ДР НЕСТОРОВИЋ: Ово је један од најмоћнијих лекова које данас имамо!

2

Др Бранимир Несторовић (Фото: Принтскрипт)

Доктор Бранимир Несторовић каже да не постоји бољи лек за чир на желуцу или дванаестопалачном цреву од нашег домаћег, обични купус.

“Он је један од најмоћнијих лекова које данас имамо. Прве радове о његовом деловању код чира је објавио давне 1950-те године професор Гарнет Чени, са Стенфорда. У студији на 55 пацијената, он је показао побољшање у 95% већ после 2 до 5 дана”, каже доктор.

Како каже, испитивање на 45 затвореника у затвору Сан Qуентин, 93% је после три недеље узимања сока од купуса, што одговара око 200 грама купуса, имало потпуно излечење.




“Антиулкусни фактор је идентификован као У фактор (глутамин), налази се и у целеру. Indian Central Drug Research Institute је лечио заморче са улкусом само давањем сока од купуса. Осим што је позитивно деловао на опоравак ћелија желуца, купус је такође имао антиотска својства, убијајући Helicobacter Pylori”, истиче Несторовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Доктор Несторовић је поделио рецепт како припремити сок од купуса

Треба узети 3 шоље исецканог купуса, додати 2 чаше прокуване воде. Сипати у блендер и миксовати око 10 секунди. Пресути мешавину у теглу, која је херметички затворена (оставите мало места на врху тегле). Оставити да стоји на око 20 степени око 3 дана. Потом га профилтрирајте и држите у фрижидеру. Пијте једну чашу сока свако јутро, пола сата пре оброка.

[table id=1 /]



Ало

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ДР НЕСТОРОВИЋ: Ово је један од најмоћнијих лекова које данас имамо!

  1. Ха, ха … Сада лекари откривају “топлу воду” па то народ зна одавнина, чули од старих жена у чекаоници па се сада хвале, за то им не трба др. мр. Лиценце …
    А народне лекаре исцелитеље прогласили “надрилекарима” и ставили их ван закона да би они својатали “немо” знање и правили се “зналцима”.
    Многе прозорљиве народне исцелитеље су изопштили из друштва и отерали у затворе, а доказано су помогли хиљадама људи. Погледајте само један од примера на Јутјубу ” ко је био Бруно Гренинг “.
    Има и код нас доста таквинх примера. Сјебали их ротшилдови лиценцирсни др.
    Следећи потез им је да прогласе лековито биље ЛЕКОМ па ће лечење њим
    Дозволити само лиценцирсним др. И то у дозама које немигу излечити али ће зато бити прескупе. Иначе за лековита својства биља знају и животиње, шта јести када их уједе змија, магарац једе чичак која је једна од врло лековитих биљака….
    Учите људи знање од народних лекара и животња пре него из друге руке од “хемичара” који воле рошилдове $, славу, рекет код пацијената и дупета код студенткиња и сестрица, а “славу”, кризне стожере …
    Има вирус, нападамо га дугим цевима, па онда дај ми паре да докажем да га нема. Тежак самохвалисавац и љигавац руменигеееее
    За једног “зналца” делује предебело и прецрвено, јебеш знање ако од њега њемаш користи ако ишта о здрављу и зна.
    Ово све пишем јер ти бели мундири никога од породице, родбине, комшилука, колега, другара нису спасли тешких болести и смрти али су зато узели рекет евре за које нису ни кревет у болници обезбедили а када и јесу брзо су га испразнили. Јести купус кисео знамо и без њих жао ми сваког динара издвојеног у з.ф.

    Јавите се цуре да га “браните” и хвалите, да ублажите ове покврене опаске.

  2. Купус има да прогласе леком и продају га и преписују на кашичице које не могу ни мрава излечити и то све за дебеле паре и још да га доведу под контролу фармомафије и државних банди.
    Једино су вакцине џабе као и летовање све са превозом у Јасеновцу, Аушвицу … Некада.
    Опет Јевреји и Срби предњаче у вакцинама, воле нас банкари то јест касирке сатанских фамилија, само ови нови капои требају знати да су капои из ослобођених конц. Логора сконсчили давећи се у септичким јама ма. Врло поучно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *