КАНАДСКИ ЛЕКАР проговорио о страшним последицама вакцине код својих пацијената

1

Вакцина (Фото: Pixabay)

Чарлс Хоф, породични лекар из Канаде, износи шокантне податке из сопственог искуства и рада са својим пацијентима. То није стручно мишљење, већ клиничко искуство лекара из његове приватне праксе. Сви овде поменути случајеви добро су му познати, његови дугогодишњи пацијенти.

У почетку, др Хоф каже да је почео да примећује необичне ствари у вези са вакцином коју је користио за вакцинацију својих пацијената. То је генетска мРНА вакцина коју производи Модерна (у власништву Фондације Била Гејтса). Као пример наводи анафилаксију (тешку алергијску реакцију) која би, према произвођачу, требало да се јави у 1 на 100 000 случајева. Међутим, у његовој пракси 2 такве реакције су се појавиле већ у првих 900 вакцинисаних. Шансе за то су изузетно мале и то је показатељ да су резултати безбедносних студија значајно „улепшани“ и ублажени.

После таквих догађаја, послао је е-маил својим колегама и људима задуженим за спровођење програма вакцинације у којем је упозорио на ове ствари и питао да ли можда треба паузирати програм. Као одговор, међутим, примио је претњу регистрацијом, одузимањем лиценце и апсолутном забраном да говори било шта о вакцинама. Али како је све више и више људи долазило са нежељеним ефектима, он није могао да ћути и послао је отворено писмо регионалној министарки здравља др Бонние Хенри и тако је дошао у жижу јавности.




Један од његових пацијената умро је од срчаног удара, иако нема доказа да је смрт повезана са вакцином, постоји јака сумња. Човек није имао проблема са срцем и после вакцинације се данима осећао веома лоше, све до изненадне смрти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Русија Америци: Биће вам тешко на нуклеарном тржишту — али пробајте

Каже да је био највише љут на 3 случаја својих дугогодишњих пацијената, који су остали трајни инвалиди након прве дозе Модерне вакцине!

Први случај је била 38-годишња жена која је имала анафилактичку реакцију 15 минута након вакцине. Након што је отишла кући, спавала је сваки дан до 17 сати, потпуно исцрпљена. Развила је парализу лица, која је била изузетно болна, иако такви услови обично нису болни и брзо пролазе. Прошла су 3 месеца од вакцине, она је и даље веома болесна, има главобоље и вртоглавице сваки дан, не може да ради и не може да вози аутомобил. Др Хоф се плаши да би то могло бити трајно стање.

Затим помиње 81-годишњу пацијенткињу, која трпи страшне болове у врату, раменима и глави након вакцинације. Руке су јој толико слабе да не може да отвори ни пакет марамица. Каже да је жена рекла да више нема никакве жеље за животом због сталних болова које трпи.




Трећи пацијент је човек који има сталне болове у левој руци, трнце у прстима и слабост шаке. После недељу дана рука му је натекла испод лакта и симптоми су се даље развијали, што сугерише даљи процес.

Доктор Хоф каже да се углавном ради о неуролошким нежељеним ефектима. Многи пацијенти му кажу да не могу ни да спавају као некада. Дугорочно је забринут за своје пацијенте, јер зна да ове вакцине нису тестиране ни у каквим дугорочним студијама и да се технологија мРНК никада раније није користила на људима!

Затим помиње нешто посебно значајно – сва три поменута случаја су припадници канадских аутохтоних народа (индијанска племена). То је зато што је Канада одлучила да прво вакцинише наводно „најрањивије групе“. Ово је врло занимљива чињеница, ако погледамо из историјске перспективе, како су се западне државе геноцидно односиле према аутохтоним племенима у Америци, Аустралији, Африци …

Прочитајте још:  60% свих пријава на нуспојаве од лекова у Русији, отпада на "ефикасни" и "безбедни" "Спутњик V"

На крају, др Хоф каже да је званични систем извештавања о нежељеним ефектима вакцине дизајниран тако да то могу да раде само лекари и да сваки извештај траје око пола сата. Лекари немају времена, посебно за такав, њима неплаћен рад. Ово је у почетку снажна анти-мотивација за пријављивање било каквих нежељених ефеката. Поред тога, каже да постоје одељци у том облику за уобичајене нежељене ефекте нормалних вакцина, али не постоје одељци за неуролошке нежељене ефекте ових нових мРНК вакцина.




Шта се тачно до сада догађа не може се тврдити, али др Хоф сумња да је проблем у тзв „Спајк-протеин“ који се природно налази у нашим телима. Након вакцинације, тело може развити имунолошки одговор на део тела. Управо у томе он види једини могући разлог зашто постоји огроман пораст броја побачаја широм света (шира тема о којој ћемо писати неком другом приликом). Верује да женска тела развијају имунолошки одговор на сопствену плаценту (плаценту) и да су заправо вакцинисана против будућих трудноћа. Због тога је веома забринут за своје пацијенте.

Такође је споменуо свог дугогодишњег пацијента, који је пре 20 година оболио од мултипле склерозе након вакцинације против грипа. Тај пацијент је такође одлучио да се вакцинише против КОВИД-а и након те вакцинације његово стање се знатно погоршало. Ово је показатељ да мРНК вакцина делује на неуролошки систем.

Ово је апсолутно шокантна информација и потиче из искуства једног лекара. Питање је колико још таквих случајева има за које ми не знамо? Зашто лекари ћуте? А они који се усуде да говоре, зашто им је то забрањено? Да ли је циљ медицине заштита здравља људи или интереса произвођача вакцина? Логична питања на која немамо одговор.

Прочитајте још:  Америчка наруџбина која разоткрива зашто је Мило ударио на српску цркву

[table id=1 /]



Србин.инфо, Логично

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “КАНАДСКИ ЛЕКАР проговорио о страшним последицама вакцине код својих пацијената

  1. Истина стара више од 100 година, само мало лекара је жели видети а још мање јавно саопштити и доћи у сукоб са фармомафијом која дела јуначним елементима као и свака мафија а то су корупција лекара, политичара, насиље разно, уцена …
    ево једног документованог сведочанства:
    https://www.youtube.com/watch?v=5_alnozGnns&ab_channel=PlaNDemiolog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *