ВУЧИЋ ОТKРИО KАДА ЋЕ МЕРЕ БИТИ УKИНУТЕ

2

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је сит препуцавања око укидања епидемиолошких мера.

– Сит сам и не могу да разумем ту врсту политичког препуцавања и ту тему коју користе политичари да би се додворили народу. Ја сам за то да слушамо струку, зато што ми је важнији један живи човек у овој земљи него да ли ће некоме да се свиди то што радимо или не. Не подносим додворавање народу јер сви чекају када ће мере да буду скинуте, а када некоме умре неко бизак тада је крива држава. Наше је да штитимо животе, имамо најблаже могуће мере. Све је свуда затворено, само се у Србији чекају добре вести када ћемо да укинемо нешто – рекао је председник.




Он каже да се морају доносити тешке одлуке, јер се мора руководити прво спасавањем живота, па лекара.

– Нама мали проценат лекара ради у ковид систему, све болнице су заузете, али нам ради између 15 и 20.000 људи у ковид систему. Они попадаше с ногу, размишља ли неко о њима? Не, не размишља. Мере ће бити укинуте кад буду укинуте и кад епидемиолози с тим буду сагласни. Волео бих да никад нису увођене јер би наша економија била десет пута јача, али ћу сваки пут да подржим струку, лекаре, епидемиологе а посебно јунаке из болнице који се сваки дан боре.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



(Kурир.рс)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ВУЧИЋ ОТKРИО KАДА ЋЕ МЕРЕ БИТИ УKИНУТЕ

  1. Па кога је брига чега је он сит или гладан?!
    “Струка” и велики број политичара у свету су корумпирани и подржавају 3. светски рат против људскости. Мере су изсиловане, насилничке, уништитељске по друштво и непотребне за шта је доказ Шведска.
    Да би свима било боље треба прекинути запрашивање из ваздуха и 5 г. мрежу и мир у држави и у кући а судије не упрљаног џепа и ташне пустити да раде свој посао без страха од државне банде, политичара, криминалаца, тајкуна и осталих сплеткароша и насилника.
    Иначе ако слуша “струку” и “лекаре” што је болестан заједно са братом и децом. Болесник који располаже у односу на грађане неограниченим буџетом и “струком” не може ни себе ни породицу излечити а како ће тек остале грађане, то наравно исто важи и за корумпирану “струку” и беле мундире и њихове чланове породица, немају моћи ни знања себе и своје излечити а као брину о нашем здрављу и лечењу?! Глупо и наивно, пецаљка за мороне од стране глупана који су продали душу, здравље своје и нације за новац којим никада срећу неће купити, улазница за пакао и лажна обећања о непостојећој важности, гордости.
    Добро дошла ова “пандемија” да се види које ко у друштву људи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *