Дуле Савић: Цела Србија да се дигне против доношења Закона о истополним заједницама

0

Прослављени фудбалски ас, Душан Дуле Савић, прокоментарисао је најаву доношења Закона о истополним заједницама. Његову изјаву преносимо у целости.

„Мислим да је апсолутно неприхватљиво за српски народ и државу Србију да се уопште дискутује, а камоли, не дај Боже, да уђе у озбиљну расправу у Скупштини и, не дај Боже, да се усвоји овај накарадни, наказни, развратни, болесни Закон о истополним заједницама.

То је ударац на српско биће, на хришћанство, на православље, на културу једног народа, на традицију. У тренуцима када се стално прича о наталитету, како је разлика између морталитета и наталитета велика, на жалост, у корист морталитета, носилац те теме и тог предлога закона, госпођа Чомић, говори да нема утицаја ЕУ на размишљање и одлуку да се о том закону расправља. А ипак се расправља, или под малим притиском или под великим притиском. Чудим се и питам се, у чије име она поставља тај захтев?



Мислим да је катастрофално што се о томе уопште разговара! 53.000 више умрлих је било прошле године него рођених и ако томе додамо да 50.000, ако не и више, напусти Србију, то је за 100.000 људи годишње мање у Србији. Значи за десет година ће бити 1.000.000 Срба мање!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Гордана Чомић и антисрпска камарила предлаже тај педерски, развратни, болесни, наказни и накардни закон! То је неприхватљиво!

Ја мислим да цела Србија мора да се дигне!

Наравно, мислим да и Црква мора у томе да учествује, да се организују литије, као у Црној Гори, да до расправе о том закону уопште не дође.

Прочитајте још:  Историјат о Пупину: “"Добровољци за Велики рат"! (2.део)

Треба похапсити све оне који то подржавају, а ако не, онда да им пожелимо да у својим кућама имају по зета педера и по снају лезбејку.

[table id=1 /]

Извор: https://www.ifamnews.com/sr/dule-savic-cela-srbija-da-se-digne/



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *