УГОСТИТЕЉИ БЛОКИРАЛИ ЦЕНТАР БЕОГРАДА: Доста им је свега (ВИДЕО)

2

Стоп ковид терору (Фото: Јутјуб)

Више десетина угоститеља и власника ресторана и кафића окупило се вечерас испред Скупштине Србије у знак протеста због нових мера Кризног штаба, пишу Вечерње новости.

Како је од вечерас најављено затварање свих угоститељских објекта, кафића, ресторана, барова, тржних центара, али и установа културе, козметичких и фризерских салона, теретана, балона за спорт, београдски угоститељи организовали су се “у ходу”, преко друштвених мрежа, и изашли на улице.




Окупљени су блокирали улицу испред скупштине на Тргу Николе Пашића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, Кризни штаб за заштиту здравља становништва од заразне болести ковид-19, предложио је данас нове мере за сузбијање епидемије, које ће важити од сутра, 17. марта до недеље, 21. марта.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “УГОСТИТЕЉИ БЛОКИРАЛИ ЦЕНТАР БЕОГРАДА: Доста им је свега (ВИДЕО)

  1. Mislim da mi “mali” ugostitelji trpimo zbog klubova,koji su nocu organizovali zurke gde se okupljalo mnogo vise ljudi nego sto je dozvoljeno,a o dozvoljenom skijanju i gondolama da ne pricam i koncertimaJa sam siguran da u mom kaficu nije mogao niko da se zarazi,jer sam preduzeo sve mere zastite,pocevsi od higijene,distance stolova,a ugradio sam i ambilefe aparat za preciscavanje vazduha,alergena i duvanskog dima unutar kafica.Pridrzavao se radnodnog vremena.

  2. ovaj virus kao da radi,svaki dan od 21h do 06h ujutru kao da samo vreba po kafićima i restoranima,a krizni štab zatvara de delatnosti kao da nas leče od alkohola a ne od korone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *