Рудолф Хäнсел: Отворено писмо председнику Републике Србије, Александру Вучићу

2

Александар Вучић кренуо на факултет (Фото: Принтскрипт)

Отворено писмо председнику Републике Србије, Александру Вучићу

Kао гост Србије имам много питања у вези са корона-пандемијом

Веома цењени господине Председниче!

Дозволите ми да Вам се поново обратим, али најпре бих желео да Вам упутим срдачне честитке поводом Вашег рођендана.
Пошто ме већ познајете из мојих претходних писама, не морам да Вам се детаљније представљам. Ја сам дипломирани психолог, доктор педагогије и последњих деценија сам радио као професор у Немачкој у образовању одраслих. Дуже од годину дана живим у Србији заједно са својом супругом, Српкињом која је пензионисани дипломата. Пошто готово свакодневно до мене долазе веома узнемирујуће вести из моје бивше домовине, обраћам се сада Вама.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За разлику од Србије, у Немачкој и околним земљама су већ месецима сви ресторани ии барови затворени и грађани се жале због веома рестриктивних политичких мера, које доводе до екстремних психичких, физичких и привредних последица односно штета. Људи се жале и због све јачег притиска да се вакцинишу вакцинама, које посебно у домовима за старе, доводе до тешких нуз појава, шта више и до смрти. Политичари тврде да веома непопуларне мере као што су поменуте инекције, ношење маски или социјална дистанца предузимају искључиво због заштите здравља становништва. Грађани, међутим, више не верују у то.

Пошто ја намеравам да и надаље живим овде у Србији, желео бих да од Вас сазнам које планове имате Ви и Ваша влада за Србију? Да ли ће се ускоро престати са непријатним и проблематичним ношењем маски које изобличују лице? Да ли ће и у Србији бити уведена обавезна вакцинација за све грађане? Поред тога би ме интересовало, да ли се и у Србији слушају само мишљења научних ексепарта која се допадају влади? Или ће се моћи чути и друга гледишта – и да ли ће се чути и глас народа?

Прочитајте још:  Нове цене горива у Србији

Господине Председниче, био бих Вам веома захвалан, ако би сте одговорили на моја питања и ако би сте могли да ме умирите.

У том очекивању остајем с пријатељским поздравима,

Ваш Рудолф Хäнсел

др. педагогије Рудолф Хäнсел, дипл. психолог
11040 Београд

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Рудолф Хäнсел: Отворено писмо председнику Републике Србије, Александру Вучићу

  1. Ljudi, dr hänsel zna ko i šta pravi i koronu i mere. Šta se pravi lud?

    Nit je srbija napravila koronu, nit izmislila mere. Ova mukica od vrlo cenjenog do precenjenog precednika mlaćka praznu slamu i gleda da se dodvori ovim zelenašima iz brisela. Šta koji precednik još odlučuje?

    Zato naš zetonja nek ne talasa i ne pravi se veći srbin od srbina. Ako voli srbiju i naše strine nek ide na kosovo i tamo palamudi. Tamo ima posla za 100 vaki jaki.

    Ako baš želi da pomogne nek piše o fajzerovim vakcinama, autizmu kod dece, krađi beba, prodaji dece, uvozu otpada itd. Maske je našao da pomene. Nećeš tu zete napraviti poene. Nije vučić orban iz nove hazarije da mu je dato da se nešto folirucka. Ima orban leđa. Naši voždovi su vazda živeli od izvoza prasadi u brisel.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *