Издајник – наш највећи непријатељ

2

Када Вас питам ко су наши највећи непријатељи већина ће одговорити да су то Хрвати и Албанци, неко ће поменути Турке, Немце, Кинезе и Енглезе, а они упућенији ће прст уперити према Јеврејима. Али наш највећи непријатељ се не налази изван наших граница. Он је ту, међу нама. У потпуности је срастао са нама, заробио нас и не дозвољава нам да се ослободимо његовог чудовишног стиска.

Ко је тај непријатељ? Како он изгледа? Шта он хоће? Да би се успешно борили против таквог непријатеља морамо знати како да га препознамо.

Ко је одговоран за физичко и морално посрнуће наше нације? Ко је одговоран за пропаст наше отаџбине? Одговор је само један: Издајник!

Како год да се представљао, било као комуниста, било као либерал или капиталиста, демократа, пацифиста… он је издајник. Продана профитерска битанга која је зарад ситне користи издала оно што би требало да нам је најсветије. Нема веће издаје од издаје народа и отаџбине. Све се може заборавити, све се може опростити, само то не.
Називају се Србима, али њихова дела кажу другачије. Драгош Калајић је мудро рекао да се Србин постаје на испитима врлина. Они су пали на том испиту. Они су отворили капије и пустили спољашњег непријатеља да уђе.
Они су продали, тачније поклонили, нашу земљу туђинима. Они су уништили нашу привреду, нашу економију, нашу војску. Они су искварили нашу омладину дозволивши да падне под утицај странаца. Они нуде наше жене сваком мамлазу којег пут нанесе у нашу земљу. Они Србе представљају као најјефтинију радну снагу и још се тиме хвале. Они српски народ држе у страху, они нас лажу и праве будалама. Издаја је представљена као највећи могући идеал, највећи издајници поносно се истичу као највећи родољуби.

Они желе да нас сломе, да нас натерају да пузимо пред њима, да будемо продане душе као што су они сами. Они желе да униште Србију, то више ни не крију. Да би се додворили страним господарима и да би доказали своју верност они на тлаче народ из ког су потекли на најгоре могуће начине. Међутим, без обзира на све, од господара ће добијати само презир и подсмех, на крају ће се сваки од њих оклизнути на кору од банане и смандрљати низ степенице.

Ратови које смо водили нису изгубљени на бојном пољу, против часног или надмоћног непријатеља. Не, они су изгубљени захваљујући великим патриотама за преговарачким столом. То се нарочито односи на ове последње ратове које су изгубили издајници који су у тим преломним тренуцима успели да преузму власт. Више од стотину година овом земљом владају издајници и белосветски пробисвети, којима је једини циљ да се добро напљачкају на нашој крви. Где су они бранили Србе ту Срба више нема.
Издајник може да промени хиљаду боја и хиљаду застава, хиљаду нација и хиљаду држава, али и даље остаје то што јесте – издајничка хуља.

Како да се боримо против њих? Како да их победимо?

Ујединићемо се. Само уједињени у једном циљу, под једном заставом, можемо им стати на пут. Морамо бити уједињени зарад веће и боље Србије. Наше једине мајке и једине отаџбине! Насупрот њиховој издаји и моралној покварености морамо поставити наше највеће врлине. Жртвоваћемо се, борићемо се, падати и поново устајати, али само тако ћемо победити. Морамо очистити наше друштво од те пошасти, морамо их смрвити. Натераћемо их да плате за сав бол и патњу коју су нам проузроковали. Они нам сада говоре како морамо прво очистити своје двориште. Ох, нису ни свесни колико су у праву. Заиста, наша земља је страшно загађена њиховим постојањем. Не смемо им дозволити да се скривају иза општељудских парола и партијских програма. Морамо их извући на чистину без обзира ко су и чиме се баве. Подела је направљена, граница нацртана. Не може се бити Србин и издајник истовремено.

Издајник је прљавштина коју морамо опрати са лица наше отаџбине. Само тако ћемо заиста бити слободни, само тако ћемо победити.

Иван Милић / Васељенска

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!2 Коментара

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.