Фрапантан „лапсус“ директора „Гамалеи“: „… Висока смртност ОД ВАКЦИНА са информацијском РНК…“

2

REUTERS/Dado Ruvić

Одлука Светског конгреса за вакцине – 2021 (World Vaccine Congress Washington – 2021) који јe у среду прогласио препарат америчке компаније „Модерна“ најбољим на свету је чудна и спорна, рекао је директор Центра „Гамалеја“ Александар Гинцбург.

„Могу рећи да је потпуно нејасно по којим параметрима се то оцењивало, ако се узме у обзир висока смртност од вакцина са информацијском РНК и препарата Астра Зенека која је такође висока, али много мања од РНК-вакцина. Чудна је то одлука. Нејасно на чему је заснована, на којим конкретним показатељима“, изјавио је Гинцбург.

На форуму, који се сваке године одржава у Вашингтону, вакцина „Модерна“ је победила у номинацији за „Најбољу вакцину против ковида“. Како се наводи на сајту конгреса, вакцина коју је направила компанија „Фајзер“ заједно са немачким партнером „БиоНТек“ „добила је врло високу оцену“. У ужем избору су се нашли још и руски „Спутњик Ве“ (Sputnik V), као и препарат британско-шведске компаније “Астра Зенека”.




Подсетимо, у Русији су регистроване три вакцине против ковид 19. Прва је направљена „Спутњик Ве“ која је тренутно одобрена у 64 државе света.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Творци вакцине тврде да је смртност након вакцинације руском вакцином много нижа него код страних вакцина. Тако је за „Фајзер“ просечна стопа смртности на милион доза 39,4, за „Модерну“ – 20,2, а за „Спутњик Ве“ (Sputnik V) – свега два. Истраживање је спроведено на основу званичних података 13 здравствених регулатора од 19. априла.

[table id=1 /]



Извор: “Спутњик”

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Фрапантан „лапсус“ директора „Гамалеи“: „… Висока смртност ОД ВАКЦИНА са информацијском РНК…“

  1. До сада су плаћали вековима рекет ватикану и инцест породицама данак у деци за крпљење њихових трулих тела и трулог духа, а сада морају испунити квоте у плаћању “пореза” у болести у унапред одређеним квотама људских душа које желе уморити болешћугама разним које ће изазвати “вакцине”, предњаче по старом обичају Срби, Јевреји, Индијанци … и остали пропорционално трулој и безбожничкој власти

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *