МИЛО ПЉУЈЕ СРБИЈУ, А ПОРОДИЦА МУ ЖИВИ У БЕОГРАДУ: Поседују више луксузних некретнина на Врачару и у центру града!

1
ђукановића

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Док Ђукановић трује народ у региону причама о бујању великосрпског национализма, деца његове рођене сестре Ане Kоларевић живе у српској престоници. Наследница Kоларевићеве у центру има стан од 129 квадрата

Председник Црне Горе Мило Ђукановић опет се обрушио на Србе. Међутим, у мору запаљивих изјава у којима се пљује Србија заборавио је да помене да део његове породице живи управо у Београду, где имају и луксузне некретнине. Према сазнањима Kурира, деца Ане Kоларевић, рођене сестре Мила Ђукановића, Емина (37) и Един Kоларевић (38) живе у Београду.

Оптужбе

Ђукановић је пре два дана поручио да се ново бујање великосрпског национализма покушава адресирати Црној Гори, док је изјаве председника Србије Александра Вучића о Црној Гори оценио као „самосажаљиво пренемагање“.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Покушајмо да се присетимо једне штете и жртве коју је црногорски национализам изазвао. Изгледа ми чудно и неразумљиво то што председник Србије себе поистовећује са Србијом, а Србију са великосрпским национализмом. Под плаштом заштите права угроженог српског народа у региону угрожава се стабилност региона – поручио је Ђукановић.

На ову његову изјаву први је реаговао Милан Kнежевић, један од лидера Демократског фронта, и то поруком на Твитеру да, уколико је Србија толико лоша, што онда не врати породицу из те земље.

– Мило, ако су Србија и Вучић такви монструми, што не склониш сестру, сестричину и остале првофамилијаше из јазбине велесрбља, него их пушташ да тугују и вену за Црном Гором по Врачару и Београду на води? Јеси ли то од туге за њима почео да пушташ бркове – написао је Kнежевић.

Прочитајте још:  Западни медији: Србија би могла да забрани боравак руским одбеглим либералима

Емина и Един Kоларевић, сестричина и сестрић председника Црне Горе, наводи извор нашег листа, већ извесно време живе у престоници Србије.




– Един Kоларевић у Београду нема некретнине на своје име, док његова сестра Емина има стан на два нивоа у строгом центру града – додаје извор нашег листа.

KО ЈЕ АНА KОЛАРЕВИЋ

У Србији хтела да копа никл

Ана Ђукановић, удато Kоларевић, повезивана је с фирмом „Србија никл“, која је пре неколико година била заинтересована да улаже у истраживање и експлоатацију руде никла у Србији – на подручју Тополе, Мокре Горе и Врњачке Бање. Њено име помиње се у „рајским папирима“, афери из 2017, када је из две агенције за пружање офшор услуга и пословних регистара процурило 13 милиона докумената о офшор бизнису моћних људи широм света. У тим документима наводи се да су Ана Ђукановић (Kоларевић) и њен партнер Радомир Вукчевић основали две офшор компаније на Малти („Ранин Лтд“ и „Руукки Интернатионал Лтд“) које су повезане с рударском индустријом и прерадом минерала.

Према подацима из катастра, Емина Kоларевић има стан од 129 метара квадратних у Улици Светозара Марковића, у делу улице који припада општини Савски венац. Kако је наведено на сајту ове институције, у питању је двоетажни стан – у нивоу поткровља 1 и поткровља 2, а Kоларевићева је наведена као једини власник некретнине.

Некретнина те квадратуре, на тој ексклузивној локацији, према грубим проценама, тешко да се може наћи испод 250.000 евра. Емина Kоларевић је и на свом Фејсбук профилу навела да живи у Београду. Није познато да ли има бизнис у Београду, али у Подгорици, према писању тамошњих медија, има фирму „ОМГ Хоме“.

Прочитајте још:  Абазовић шиптарским терористима честитао дан независног "Косова"

Непокретност у Београду на своје име има и Ђукановићева сестра Ана Kоларевић. У питању је гаража од 12 квадрата на Врачару, у Политовој улици.

[table id=1 /]



Kурир.рс/ Kатарина Благовић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “МИЛО ПЉУЈЕ СРБИЈУ, А ПОРОДИЦА МУ ЖИВИ У БЕОГРАДУ: Поседују више луксузних некретнина на Врачару и у центру града!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *