Док ви спавате, они планирају да убију и вас и вашу породицу

Док ви спавате, они планирају да убију и вас и вашу породицу

Као оптимално решење за проблем вишка становништва на Земљи, ова самозвана елита је прихватила философију и препоруке енглеског демографа Томаса Роберта Малтуса  (Thomas Robert  Malthus,  1766-1834). Главно Малтусово дело је „Есеј о популационом начелу“ (1798), у коме заступа тезу да ће се становништво умножавати геометријском, док ће се средства за опстанак (у првом реду храна) умножавати тек аритметичком прогресијом, па ће то као последицу имати опште сиромаштво, глад и пропаст. До 1826. године Малтус је продубио своје идеје и почео да проповеда геноцид као оптимално решење питања опстанка дела човечанства, прећутно сматрајући да је његов англосаксонски народ Богом одабран да влада планетом.

Малтусове идеје су брзо нашле плодно тле, па их је свесрдно прихватио и енглески писац футуристичких романа Херберт Џорџ Велс (Herbert George Wells; 1866-1946). У књизи „Отворена завера“ (“Open Conspiracy”), Х. Џ. Велс предвиђа како ће у Новом светском поретку (који он назива Новом републиком) вишак становништва (Велсове „бескорисне изелице“) бити темељно утамањен. Велс отворено препоручује геноцид и пише: „Људи Нове републике неће бити осетљиви на сучељавање са смрћу и на убијање… Имаће идеал по коме ће бити вредно убијати; попут Аврама, имаће веру за убијање и неће имати никаквих предрасуда у погледу смрти… Сматраће се, предвиђам, да одређени део људи постоји само захваљујући нечијој доброј вољи, сажаљењу и стрпљењу и то под условом да се не размножавају, а не видим никакав разлог који би био супротан предвиђању да неће оклевати да убијају када се та добра воља потроши… Сва та убијања ће се спроводити под једним опијатом… Ако се у законима будућности превентивна казна буде уопште примењивала, она неће бити убиство ни накажење тела… него добра, научно проузрокована бол“.[1]Малтусове идеје и Велсове препоруке су за данашњу геноцидну „елиту“, коју Џон Коулмен назива „Комитетом 300“, нека врста Библије.

Мајкл Шнајдер (Michael Snyder), који је у својој књизи из 2018. сажео цитате светске „елите“, професор је на Станфорд Б. Ашерман, катедри за генетику и директор геномике и персонализоване медицине на Медицинском факултету универзитета Станфорд.

Мр. Арна Шебаљ, аутор поменутог чланка „Попис 32 члана елите који подржавају и спроводе депопулацију“, преузела је и превела сажете цитате геноцидне „елите“, а њихова имена навела у оригиналу. Овде ћемо за српске читаоце дати попис имена ћирилицом:[2]Сер Дејвид Атенбороу (Sir David Attenborough)

Пол Ерлих (Paul Ehrlich)

Дејв Фоурмен (Dave Foreman)

Тед Тарнер (Ted Turner)

Таро Асо (? Taro Aso)

Дејвид Рокефелер (David Rockefeller)

Роџер Мартин (Roger Martin)

Бил Мајер (Bill Maher)

Пени Чизолм (Penny Chisholm)

Џулија Уити (Julia Whitty)

Филип Кафаро (Philip Cafaro)

Ерик Пјанка (Eric R. Pianka)

Нолан Финли (Nolan Finley)

Џон Гилбод (John Guillebaud)

Стивен Ратнер (Steven Rattner)

Метју Иглесиас (Matthew Yglesias)

Маргарет Сангер (Margaret Sanger)

Рут Бадер Гинзбург (Ruth Bader Ginsburg)

Мери Елизабет Вилијамс (Mary Elizabeth Williams)

Алберто Губилини (Alberto Giubilini)

Франческа Минерва (Francesca Minerva)

Нина Федоров (Nina Fedoroff)

Џон Холдрен (John P. Holdren)

Дејвид Брауер (David Brower)

Томас Фергусон (Thomas Ferguson)

Михаил Горбачов (Mihail Gorbačov)

Жак Кусто (Jacques Cousteau)

Пенти Линкола (Pentti Linkola): „If there were a button I could press, I would sacrifice myself without hesitating if it meant millions of people would die”.

Принц Филип (Princ Phillip)

Принц Чарлс (Princ Charles)

Принц Вилијам (Princ William)

Хенри Кисинџер (Henry Kissinger)

Бил Гејтс (Bill Gates)

[table id=1 /]ИЗВОР: https://borbazaistinu.rs/dragan-r-mladjenovic-dok-vi-spavate-oni-planiraju-da-ubiju-i-vas-i-vasu-porodicu/

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

1 утисак на “Док ви спавате, они планирају да убију и вас и вашу породицу

  1. Има вишка људских паразита, глуперди, бескорисних изјелица … Сви су у тексту горе пописани + њихове породице, слуге, плаћеници , послушници и присталице њиховог дела и лика.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више са интернета