Лончар: Вакцинацију медицинских радника сматрамо обавезном

6

Foto: Tanjug/AP

Вакцинацију медицинских радника сматрамо обавезном, иако одлука није још донета и у складу са тиме се и понашамо, а до сада је вакцинисано око 80 одсто здравствених радника, рекао је данас министар здравља Златибор Лончар.

Приликом дочека новог контигента кинеских вакцина „Синофарм”, министар је, на питање Танјуга да ли ће бити донета одлука о обавезној имунизацији медицинских радника, одговорио да ће се о томе размишљати уколико се процени да опада проценат вакцинисаних медицинара.



„Ми за сада имамо 80 одсто вакцинисаних здравствених радника. Сви запослени у здравству су озбиљни, одговорни људи који дају пример и другима”, нагласио је Лончар.

Оно на шта ће се министарство фокусирати јесте вакцинација младих, каже министар и додаје да се мора разговарати са људима о томе да не постоје докази и чињеници који указују на то да је било која вакцина која се у Србији користи, штетна те да не изазива никакве последице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

    1. Naravno ne postoji 80% vakcinisanih. Ali kada na silu vakcinišu i njih, dobiće vakcino-ustaše, ili vakcinisane janjičare koji će svom silinom da napadaju nevakcinisane “bivše sunarodnike” Taj fenomen je star koliko i civilizacija.

  1. Сада свакој будали мора бити јасно зашто је окупатор у народу од милошта названог ДР СМРТ устоличио у министра “здравља”, да обави “коначно решење имунизације”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *