ПРЉАВИ ДИЛОВИ НА ПАЛИЛУЛИ: Јовичић државно земљиште дао водитељу да гради за СИРОМАШНЕ, а он подигао себи кућу!

1
Александар Јовичић

Општина Палилула дала је плац водитељу „Kуће од срца“ да помогне једној породици, али је он земљу, уз амин Александра Јовичића, задржао за себе. Њих двојица су наводно блиски другови

Општина Палилула дала је плац Жарку Лазићу, водитељу и власнику продукцијске куће у оквиру које се производи емисија „Kућа од срца“, да на њему подигне кућу за једну социјално угрожену породицу, али уместо њиховог стамбеног збрињавања, како сазнаје Kурир, на поменутом плацу је Лазић, уз амин председника општине Палилула Александра Јовичића, изградио кућу за себе!

Јовичић је ухапшен пре неколико дана, у међувремену му је одређен притвор од 30 дана, а афере у које је уплетен свакодневно избијају на видело. Према речима извора нашег листа, једног од запослених у Лазићевој продукцији, познати водитељ је добар пријатељ са Јовичићем, а корист те везе је многострука, али и мимо закона.
Хвалио се познанством

– Лазић се у више наврата пред нама запосленима хвалио како иза њега стоји Јовичић. На пример, кад правимо кућу за неку породицу, пошто је рок да она буде готова за 30 дана, то се гради без дозволе, а његов договор са Јовичићем је да му инспекција не излази на терен – каже извор нашег листа.

Међутим, то је само врх леденог брега у односу овог двојца.

– Општина је Лазићу дала земљиште, плац у Kрњачи, да изгради омању кућу за једну социјално угрожену породицу. Од тога није било ништа. На том плацу је Лазић направио кућу за себе, и то велику, и он сада ту живи. Јовичић све то зна, па више пута је долазио код њега у госте. Наводно је Јовичић налазио Лазићу и спонзоре за емисију – додаје наш извор.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Курир

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.