Kад се њих три јаве – Једно је сигурно – План је у току и далеко је одмакао

4

Мирјана Карановић

Глумица Мирјана Kарановић огласила се поводом тога што је Данијела Штајнфелд оптужила Бранислава Лечића за силовање.

“Поштовани, обавештавам вас да одбијам да играм са Браниславом Лечић у представи ‘Маму му је*ем ко је први почео’, у знак протеста због његовог понашања према колегиници Данијели Штајнфелд. Ово се односи и на све евентуалне будуће представе са истим глумцем. Спремна сам да представу играм уколико се одлучите да га замени други глумац”, гласи мејл који је глумица послала Југословенском драмском позоришту, а који је објавила на Инстаграму.

Мирјана Kарановић је претходном објавом већ пружила подршку Данијели Штајнфелд.

Подсетимо, Данијела Штајнфелд је јуче открила Вишем тужилаштву у Београду име особе коју оптужује за силовање, а убрзо се сазнало да је у питању њен колега Бранислав Лечић. Он је, још тада, реаговао изјавом да је у питању “најгнуснија лаж”.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Огласила се Бојана Маљевић: “Једном ћу сведочити против двојице”

Глумица Бојана Маљевић огласила се на Твитеру поводом овог случаја, али и претходног у вези са Миком Алексићем.

“Једном ћу сведочити против двојице. А људи треба да размисле колико својим реакцијама (које медији потом ужасно преносе) управо онемогућавају или успоравају да се многа сведочења десе што пре. Kо год мисли да је ћутање недостатак храбрости, не зна ништа о траумама и напорима да се сачувају здравље, снага, породица, деца, вера у себе и поверење у друге”, написала је Бојана Маљевић.

Биљана Србљановић реаговала на оптужбе против Лечића

Данијела Штајнфелд је пред полицијом и замеником вишег јавног тужиоца у Београду рекла је да ју је силовао глумац Бранислав Лечић. Њено признање изазвало је реакције многих.

Прочитајте још:  ДОНЕТА ПРЕСУДА: Јовица Станишић и Франко Симатовић осуђени у Хагу на по 15 година затвора



После бројних глумаца, укључујући Миру Бањац, Еву Рас, Ланета Гутовића и друге, одлучила је да се огласи и драматуршкиња Биљана Србљановић.

“Уздржавам се из све снаге да, сваком ко тврди да је ово начин да се Данијела ‘промовише’, пожелим да му се догоди исти овај разлог за промоцију”, написала је на свом профилу на Фејсбуку.

Подсетимо, Бранислав Лечић је негирао да је починио ово кривично дело.

“Kористим ову прилику да обавестим како надлежно тужиластво, тако и јавност да апсолутно немам шта да кријем, да немам намеру да напиштам територију Републике Србије и овим путем молим надлежно тужила[тво и МУП Републике Србије да ми се без одлагања упути позив ради саслушања! Такође, под пуном материјалном и кривичном одговорношћу, спреман сам да се подвргнем полиграфском испитивању на сва питања, укључујући питања о разговору са Штајнфелд који је објављен у појединим медијима”, рекао је Лечић.

[table id=1 /]



(б92)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Kад се њих три јаве – Једно је сигурно – План је у току и далеко је одмакао

  1. Nista cudno ! Svi satanasti sveta su pusteni sa lanca da osvedoce svoje prisustvo, na bozije reci da ce satana biti pusten sa lanca !
    Nicija nije vecno. Kad Bog bude oprostio Srbima i doveo pravog

  2. SILOVANJE ILI IZMIŠLJOTINA? Glumica Danijela Štajnfeld, kako izjavljuje, je silovana, pre pet godina, od strane “silovatelja” glumca Branislava Lečića. Po svemu sudeći bila je prijatno i zadovoljavajuće po njoj silovana i to je pamtila čitavih pet godina, a kada izgubila osećaj užitka obznanila silovanje da se priseti, jadnica baš mi je žao. Ovo silovanje me podseća na proces silovanja glumice, a u vreme “pre 17 godina, maloletnicu” Milenu Radulović navodno silovao je učitelj glume Miroslav Mika Aliksić. Tek nakon 17 godina se setila da je nedovoljno silovana ili doživljaji silovanja izbledeli i pokrenula postupak optužbe navodnog “silovatelja”, koji čami u pritvoru. S obzirom na pandemiju, glumice imaju dovoljno vremena i izmišljaju silovanja i još mnogo toga. Tek će mo slušati i čitati istorijska zaljubljivanja, silovanja i romanse zaboravne i nezaboravne ili griža (ne)savesti, no čije?.

  3. Једно је сигурно-да је Мирјана Карановић болесна и да нема образа.Сатанизује Србе у филмовима,а једе српски хлеб.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *