Пуковника из 15. пута успели да иселе из стана на Бежанији (ВИДЕО)

2

Пуковник Гојко Лаловић, кога су извршитељи неколико сати покушавали да иселе из стана у Веспучијевој улици на Новом Београду, превезен је у болницу, након што су полиција и ватрогасци упали у његов дом. Иначе, пуковника су из 15. пута, ипак, успели да иселе из стана.
РЕКЛАМЕ *

Како сазнајемо са лица места, тренутно се испред зграде у којој живи Лаловић налази око 15 полицајаца. Иначе, у стану су, након што је он одвезен колима Хитне помоћи, остале његова супруга и ћерка.

Полиција и извршитељи поново покушавају да присилно иселе породицу Лаловић, већ петнаести пут у неколико година. Како се види у снимку удружења „Кров над главом“ пуковник Гојко Лаловић претио је самоубиством.



Покушај исељења на Новом Београду траје већ неколико сати, на лицу места је огроман број полицајаца који стоје испред улаза у зграду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://www.facebook.com/watch/zakrovnadglavom/

Пензионисаног пуковника Гојка Лаловића и његову породицу државни органи покушавају да иселе из троипособног стана у београдском насељу Бежанијска коса већ петнаести пут.

Пуковник је раније изјавио да је 2005. године незаконито пензионисан и да Министарство одбране већ 14 година одбија да изврши судске пресуде којима је враћен на посао. Министарство одбране саопштило је, међутим, да пензионисани пуковник Лаловић стан користи бесправно.

[table id=1 /]



direktno.rs

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Пуковника из 15. пута успели да иселе из стана на Бежанији (ВИДЕО)

  1. важно је да нико не исељава дачићевце, бајатаовићевце, вучићевце, динкићевце, драшковићевце … и њихове рође “дипломиране тајкуне” ( читај криминалце које имају дозволу за бављење криминалом ), њихову паразитске родбине и породице из “поштено стечених радом” поседа …
    Ужас у каквој држави живимо само бескрајно насиље и лоповлук, лаж, сплетке од 45 до данас …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *