Генерал Дикић: Катнић ми је понудио да одмах будем ослобођен, ако оптужим Вучића, СПЦ, Русе и ДФ

1

Братислав Дикић (фото: © Танјуг)

„Нудили су ми 50.000 евра одмах, мојој породици да исплате у Србији, а ако је потребно рекли су да ће дати још. Нисам прихватио новац, а онда су почеле претње. Говорили су ми да моја породица није безбедна ни у Србији. Мојој ћерки је непознати мушкарац пришао са леђа, почупао је за косу и претио да морам сарађивати са црногорским тужилаштвом. Када би ми породица долазила у посету, говорили су да се пазе јер Морача има много кривина“, испричао је Дикић.

Он је посебно истакао речи тужиоца Катнића који је рекао да ће све Србе протерати из Црне Горе.




„Тај Катнић ми је рекао: `Ти браниш Србе овде, али све ћемо ми њих у аутобусе и протерати правац у Србију као и сви други што су урадили`“, рекао је Дикић.

„Блаженопочивши митрополит Амфилохије је дошао да ме посети и хвала му због тога. Ту смо имали један добар разговор, дао ми је велику подршку и дао ми је савет ког сам се придржавао и држао. Рекао ми је да говорим истину, само истину и да ће ме Бог наградити правдом. То је било наш последњи сусрет. Након недељу дана почиње тортура. Обедовао сам стојећи, душек је био као са депоније, сав поцепан. Живео сам без икаквих хигијенских услова, било је забрањено другима да комуницирају са мном. Полицајцима је било жао, па понекад нешто кажу. Прозор није дихтовао, грејања није било. Првих месец дана ми нису дали да се купам“, испричао је Дикић у Јутарњем програму Хепи ТВ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Пензионер други пут враћа новац Вучићу: То није помоћ, већ понижење

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Генерал Дикић: Катнић ми је понудио да одмах будем ослобођен, ако оптужим Вучића, СПЦ, Русе и ДФ

  1. ГОВНО-ГОРСКЕ ИЗДАJНИЧКЕ ФУКАРЕ БИЛИ И ОСТАЛИ.ОСИМ МАЛЕ ИЗМЕНЕ”ПРОМЕНИЛИ СУ УСРАНУ ГУЗИЦУ” ЗА”образ”…!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *