Тужилаштво отворило предмет „Палма“

1

Драган Марковић Палма

Више јавно тужилаштво у Јагодини формираће данас предмет поводом навода изнетих на конференцији Маринике Тепић да је Драган Марковић Палма подводио малолетнице у хотелима у Јагодини.

„Ми имамо сазнаћа из медија и иницијативу која је добијена од стране Драгана Марковића, којом се захтева утврђивање свих околности, због чега ћемо формирати предмет ради прикупљања обавештења и утврђивања евентуалних постојања кривичних дела“, рекао је за Нова.рс. Радослав Вучковић, виши јавни тужилац у Јагодини.




Kако сазнајемо, Тужилаштво би ускоро требало да изда налог полицији за прикупљање потребних обавештења о овим догађајима, односно да покрене предистражне радње.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Тужилаштво отворило предмет „Палма“

  1. Наказе, насилници, развратници, мега лоповчине, глупи сплеткароши … на власти од 45 до данас, зато Србија нестаје а наказе се коте, дебљају и паразитирају као канцер на умирућој држави коју једу као канибалске мутант “крмаче” из пакла “маде ин ватикан”, усташија, комуњаре, јуловци, спсовци, досовци, демократе, снсовци, “тајкуни”, педерчине, лезбаче, “јебачи”, дркаџије, алавци, ждероње, лопине, тровачи, подводачи, још остало само цео народ да “вакцинишу”, угасе петролејку и пусте геџаве мунџосе из Азије да населе пустош коју су и коју ће оставити за собом

    https://www.srbijadanas.net/radmila-ristic-casne-sestre-su-u-logoru-injekcijama-ubijale-kozaracku-decu/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *