Бечићева ћерка, студенткиња, купила станчугу, па дала оцу да ту живи

2

Игор Бечић

Бојана Бечић, млађа ћерка народног посланика СНС Игора Бечића која је тренутно на студијама, купила је 2016. године стан од 114 квадрата на ексклузивној локацији у Новом Саду, а онда тај исти стан дала на коришћење оцу и мајци, открива Kурир.

На адреси познатој редакцији је луксузни комплекс зграда, а вредност стана те квадратуре, према оцени агента за некретнине, данас није мања од око 220.000 евра. Самим тим, намеће се питање како је ова девојка дошла до новца, али и да ли је овом правном вратоломијом народни посланик, у ствари, желео да прикрије своју имовину.

Замршено

На сајту катастра, као власник стана (1/1, целог), број 36, од 114 квадрата, уписана је Бојана (Игор) Бечић. На стану је, показују подаци са сајта катастра, уписан и терет – право плодоуживања и то од 26. јануара 2021.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Извор Kурира, близак породици Бечић, појашњава, корак по корак, да је поменути стан првобитно купила фирма „Лого центар“. Власник и директор ове фирме је, а што показују и подаци са сајта Агенције за привредне регистре, Данило Бечић, брат Игора Бечића.

– Потом, Бечићева ћерка Бојана купује стан од фирме свог стрица. Уговор о купопродаји је оверен код јавног бележника 22. марта 2016 – наводи извор Kурира.

Он још додаје да поменути терет на стану представља забележбу – право доживотног плодоуживања у корист Данијеле (супруге Игора Бечића) и Игора Бечића. На овај начин – да стан прво купи фирма његовог брата, па га прода његовој ћерки, која га потом да оцу на доживотно коришћење, народни посланик СНС је издејствовао да живи у луксузном стану, а да не мора да га пријави у јавно доступном регистру имовине на сајту Агенције за спречавање корупције. И мама купила некретнину Иначе, у истој луксузној згради у Новом Саду, показују подаци катастра, стан има и Бранојка Бечић, мајка Игора Бечића. У питању је стан од 34 квадрата. Такође, Бранојка Бечић има стан од 62 квадрата у Врбасу. На истој тој адреси – регистрована је и фирма „Лого центар“ Данила Бечића.

Прочитајте још:  ЕKСKЛУЗИВНО Строго поверљиво: Влада Србије склопила тајни уговор о енергетици с Норвежанима




Игору Бечићу су послата питања путем СМС, али до закључења броја није одговорио на њих.

Бечићев имовински извештај

Некретнине, плата у „Србијагасу“

л Игор Бечић је Агенцији за спречавање корупције последњу имовинску карту поднео у јануару 2020, а ту је навео да поседује трособну кућу од 69 квадрата (наследство), кућерак од 28 квадрата (наследство), као и помоћни објекат од 20 метара квадратних (наследство). На списку је и њива од пет ари и 88 метара квадратних (наследство), грађевинско земљиште од четири ара и 84 метара квадратних (наследство), као и стан од 91 метра квадратних, где је као основ стицања наведена куповина. Стан од 91 квадрата није наведен у имовинској карти из 2019, као ни у претходним.

Kада је реч о месечним примањима, у поменутом регистру се наводи да Бечић месечно добија 130.000 динара као службеник у „Србијагасу“, 30.000 динара месечно у Скупштини Србије и још 6.000 динара на име инвалиднине ратног војног инвалида – пензије.

[table id=1 /]



Курир

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Бечићева ћерка, студенткиња, купила станчугу, па дала оцу да ту живи

  1. типично за багре на власти у којој корупција, криминал једини плодове рађају од 45, политичари неспособни али зато деца “вундеркинди, тетке, тастови” … у свих власти прича иста, ко брани грађане од лоповских насилних власти?
    После се питамо како скупштина усваја имбецилне законе које уништавају друштвене токове па и саме животе грађана као и овај о обавезном тровању и “вирусном” лудилу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *