ЗВАНИЧНА СТУДИЈА О ШТЕТНОСТИ ФАЈЗЕР ПЕЛЦЕРА !!!

1

IZVEŠTAJ: Fajzerova боцкa potvrđeno izaziva neurodegenerativne bolesti – studija

“U novom šokantnom izvještaju o боцкању protiv Прехладе-19 otkriveno je da боцкa protiv koronavirusa Pfizer može imati dugoročne zdravstvene posledice, koje nisu prethodno otkrivene, uključujući “ALS, Alzheimerovu bolest i druge neurološke degenerativne bolesti”.

“Aktuelne SARSCoV-2 боцкe, zasnovane na RNA, odobrene su u SAD-u po hitnom postupku bez opsežnih dugoročnih sigurnosnih ispitivanja”, navodi se u izveštaju. “U ovom radu боцкa Pfizer Прехлада-19, je evaluirana na potencijalnu mogućnost indukcije bolesti zasnovane na prionima kod primalaca пелцера.” Prema CDC-u, bolesti na bazi priona oblik su neurodegenerativnih bolesti, što znači da Pfizer пелцер može potencijalno izazvati dugotrajnu štetu i negativne efekte na moždano tkivo.

To je posebno zabrinjavajuće jer je Pfizer mRNA пелцер, neproverena vrsta пелцера koja stvara nove proteine ​​i koja se zapravo može integrisati u ljudski genom, navodi se u izveštaju Nacionalne medicinske biblioteke. Drugim rečima, degenerativna stanja mozga mogu se pojaviti u bilo kom trenutku vašeg života nakon пелцовања .

“RNA sekvenca пeлцера, kao i ciljana interakcija spike proteina, analizirani su na potencijal pretvaranja unutarćelijskih RNA vezujućih proteina, TAR DNA vezujućih proteina (TDP-43) i stopljeni u sarkomu (FUS) u njihove patološke prionske konformacije”, objašnjva izvještaj.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

TDP-43 je protein za koji je poznato da izaziva demenciju, ALS, pa čak i Alzheimerovu bolest, navodi Alzpedia. Slično tome, poznato je da protein FUS izaziva ALS i nasledna esencijalna podrhtavanja, prema bazi podataka o humanom genomu.

Eksperiment izveden za potrebe izveštaja je bio da se utvrdi da li se ova dva štetna proteina ugrađuju u našu DNK, kao što se očekuje od mRNA боцкe. Izveštaj je utvrdio da “RNA боцкe imaju specifične sekvence koje mogu navesti TDP-43 i FUS da se preklope u svoje patološke potvrde o prionima”, što znači da se oba proteina mogu ugraditi u našu DNK i uzrokovati štetne neurološke bolesti.

Прочитајте још:  Србија је нова оаза за Њујорчане који беже

Rezime izveštaja zaključuje da “Priloženi nalaz, kao i dodatni potencijalni rizici, navode autora da veruje da je regulatorno odobrenje пелцерa zasnovanih na RNA za SARS-ЦoV-2 preuranjeno i da боцкa može naneti mnogo više štete nego koristi.” Sam izveštaj završava sa ovim upozorenjem: “Боцкa bi mogla biti bio oružje i čak opasnije od izvorne infekcije.”

National File je zapravo kontaktirao CDC kako bi se raspitao zašto se Pfizer боцкa i dalje distribuira uprkos ovim verodostojnim navodima. Prije objavljivanja nije primljen odgovor.”

Превод: др Слађана Велков

Приредио: Сале Коларевић

https://scivisionpub.com/…/covid19-rna-based-vaccines…
https://nationalfile.com/report-pfizer-vaccine-confirmed…/

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЗВАНИЧНА СТУДИЈА О ШТЕТНОСТИ ФАЈЗЕР ПЕЛЦЕРА !!!

  1. Prekid, svih dogovora. Svih ugovora medjunarodnih i izmedju drzave i korporacija, kao i preduzeca cijim poslovanjem mozemo da ovladamo ovde u Srbiji i prekid ugovornih obaveza koje su i zakonski i moralno nistavni kada su podpisani pod pritiskom, ucenom, ili preko korupcije od strane nasih ucesnika i podpisnika. Tada “Contracta Sub Servanta “nije pred sudom validno . Toga morao biti svesni i znati.da jeste. A i da nije. Zivot izpred dogovora. Ili dogovor po cenu zivota da se odrzi ? Nadalje slobodni, oslobodjeni stega nametnutog i od kvislinga prihvacene saradnje tj. od strane bolesnih legalnih a nelegitimnih zastupnika NAS , dakle slobodni i neuslovljeni i time neoetani i obmanuti – MI radimo neophodno. Ne samo da je moguce, vec svesni da je neophodno. Iz SVIH oblasti i grana znanja. Tada sebi vaspostavljamo sveobuhvatnu nezavisnost. Sa pozicije neuslovljene nezavisnosti i time sveopste slobode u materijalno blagostanju, topi se, nestaje strah. Strah koji prisutan odobrovoljava coveka na dogovore tkzv. kompromise nametnute kao ponudjene od ljudi maskiranih u “organizacije “ciji je JEDINI zadatak icilj nase nepostojanje. Da li MI to mozemo ? Da ! Koji su argumenti i primenljiva resenja u skladu sa ovdasnjim neophodnim delanjem ? Izvolte, ne pisemo knjigu ovde i sada – Ziva rec je nezaobilazna. Javi se. Proveri. Izpitaj. Pozovi da razgovaramo razmotrimo kako bi sagledali, proverili i uvideli. I prepoznali put bez smrtnosnog osvrtanja unazad. Milorad Stefanovic Blumenau, zdravstvenik. Sa zvanicnom od sistema dodeljenom potvrdom u vidu diplome.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *