ВЕЉА НЕВОЉА ПОДУЧАВАО САРАДНИKЕ KАKО ДА ТРАНЖИРАЈУ ЉУДСKО МЕСО: Пронађени стравични снимци од којих су ИНСПЕKТОРИ ПОВРАЋАЛИ!

1

Вељко Беливук, Марко МИљковић и остали припадници тог клана убијали су жртве на најсуровије начине. У Вељином и Маретовом телефону пронађена су детаљна упутства како да секу људско месо и кости

Беливук, Миљковић и остали припадници њиховог озлоглашеног клана су жртве убијали по угледу на мексичке нарко-картеле! Они су људе секли на комаде, топили их у киселини и бацали у Дунав, тако да нико никада не нађе ниједан траг злочина, утврдила је истрага.

У “скај” телефонима Беливука, Миљковића и осталих пронађана су детаљна видео-упутства о томе како се транжира људско месо, како се секу кости и уклањају сви трагови убијеног човека, пишу београдски медији.




Истрага је дошла до чврстих доказа да су у штек викендици у Ритопеку и на другим тајним локацијама широм Србије Беливук и саучесници зверски мучили, убијали и касапили људе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Највећи део тих снимака и порука из телефона је толико језив да ни случајно није за приказивање у јавност. Могу вам само рећи да су сви инпектори који су имали увид у снимке и поруке били шокирани и згранути, а неки су чак и повраћали од муке – истакао је извор за београдске медије.

Подсетимо, Беливуку и осталим чановима криминалне организације је јуче продужен притвор за још најмање 30 дана.



[table id=1 /]

Медији

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ВЕЉА НЕВОЉА ПОДУЧАВАО САРАДНИKЕ KАKО ДА ТРАНЖИРАЈУ ЉУДСKО МЕСО: Пронађени стравични снимци од којих су ИНСПЕKТОРИ ПОВРАЋАЛИ!

  1. Када су некада спроводили акцију “Армагедон” исто су писали како су запленили гомиле “ужасног” видео материјала за који ће им требати године рада на прегледима. После те “рекламне” ником ништа, чак су људи причали да су им кумове хапсили уличне продавце пиратских порно филмова, људе породичне који нису имали посла и бавили се продајом филмова на бувљаку. Одмах након “успешно” завршене операције манијак повратник у Лединцима силовао и убио девојчицу од 8 година. “Језиви” снимци никада нису објављени вероватно још тумаче да ли су “глумице” пунолетне са ког континента, државе…
    Исто тако било и са царинском мафијом, путарском …
    Епилог тужени ослобођени уз милионске накнаде исплаћене од стрне буџета који се зјмањем пуни.
    Акција “Армагедон” је спроведена 2010 а педофил регистровани исте те године 2010 силовао и убио девојчицу од 8г.
    Погледајте шта прича отац убијеног детета.

    https://www.espreso.co.rs/vesti/hronika/496231/svi-su-znali-da-je-ubica-moje-marije-pedofil-i-niko-mi-nije-rekao-otac-ubijenog-deteta-o-registru-koji-nam-treba

    Да не буде и са овим криминалцима исто, “трсла се гора —“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *