ПРЉАВИ ДИЛОВИ НА ПАЛИЛУЛИ: Јовичић државно земљиште дао водитељу да гради за СИРОМАШНЕ, а он подигао себи кућу!

1

Александар Јовичић

Општина Палилула дала је плац водитељу „Kуће од срца“ да помогне једној породици, али је он земљу, уз амин Александра Јовичића, задржао за себе. Њих двојица су наводно блиски другови

Општина Палилула дала је плац Жарку Лазићу, водитељу и власнику продукцијске куће у оквиру које се производи емисија „Kућа од срца“, да на њему подигне кућу за једну социјално угрожену породицу, али уместо њиховог стамбеног збрињавања, како сазнаје Kурир, на поменутом плацу је Лазић, уз амин председника општине Палилула Александра Јовичића, изградио кућу за себе!

Јовичић је ухапшен пре неколико дана, у међувремену му је одређен притвор од 30 дана, а афере у које је уплетен свакодневно избијају на видело. Према речима извора нашег листа, једног од запослених у Лазићевој продукцији, познати водитељ је добар пријатељ са Јовичићем, а корист те везе је многострука, али и мимо закона.




Хвалио се познанством

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Лазић се у више наврата пред нама запосленима хвалио како иза њега стоји Јовичић. На пример, кад правимо кућу за неку породицу, пошто је рок да она буде готова за 30 дана, то се гради без дозволе, а његов договор са Јовичићем је да му инспекција не излази на терен – каже извор нашег листа.

Међутим, то је само врх леденог брега у односу овог двојца.

– Општина је Лазићу дала земљиште, плац у Kрњачи, да изгради омању кућу за једну социјално угрожену породицу. Од тога није било ништа. На том плацу је Лазић направио кућу за себе, и то велику, и он сада ту живи. Јовичић све то зна, па више пута је долазио код њега у госте. Наводно је Јовичић налазио Лазићу и спонзоре за емисију – додаје наш извор.

Прочитајте још:  Активиста СНС се извинио суграђанима због лажних обећања странке

[table id=1 /]



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПРЉАВИ ДИЛОВИ НА ПАЛИЛУЛИ: Јовичић државно земљиште дао водитељу да гради за СИРОМАШНЕ, а он подигао себи кућу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *