони у празно, ви га не чујете, а у стану сте. Још су безграничније и дрскије злоупотребе са мобилним телефонима. Могу вам надувати телефонски рачун, или рачун за струју, висину пореза. Сазнало се за крађе са рачуна у банкама. Ово није параноја, ЕПС је интегрално компјутеризован, свако домаћинство има своју таблу, у којој су уцртане све електричне инсталације и уређаји у стану, одакле се са дистанце може утицати на њихов рад (искључење, квар на кућном апарату, и слично). Подземна илегала је бескрајно разуђена и софистикованом, све до кућних савета, калаузаша, провалника, рекеташа, макроа и подводача, организованих група које оперишу у градском и међуградском превозу, такозваних “ заводничких ескадрона љубави“ (који по налогу могу незрелу женску особу навести на дрогу или проституцију, тој замци не могу избећи ни мушкарци, циљ им је да апсолутно све подвргну невидљивој контроли ) “ пратиља` и “зечица“,` `старлета“, елитних и других проститутки, трговаца дрогом, обијача станова, пљачкаша банака и пошта, свакојаких предузетника.

Прочитајте још:  Макронов режим се уздржао од пада

А када одете у болнице, тек тамо можете доживети врло болне неприлике. Све је у болницама компјутеризовано, скенери, мерни инструменти, дијагностичка средства, рентген апарати, лабораторије, могу вам дати погрешне налазе? Тамо су трговали са бебама, људским органима, замењивали мртваце, убијали људе на операцијама, давали погрешне лекове, тровали. Извитоперени “ здравствени “ тајкуни су болнице понекад претворили, уместо да лече, у профитабилну некрофилију. уз напомену, да су ипак већина лекара остали неокаљаног образа верни Хипократовој заклетви. Апарат за електро-шокове на даљину може изазвати шлог или срчани удар, смрт. Московски театар, гас у становима, спрејови.

Ове речи нису претеривање, нити параноја, будите опрезни у бакалници, ресторанима, шта пијете и једете?
Ове тајне службе злоупотребљају поједине врло софистикованом тајне методе контролисања индивидуе без њеног знања, о којима још не смемо да отворено и јавно проговоримо. А у западним земљама за такве “ софистикованом технике тајног убеђивања “en distance“, знају и поједине кућне помоћнице. То постоји хиљадама година.
Погодном комбинацијом, дозирањем, интензитетом и временом трајања различитих репресалија, дискриминација, закулисаних и других притисака, грађани бивају временом опљачкани, ослабљени, здравствено руинирани, често разбијених или разлабављених породица, неприлике се шире и на децу, супружника, слуђени, и тако онеспособљени за било какво супротстављање или одбрану својих права. Или једноставно постају жртве алкохола, порока, оболели, многи би физички нестајали. Данашња Србија је потајно оробљена и оборена на колена.

У данашњој Србији се на сваком ораку ВИДЕ ЖРТВЕ , АЛИ СЕ НЕ ВИДЕ ЏЕЛАТИ! Све је абра кадабра.
На овај начин су мафијаши обезбедили сигурну владавину путем невидљивог терора. Јадни народ копни и нестаје, нити поуздано зна откуд долазе невоље, нити се од њих може бранити. Рај за домаће пљачкаше и људско зло. И тријумф подмуклих мрзитеља Србије-намагарчили смо Србе преко њих самих.

Уколико неко смета, некоме моћном у земљи, или ван ње, бива збрисан, спопадну га свакојаке неприлике, ископни, нестане. Најчешће нико ни не посумња, а ако неко нешто и наслути, то никад не може доказати.
Ко стоји иза пљачкашког подземља, које су то подводне струје које покрећу овај огромни подводни ледени брег у Србији?

Присутна су свакојака нагађања: домаћи тајкуни, моћни политичари, светска завера, банкари, мондијализација, масони, језуити, итд?

Ово зло које се изасипа данас на обеспомоћени народ Србије, је у својој бити примитивна мржња, екстремна, психопатска. Ова мржња је добрим делом по етничкој и расној основи, јер долази од припадника србофобских народа из састава бивше Југославије који су пустили разгранате корене у Дубокој Србији. Али свој народ мрзе и поједини Срби, мафијаши и тајкуни, које су ови први индоктринирали и произвели их у зверске мрзитеље сопственог народа. (Како су то учинили, би требало бити предмет једне друге студије.)

Чак и они појединци мање образовани и интелигентни, увиђају да су поједини видљиви поступци ових починиоца злодела често крајње безобзирни, и асоцијални, да ту недостају утемељеност, разум, одмереност. Као да је у Србију дошло задње време, Страшни суд, руши, уништавај све ради себе и свога ћара, нема патриотизма, нема морала, културе, људскости, закона, нема породице, мајке, оца, сина, кћерке, то су шарене лажи за будале, све је срушено. Ови србоскептици и антропоскептици су изгубили веру у друге, у породицу, у људе, у народ, у државу, спремни су све да учине, само да би тако остварили своје бескрупулозне циљеве.
Ствара се у јавности широко заступљено мишљење, да је оваква масовна појава извитоперених садиста на тако значајним неформалнм позицијама власти, од мрзитеља Србије и Срба осмишљен кадровски инжењеринг, са циљем да их злоупотребе, да преко њих сеју хаос и пометњу у Србији. Да изнурена Србија, не може да брани своје територије, да привређује и да се расплођава. Да је снемоћалу гурну у амбис. Дефинитивно. Заувек.

Ово што се дешава данас у Србији тако потсећа на монструозне злочине усташа у Јасеновцу. Израелски истражитељ Холокауста Грајф саопштава:“У Јасеновцу су погажена сва ограничења нељудскости, ми увек треба да подсећамо на моменте тоталног лудила у којима су ти људи мучени и злостављани пре смрти. У Јасеновцу је отворено такмичење у убијању у којем су убице уживале у мучењу својих жртава.”

Уз врло битну разлику у односу на данашњу Србију. У Јасеновцу и нацистичким логорима смрти је то чињено отворено. И по видљивој расистичкој основи. Док се насиље мафијашких мучитеља у данашњој Србији подмукло укрива. Ипак, оно има корене у расистичкој србофобији, која потиче од појединих непријатељски настројених држава. Али поједини перјаници опаке мржње према Србима, су управо појединци Срби!.

Прочитајте још:  ВАСПИТАВАЊЕ ДЕВОЈЧИЦА

Нацисти су сурово мучили заточенике, у исто време узимајући златне зубе и имовину. Овдашњи данашњи мучитељи из Дубоке Србије такође пљачкају, богате се, поједини неизмерно. Умеју се правдати да морају да тако чине јер им је то споља наређено. Ако је тако, зашто онда прекорачују овлашћења, зашто непотребно сурово тлаче и садистички муче, и поврх свега неки од њих се неизмерно богате? Србију ови разбојници намерно економски руинирају и подмуко јој слабе виталност, њима се одавно подмукло суфлира из гео-окружења убацује отров у њихове клонуле мозгове :клонуо и обеспомоћен народ вам се не не може супротставити да сачувате нетакнут ЗАУВЕК status quo, моћ, привилегије, богаћење, Удри по народу, по марви.

Још једна сличност Јасеновца и Дубоке Србије је душевно стање садистичких мучитеља. Да парафразирам израелског истражитеља Холокауста Грајфа:“У Јасеновцу су погажена сва ограничења нељудскости, ми увек треба да подсећамо на моменте тоталног лудила у којима су ти људи мучени и злостављани пре смрти. у којем су убице уживале у мучењу својих жртава.”
Данашња Србија је Србија дивљања подивљалих мафијаша, пир лудила.
Неко може казати: Доста деморалисања и дефетизма?
Циљ овога текста није да обесхрабрује, него да побуди отпор, спас постоји, али.не у насиљу него у мудрости.
Непријатељи Србије, они спољни и домаћи, дан данас све чине да охрабре и овековече самовлашће распамећених , да Срби и Србија буду заувек изоловани и осамљени, гурнути у самртни загрљај мафијашке хоботнице, у растакања, осамљени и лишени спољне подршке , да се дефинитивно распукну у амбису.

Нажалост, данашња Србија и Срби нису довољно свесни ове продужене спољње завере. Нити суштинског императива-спасити се од мафијашког подземља.. Нити довољно поимају сву трагичност замке у коју су доведени од стране опаких злобника.
Ако се не предузму праве мере, Србија ће бити смрвљена, постаће балкански резерват у коме живе свакојаке мањине и расе, са Србима као пораженим и безначајним народом

Суштина енигме је да иза мафијашког подземља у Србији стоје они који су га створили, и који га одржавају. Планета су спојени судови, кроз неформалне центре моћи у Србији струји свежа крв која ко зна одакле долази, пуна свакојаких инструкција и неизмерне енергије.

Када се ово зна не вреди се заносити, ми се не можемо сами обрачунати са свеприсутним и свемоћним мафијашким подземљем које Србију копни, које суверено влада, нити се ослободити његовог ропства, једино нас од њих могу спасити моћне државе које вуку конце свемоћне хоботнице скривене у дубокој тами лагума подземне Србије. .
Србија се може спасити, једини начин је да се постави тако да добије подршку светске моћи. И у томе је суштина опстанка или нестанка Србије?..

Србија се буди и освешћује, увиђа да пркосу треба да уступи место мудра дипломатија.
Насупрот освешћивању Срба, се појачава подмукла злоба, поједине непријатељски настројене државе и суседни народи, се упињу из петних жила дан данас да још увек недовољно обавештену Србију злоупотребе, настављајући да Србе и Србију наводе на танак лед, да их нахушкавају против оних моћних држава које је једино оне могу спасити од мафије, и да Србима понекад подмукло подмећу кукавичје јаје анти-семитизма.

Да би их тако осамили и оставили да буду изоловани и сами, на немилост деструкцији неформалних центара моћи и њихових страних ментора.
Да преко мафијашке власти опијене ћаром дотуку Србију
Не дозволимо им да нас вуку као крпе!
Историја је учитељица живота.Десила се историјска превара.Лидери Југославије, то јест Србија и Срби, нису претходних деценија схватили у довољној мери да је од стране Великих био зацртан крах комунизма и нови нацрт планете, на шта се нису прилагодили.
Што је имало катастрофалне последице које су уследиле.
А у овоме балканском замешатељству, у изолацији Срба и Србије битну улогу су имали Ватикански концили. Лукавији и упућенији комунистички лидери из Хрватске и Словеније, удружени са припадницима несрпских нација широм ондашње Југославије, су искористили непознавање гео-политике, инфантилну осионост и сујете размажених бирократа из Београда, да све више распирују окретање леђа Београда Западу, при том подстичући раст симпатија преме СССР-у и Русији. Да би Србија и Југославија у распаду, крајем 1980-их година и нарочито током 1990-их година, од мезимчета Запада и САД, постала најомраженија, демон, сатана, а 1999.године Србија бива бомбардована три месеца.Србија и Срби су подмуклим лажима злокобно оцрњени у свету, да су варвари и пагани, да мрзе друге нације у овој регији, да су против Запада, да су нацисти, острашћени русофили.

Прочитајте још:  Да ли веровати Светској здравственој организацији?

Овакво стање је добро дошло и онима из Дубоке Србије, слаба Србија- лакше је пљачкати обеспомоћен народ.
Оно што се дешавало током 1990-их и касније, такорећи до данашњих дана, тако личи на голготу јужнословенских народа започету вековима пре тога. Ватикан је употребљавајући вишевековно суседство, бољу уведеност у овом делу Европе од Америке, као и повезаност Ватикана са католичким миљеом у САД, по свој прилици утицао на гео-стратешке одлуке САД према Србији и Србима. Било би сувише упрошћено видети у томе претежно утицај католика у Америци,Бжежинског и Ватикана, Србија је кроз историју у Европи имала много више непријатеља, него ли пријатеља.

Картице су се опет поклопиле против Србије, везаност Србије за Русију поједине западноевропске државе преувеличавају, да би тако воду наводиле на свој млин. У 1980-им а све више у 1990-им годинама, САД по инерцији, бивају повучене лавином , помало аутоматски нагло мењају двовековни изразито пријатељски став према Србији, прихватајући нагло, наслеђене непријатељске односе на Балкану и у овом делу Европе према Србији. Србија, је у нагло мењајућим односима на Балкану стицајем по њу врло несретних околности, у свеопштом хаосу и метежу добила нову утилитарност, као врло погодна да буде “учионица“, “ полигон балканизације“, да “ шаргарепом и батином“, да њеним примером застрашују друге, да виде како пролазе непослушни. Да поједине државе и народе тако уче послушности и да их престрашене збијају у табор моћника, победника.

Од пресудне важности за Србију и Србе је да се спрече даље злоупотребе органски и мождано снемоћале Србије, да је као какву крпу гурају против потенцијалних спасиоца.
И да се на основу тога зацрта СТРАТЕГИЈА ПРЕЖИВЉАВАЊА: како се из позиције непријатеља, жртвеног јарца, “ clasroom“-a “ перјаника нове балканизације“извући, да Србија више не буде релеј застрашивања, балканизације. Како јој створити у нагло промењеним околностима нову утилитарност, да буду задовољни и моћни, али и Србија.
Питање опстанка Србије, БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ, је да се спасе од мафијашког ропства. Највећи непријатељ Србије и српства су незналице, домаћи криминалци, убеђени да им одговара страдање Срба и Србије, они га заједно са спољним србофобима енергично подстичу.

Мафијашко подземље је смртна пресуда Србији.
А од ропства подземља се можемо ослободити једино уз подршку моћних држава.
Ако се сада не ослободимо ропства криминалаца, остадоше окови заувек.
Сада је шанса да се то деси. Америка манифестује из дана у дан знаке симпатије према Србији и у односу на Косово, макако стидљиве ипак сигнификативне.

Мудром дипломатијом прихватимо маслинову гранчицу из државног знамења САД , уз узимања к`знању да поред 13 орлова у знамењу има само једна маслинова гранчица. Не дозволимо да нас опет подмукло наводе да гурамо прст у очи свемоћној држави, која нас једино она може спасити!.Просветимо народ и све оне праведно озлојеђене због незаслуженог односа према Србима и Србији -због насталих санкција, бомбардовања, Косова, распада земље, ратова, жртава, штета. Схватимо зашто је тако било.Сила не пита.

Звучи неодмерено и рогобатно, али је овако. САД су свемоћне, став Србије и њеног народа ће према Америци бити онакав какав Америка одлучи. А наш народ неће ни схватити о чему се ради, зашто ће се тако понашати, мислиће да он сам тако хоће. Упркос тога, Светска сила број 1 очекује од Србије освешћење и приземљеност, зрелост и прагматичност, уз одмереност и труд, проницљивост и познавања магловитих меандера и лагума светске гео-политике. Да Срби постану савезник, као просвећен и модеран народ. Aмериканци јасно саопштавају Србији: Не смета нам ваше пријатељство са Русијом.

Америка није заборавила славу мале и јуначке поносне и достојанствене савезнице Србије, нити ће је икад заборавити.
Постанимо модерна нација свести и културе. Онда ће нас Америка уважавати и подржати. Све се своди на културу и повратак изгубљене духовности
Наш народ неизмерно страда, Србија је позорница бола и патњи. Србија нестаје.Народ треба информисати и обавестити, просветити.

Боже спаси наш народ.

Томислав Крсмановић / Васељенска

[table id=1 /]За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Томислав Крсмановић: ДУБОКА СРБИЈА-ГРОБАР ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ

 1. Србијом влада организовани криминал већ тридесет година и ствари су сада отишле тако далеко да се, по налогу страних центара моћи, буквално, пред нашим очима, демонтира једна држава и један народ и то ће трајати до тог степена демонтаже када више неће моћи да се говори ни о држави ни о народу, до потпуног нестајања Срба са лица земље.
  Нажалост, већина Срба то не види или неће да види и саучествује у том националном самоубиству.
  Пошто ми не можемо изаћи из оквира наше историјске епохе, начин борбе је могућ само оним начинима и оним средствима који су епохо одређени. Нама треба политичка организација, једна, српска, која би отворено наступала на суверенистичким, идентитетским и конзервативним позицијама. Која би покушала да мобилише што већи део јавног мњења и која би била спремна да се супротстави власти свим средствима у крајњем исходу. Нама треба српски Хезболах.
  Ми не треба да се замарамо лупањем гаве о томе шта је испод површине и шта је то тајно, сакривено и дубоко. И морамо да знамо да у тој борби, ако је буде, не само власт и НВО, него и САНУ и СПЦ и све оно што данас сматрамо српским, а што наводно ћути или подилази властима, све то биће против нас. Све је то део система.
  Понављам једна српска организација, не колоне, блокови, коалиције,…Суверенитет, идентитет, конзервативизам, без икаквог компромиса са квазидемократско-људскоправашким тоталитаризмом, без “али” и “или”, без бриге о “грађанима”и “мањинама”, само и искључиво следити речи Св. владике Николаја: по крви аријевци, по презимену Словени, по имену Срби, по духу хришћани.
  Алтернатива томе је смрт једног народа. Ови неће стати до потпуног уништења и неће бити побеђени “демократски”.

 2. Svi ovi ,,rodoljubivi,, tekstovi su samo gomila sranja, dok se ne kaze pravo ime demona koji unistavaju covecanstvo : JEVREJI-CIONISTI ! Sem iranskog generala koji je to rekao i brzo su skinuli sa svih medija, sve ,,velikani,, Putin, Si, Kim itd. su sluge istih i cute ! O zapadnim slugeranjama, americi, eu i ostalim govnima, necu ni da spominjem !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *