У Србији дато скоро 5 милиона доза вакцина

2
ммр

(Фото Бета)

У Србији је, према најновијим подацима, дато укупно 4.955.746 доза вакцина против коронавируса.

Укупан број грађана који су примили прву дозу вакцине и оних који су примили обе дозе је 2.656.065.

Обе дозе вакцине примила је 2.299.681 особа, преноси Танјуг.

Грађани Србије могу да бирају између четири вакцине – Фајзер/Бионтек, АстраЗенека, Синофарм и Спутњик В, чија је производња прошле недеље одобрена у институту Торлак.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “У Србији дато скоро 5 милиона доза вакцина

  1. ‘акцине прте пут и праве место у Србији навођеним мигрантима, а “наши” корумпирана и уцењена багра политичарска СВОМ СНАГОМ помажу ту геноцидну окупаторску акцију.
    Лепа земља Србија јебига као и увек кроз историју багри насилничкој запала за око и киту.
    Све је јасно само нисмо знали са колико будала живимо у комшилуку Е а сада и ТО знамо, многоооооооооооо

    ха, ха … после треће, четврта. пета … па као инсулин шећераши СВАКИ ДАН док не поцркамо од канцера и других неизлечивих болешћуга, а пре него испустимо глупу „вакцинисану“ душу, сву кинту из куће дамо белим мундирима идиотима као што је овај и њиховим покровитељима из светске фармо МАФИЈЕ јебо им шугави пас матер инцесну имбецилну, не знају кретени шта раде ( људском роду који их је роди и отхранио ) и за чији интерес. Свако ко прими „вакцину“ и наседне на „знање“ оваквих др. менгелеа, др. павелићеваца … је и заслужио да је прими … да се очисти свет људи од будала, а после пометлати и ове маторе будалетине акцијаше „пандемије“ које ће остати као рибе у блату када прљава вода лажи напусти Планету. „Моћни“ и „силни“ капои у логорима по ослобођењу истих су завршили у клозетским јамама, а тога у Србији данас има иха, ха, ха, ха …
    У … једва чекамо слободу када се народ опасуљи онда када буде видео својим очима помор ближњих наивних, уплашених … који су се „имунизовали“.
    https://www.youtube.com/watch?v=5_alnozGnns&ab_channel=PlaNDemiolog
    https://www.glas-javnosti.rs/tv-glas/dr-vernon-kolman-od-vakcina-ce-umirati-sve-vise-ljudi-6787
    НЕКАДА А И САДА МАЛО ДРа О „ВАКЦИНАМА“ нису сви „др“ менгелеовске и павелићевске закржљале ћуди … ха, ха … бирај рајо ко вам се више свиђа

    Аца 13 јуна, 2021 At 2:50 am
    Др. Мајк И. имунолог, бивши заменик директора Фајзера ( 20 година стажа у Фајзеру ) је изјавио да „вакцине“ у старту требају убити 0,8% људи а до две године остатак „имунизованих“ ( читај закужених ), што више примљених време се скраћује, боденим „нема спаса“ каже … видео је скинут са ЈТа па је тешко наћи и накачити … тврди да је ово „геноцид“ невиђену у историји …

  2. ‘акцине прте пут и праве место у Србији навођеним мигрантима, а „наша“ корумпирана и уцењена багра политичарска СВОМ СНАГОМ помажу ту геноцидну окупаторску акцију.
    Лепа земља Србија јебига као и увек кроз историју багри насилничкој запала за око и киту.
    Све је јасно само нисмо знали са колико будала живимо у комшилуку Е а сада и ТО знамо, многоооооооооооо

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *