ПЦР Тестови садрже Етилен Оксид који изазива рак! (Видео)

1

На ембалажи за ПЦР тестове пише да су стерилисани Етилен Оксидом.

Етилен Оксид је гас који се користи превасходно за производњу других хемикалија, укључујући антифриз. У мањим количинама се употребљава као пестицид. Врло је опасан и због његове способности да оштети ДНK, спада у најефикасније стерилизаторе.

Чињеница да је тест канцероген не би била проблем да се у појединим земљама радници не тестирају једном или више пута седмично како би могли наставити рад, чак и они који су вакцинисани.

Његовом инхалацијом, посебно честом, код изазива више врста рака:
https://www.epa.gov/sites/production/files/2016-09/documents/ethylene-oxide.pdf

Дакле људи се масовно тестирају ПЦР тестерима који садрже супстанцу што ствара више врсти рака.

Видео:

https://m.facebook.com/watch/live/?v=213592067187486&ref=watch_permalink&_rdr

Васељенска

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!БОНУС ВИДЕО:

1 Коментар

 1. Трују људе свим и свачим „вакцинама“, тестовима, из ваздуха отровима авионима, дроновима, хеликоптерима, запрашивачима „против комараца“, водом за пиће, гмо, лековима, витаминима, хемуџама разним ( апотека све више и „паметних“ лекара а људи све болеснији )… и не само људе него цео органски свет, значи животиње, биљке…
  Зашто???
  Па одговор је прост, трују нас НЕОРГАНСКА БИЋА која имају СВЕСТ али немају телесну појавност као људи, животиње … постоје у нама близаначком свету. Њихова свест је далеко развијенија од наше људске јер и њихов живот траје далеко дуже него у нас људи. Они не могу делати против људи ДИРЕКТНО ФИЗИЧКИ али могу преко свести људских имбецила као што су гејтцови, банкари, политичари, „духовни“ поглавари …
  Они су врло лукави и знају баратати алатима који су неодољиво средство корупције а то су ЗНАЊЕ ( јер о свету знају више од људи ) и „МОЋ“ коју пумпају идијотима „владарима“ света људи користећи се њиховим и нашим осећањем НЕПОСТОЈЕЋЕ ВАЖНОСТИ која је УНИШТИТЕЉ ЧОВЕЧАНСТВА. ( оћу паре, „моћ“ – леба, ждрања, локања, пичке … преко реда, без мотике и зноја … )
  Као што су Индијанци Шпанце дочекали као полубогове ( јер су знали и имали којекаква знања и срања ) ту заблуду су платили животима, слободом, државом …
  Исто је и на глобалном плану са идијотима који сатиру сопствени род и уопште органски свет за рад НЕОРГАНСКИХ облика свести. Ако питамо зашто то раде вероватно као и ми што убијамо непознате намножене непознате инсекте у нашим кухињама.
  Да скратимо причу, СВЕ ЉУДЕ КОЈИ ВОЉНО И НЕВОЉНО РАДЕ У ПОСЛЕДЊОЈ УНИШТИТЕЉСКОЈ „АКЦИЈИ“ ЉУДСКОГ РОДА ИЗГОВОРОМ ПОСТОЈЕЋЕ „ПАНДЕМИЈЕ“ КОЈИ ТРУЈУ, „ВАКЦИНИШУ“ И СПЛЕТКАРЕ против људског рода треба СМАТРАТИ ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИМА НАЈВИШЕГ НИВОА а према издаји и казна.
  Дакле Ово је немилосрдни рат за уништење човечанстава које НЕЉУДИ ПРЕКО КОРУМПИРАНИХ ЉУДИ ИЗ СВЕТСКЕ ВРХУШКЕ УНИШТАВАЈУ ЉУДСКИ РОД КОЈИ ИХ ЈЕ СТВОРИО ЗА РАД НАМА СТРАНИХ ОБЛИКА СВЕСТИ КОЈА У УНИВЕРЗУМУ ПОСТОЈЕ БАШ КАО И МИ А ЗАШТО? НЕ ЗНАМО КАО И ЗА СЕБЕ И СВОЈЕ ШТО НЕ ЗНАМО, АЛИ ИМАМО ПРАВО ЗАШТИТИ РАЗВОЈ И БОГАЋЕЊЕ НАШЕ ЉУДСКЕ СВЕСТИ БОГОМ ДАНЕ НА ПОЗАЈМИЦУ ЗА ЖИВОТА.
  НЕ треба се плашити тих гована јер они немају никакву божију лиценцу за недело које чине према Људима и осталим Бићима јер да имају не би банкарски метузалеми и крунисане тинтаре живеле 100г. лочући дечију крв, једући дечије месо, уз асистенцију
  конзилијума лекара и сетовима људских органа за сервисирање њихових посрнулих тела и ума, а то може иначе сваки скромни човек који једе шаку биљне хране на дан скромно ради и живи и без помоћи тих сотона.
  Дакле војско, полицијо, удбаши, грађани који читате ово определите се за страну, на политичаре се не треба обазирати јер су продали своју душу за новац и „моћ“ ђаволима, демонима, сатанама … или како их већ све зваху људи и духовници кроз историју.
  Значи у рату за уништење човечанства смо да преживимо довољно је баците маске, вакцине и реците НЕ самоуништењу. А са корумпираним олошем у људским редовима лако ће изаћи међународни суд и часне судије ( ваљда има још таквих, не затрованих коруптивним новцем )

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.