ПРЕДГОВОР на текст др Слађане Велков — Сале Коларевић

Човек је по дефиницији своје природе друштвено и боголико биће. На планети од Бога створеној за њега, хиљадама година, битише у симбиози са природом. И саму нашу планету можемо посматрати као један организам који битише божански устројеним поретком. Све што је Богом створено, створено је за живот човека. И човек престаје суштински бити човек ако се одвоји од природе.

У последње време Антипоредак настоји на све начине човека да, не само одвоји од природе и удаљи га од своје бивствујуће суштине, већ је очигледно расчовечење попримило размере и потпуног човековог смакнућа. А сви данашњи антицивилизацијски процеси одвијају се у пројекту перцептивног извртања целокупне стварности наопачке.
У овој пројектованој дехуманизацији човека Антипоредак користи оне који би, по свом животном опредељењу, баш требало да су најхуманији – лекаре. Међутим, Хипократова заклетва више не постоји, штавише немилице се газе сви етички кодекси и принципи. Данашњи медицинари постали су оруђе, па и оружје!, у рукама Антипоретка који је у свом пакленом рату против човека, природе и Бога одевен у лажну хуманистичку одору, користећи се филантропским појмовима како би његова превара била што убојитија.

Један од ретких лекарских светионика Истине у овом царству таме је и доктор медицине Слађана Велков. Верујем да ће свим истинотражитељима бити на корист и тела и душе читање ауторског текста докторке Велков.

—————————

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ако је ковид-19 пандемија изазвана вирусом, зашто оболелима леукоцити падају на доњу границу, а лимфоцити су ниски?
Ниски леукоцити се могу јавити код пацијената на хемотерапији и радиотерапији, изузетно старих и изнемоглих и код интоксикација. Како је овај вирус изузетак и не уклапа се у медицинске чињенице? Сама СЗО наводи да вирус ковид-19 још увек није изолован, не постоји научна студија која потврђује постојање овог вируса.



Много издржљив вирус, ни -15 ни + 50 му не смета. Толико је заразан да се шири говором али брис се не узима из пљувачке или носа већ се гура штапић до мозга и из ануса. Толико је све очигледно превара да човек који то схвати има потребу да дрма људе око себе не би ли и они видели исто што и он, али нажалост, док се не угаси телевизор – хипнотизер, нема освешћења.

Прочитајте још:  Писмо старије од месопотамског је — на Дунаву

Ове године нема ниједног оболелог од грипа, односно, ове године има исто толико оболелих од “короне” као ранијих година од грипа. Проблем је што сада људи, за исте симптоме, преплашени хипнотизером, оду у болницу, а тамо их чека ОСАМ поништених, погрешних терапија и респиратор. Од “опасног вируса” није умро нико ван болнице, замислите, пандемија невиђених размера, а НИКО није умро ван болнице!? Када пацијента са секретом у плућима, укључите на респиратор, алвеоле пуцају и човек умире гушећи се. То је познато свим лекарима. Зашто тако слепо следе наређења, није ми јасно.

Познајем лично доста људи који нису заразили ниједног члана породице, што би било апсолутно немогуће да се ради о тако инфективном вирусу као што на телевизији говоре. Људи оболевају када се заједно нађу негде а не заражавају једни од других. Нико не оспорава да има болесних људи али ако је у питању отров, онда треба зауставити тровање а не убризгавати још отрова вакцинама.



У марту прошле године, у једној арапској земљи, у зору ме је пробудила јака главобоља и чудан мирис. Кроз прозор сам видела облаке некаквог гаса који падају по улици. Нестали су за петнаестак минута. Тог дана сам добила температуру, малаксалост, течну столицу, тешко сам дисала… све је трајало десетак дана. Укућани су реаговали слично. Истог дана када се то десило, локалне новине су објавиле да је тог јутра нађено на хиљаде мртвих птица на обалама.

Нетачни и контамирани PCR-тестови, лажно пријављивање умрлих од инфаркта, рака, саобраћајних удеса, самоубистава и других узрока смрти као умрлих од ковида, је криминално. Убрајају се здрави људи, позитивни на лажном пцр тесту, (позитивном и на овце, козе и папају), као оболели. Бројке се лажирају, људи осиромашују, уводи се бесмислена забрана рада малим предузетницима, док велики маркети раде несметано, огромне гужве, ниједна заражена касирка, стари по домовима умиру од отровних бућкуриша, политичари се вакцинишу шприцевима без игле, глуме болесне…, невероватно како неко уопште може да им верује.

Прочитајте још:  Шиптари махали заставама УЧК, па скинули мрежу са гола усред меча (ВИДЕО)

Уводи се потпуна контрола, укида се приватно власништво, прерасподељују се ресурси и формира друштво послушности. То су разлози лажирања пандемије. Толико је све очигледно, али да би се видело, треба да се угаси ТЕЛЕВИЗОР. Да није страха од смрти, људи никада не би пристали на то.

Уводи се обавеза ношења маски које су симбол модерног ропства, начин тренирања ропског понашања и размишљања.
Знамо чему служе маске. Носе их хирурзи да би се заштитили од прскања крви и других телесних течности и да би спречили ненамерно пљување у рану. Не да би се заштитили од преноса „вируса“ између лекара и пацијента. Често ношење маске доводи до аутоинтоксикације, дише се токсичан ваздух који се избацује из тела, што може довести до респираторних болести и других поремећаја. Маске обесхрабрују комуникацију и дехуманизују људе. Деца морају да виде шта осећају одрасли и друга деца, да виде осмех. Читањем и тумачењем израза лица других, деца се социјализују и обогаћује се говор. Како ће деца да науче да изговарају слова ако не посматрају кретање усана и осећања на лицу? Деца ускраћена за таква искуства, могу значајно заостати у развоју.
Маске су лоше за ум, тело и дух.



Зашто смо онда приморани да их носимо? Због експеримента светске „елите“ чији је циљ застрашивање људи и контрола њиховог понашања. Ношење маски постепено мења човека, чинећи га покорним, ћутљивим и беспомоћним. Особа која редовно носи маску је покорнија, склонија прихватању „нове нормалности“, што је скуп мера које лишавају људе законских права и слобода.

Вакцина нема везе са заштитом, зар не видите како људи падају као покошени после вакцина, и западних, и кинеских и било којих? Вакцина има за изврши стерилизацију или елиминацију, зависно од старости становништва. Да и не говоримо о конференцијама на којима се отворено говорило о могућој корона епидемији која би започела у Кини, па све идентично што се сада догађа, као што је описано у Рокфелеровом документу од пре 10 година. Све испланирано унапред. Уништавају животе људима али ме не чуде они, то су зли нељуди којима је задатак да изазивају патњу. Чуди ме и тужна сам због људи који слепо верују у пандемије, вакцине, маске…

Прочитајте још:  Португалски суд пресудио да су ПЦР тестови „непоуздани“ и карантини „незаконити“

Просто је несхватљиво како неко ко је до јуче дијагностиковао бактеријске и вирусне пнеумоније леукоцитарном формулом, наједном уопште не размишља, да то правило које је важило од кад постоји корпоративна медицина, више не важи. Нити се пита зашто је то тако, не труди се да истражи, прочита, сазна шта се у ствари дешава.

Одувек су се упале плућа решавале великим дозама витамина Ц, чистим ваздухом, одмарањем и здравом храном. Почетком прошле године је мој пост о витамину Ц, ФБ обрисао и блокирао ме а само сам превела студију о лечењу “короне” витамином Ц. Зашто им смета студија која потврђује да за 3-4 дана, витамин Ц успешно решава упалу плућа звану “ковид”? Толико је ефикасна да у Кини ниједан пацијент, који је лечен само високим дозама витамина Ц интравенски, без других медикамената, није умро.

Свакако се требамо штитити али је то за већину људи данас веома тешко. А спречити тровање можемо само ако откријемо и елимишемо троваче. И то морамо урадити јер у супротном нећемо више моћи да живимо нормалан и слободан живот а наша деца би била жигосани робови чији би животи били идентићни животу стоке на фармама. Мени такав живот не треба. Боље је умрети часно и храбро за слободу него живети као роб.

Аутор: др Слађана Велков

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Др Слађана Велков: Пандемија лажи

  1. Будимо одговорни
    Не треба више губити енергију објашњавајући и раскринкавати лажи и преваре у овом трећем глобалном рату против људског духа и рода.
    Људска раса је нападнута насилно од нељуди преко људи.
    Треба свима који учествују вољно и невољно и њиховим породицама поручити и поучити историјском поуком од преживелих логораша, да СУ СВОЈЕ КАПОЕ ПОДАВИЛИ У КЛОЗЕТСКИМ ЈАМА ЛОГОРА У КОЈИМА СУ БИЛИ “СИЛНИ”
    Апелујмо на родбину ковид идијота ( кризних стожера, бели мундира и политичарчића плаћених $$$$$ и осталих јајара који их следе ) да их чека иста СУДБИНА КАПОА коју су испраксали наши часни преживели преци.
    Доста су зла, смрти лажима, сплеткама и неделима већ нанели свом људском роду и да не срљају даље у противуставна насиља, затварања, “имунизације” јер ће им УЛИЦА СУДИТИ СВАКО СВОМ СУБАШИ. Понеке главешине ће се можда и извући и остатак живота провести у илегали и страху али велика већина КАПОА овог ковид логора неће избећи гнев народа којег насилно и на превару желе у болести уништити за рачуна НЕОРГАНСКИХ СВЕСТИ КОЈОЈ РОБУЈУ ОПИЈЕНИ НЕПОСТОЈЕЋОМ ВАЖНОШЋУ ЈЕР КАО ИМАЈУ ВИШЕ “ВЛАСТИ” и КРВАВИХ $$$$$ ОД КОМШИЈА. Е ТЕ КОМШИЈЕ ОД КОЈИХ ИМАЈУ ВИШЕ КРВАВИХ $$$$$ ЋЕ ИМ СУДИТИ И ПРЕСУДИТИ.
    ДЕЦО УТИЧИТЕ НА ВАШЕ РОДИТЕЉЕ ДА ВАС НЕ ОСРАМОТЕ СМРЋУ У КЛОЗЕТСКИМ ЈАМАМА.

    Olgica Kosteska.
    Olgica Kosteska
    yesterday at 1:45 am
    💥💥🧐🧐UPOZORENJE – CJEpIVO
    Rusi su uspjeli izvući nanočipove iz Pfizerovog cjepiva i objavili su shemu i funkcije! Provest ću vas kratko kroz sve.
    Čip se sastoji od samo 4 procesora i 4 tranzistora. Signal putem 5G mreže ulazi lijevo na INPUT. Time vas kontroliraju.
    Napajanje se vrši putem topline vašeg tijela i svi dijelovi su spojeni na tu voltažu. Signal se obrađuje u prvom procesoru frekvencijskim filterom i tranzistorom, koji ga pojačavaju.
    Pojačani signal dalje ide u drugi procesor koji mu kontrolira MT-2 GAIN ili kolika će biti razina utjecaja na vašu psihu. Ta je kontrola varijabilna i mogu je pojačati ili smanjiti po želji. Originalni zapis kaže da taj dio ima, citiram: “An unholy amount of gain”, što je jako jako loše.
    Silicijskim diodama kontroliraju struju koju puštaju za aktivaciju virusa u cjepivu, nakon čega sve prolazi još jednu fazu pojačavanja signala i filtriranje vanjskih utjecaja – time sprečavaju da vam liječnici skenerima detektiraju čip, doslovno ga skrivaju. TL072 je jako skup procesor i posebno se koristi u vojne svrhe, ne možete ga nabaviti samo tako u Chipoteci ili nešto.
    Kontrole BASS i TREBLE podešavaju upute koje možete čuti u glavi, svaki čovjek je drugačiji i ovisno jeste li žena ili muškarac može zahtijevati prilagodbu frekvencije. Za to služi i 5G FREQ kontrola, koja pomiče scooped mid kontrolu za jači “udarac” napona, u slučaju da je vaš imunološki sustav iznimno jak.
    VOLUME kontrola služi za ukupnu snagu čipa, koji je ponekad osjetljiv na vašu osobnu i personalnu frekvenciju vibracija, ovisi jeste li u fazi sreće ili velikodušnosti ili tuge.
    OUT u vaše tijelo izbacuje detox toksine kao nusprodukte funkcioniranja čipa.
    Primjetit ćete da se na dijagramu nalazi i FOOTSWITCH kontrola, ona služi kako bi se tijekom vašeg kretanja u svakodnevici čip paljenjem i gašenjem mogao prikriveno transportirati u razne dijelove tijela i to prepoznavanjem akupresurnih točaka na stoplu.
    Na sve su mislili, ali nisu računali na dobre ljude diljem svijeta!
    PAMETNOM DOSTA!
    Goran Sijakovic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *