Ексклузивно: „самоубили“ су творца биткоина

2

Џон Мекафи

Ових дана стиже вест да се творац најчувеније криптовалуте, биткоина, Џон Мекафи, убио. Крис Еверард, познати изучавалац „теорија завере“, Британац који је својевремео радио филм о Мекафију, сумња у ту верзију.

И сам Мекафи, иако је живео у САД, био је Енглез, рођен у Сајндерфорду, у области Форест оф Дин у Глочестершајру.

Џон Мекафи је предвидео да ће биткоин бити „хит“, и многи су се, користећи ову криптовалуту, обогатили – пре свега, обични људи, који се на тај начин избавили од власти мегакапиталиста и банкара.



По Еверарду, Мекафи је био човек велике интелигенције, са енглесим смислом за хумор. Имао је све што се може пожелети – лепу жену, међународно признату фирму за безбедност електронских података, и све остало. Међутим, још у доба када је све почињало, Мекафи је најавио да ће га убити, и да ће то бити проглашено самоубиством. Његова супруга Џенис је изјавила да се Мекафи сигурно није убио, и да је његово тобожње „опроштајно писмо“ нађено у Шпанији фалсификат.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Очито је, луциферијанска багра супребанкара не прашта ником ко покуша да побегне из система. Истовремено је очито да се стално јављају људи који се боре против тог истог система.

Борба за веру

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Ексклузивно: „самоубили“ су творца биткоина

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *