Позив Влади Србије: Зауставите др Кона, заштитите децу од сегрегације!

13

Printskrin, TV Prva/arhiva

Најпре позивамо др Кона да повуче свој безумни предлог о одвајању вакцинисане и невакцинисане деце и одустане од сличних позива: раздвајање, по било којој основи, карактеристика је других држава и народа

Поводом срамног предлога др Предрага Кона о раздвајању (сегрегацији) вакцинисане и невакцинисане деце старије од 12 година, понављамо део Апела Влади Србије против обавезне вакцинације (објављеног 4. децембра 2020. године на „Стању ствари“):

Нарочито би било недопустиво, осим што би било правно неосновано, принудно вакцинисање деце, какво је најављивао бивши министар просвете, јер би водило до њиховог двоструког трауматизовања. Прво зато што би се они морали насилно одвојити од родитеља и друго зато што би их тада неки страни људи који би добили привремено старатељство над њима, насилно убадали иглом.




Исто вреди и за избацивање деце из школе која нису вакцинисана. И такви акти би сигурно водили трауматизовању деце јер би били везани са физичком забраном деци да уђу у објекат школе, или, још горе, њиховим физичким избацивањем напоље, ако уопште успеју да у њу уђу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ови закључци посебно добијају на тежини ако смо свесни да се суочавамо са болешћу о којој толико мало знамо да сваки озбиљан стручњак тешко може да гарантује постојање неке њене карактеристике. Само једна њена карактеристика је сигурна: она ће постати ендемска болест и ми ћемо морати да научимо да живимо са њом.

Позивамо др Кона да повуче свој безумни предлог и одустане од сличних позива на сегрегацију: раздвајање, по било којој основи, карактеристика је других држава и народа. Ако он то не учини, позивамо Владу Србије – пре него се др Кон досети и „трака у боји“ за невакцинисане – да обузда машту и страсти свог намештеника. У случају да закаже и Влада Србије, подсећамо институције – ако их у Срба још има – да и роб није био дискриминисан већ слободан кад ступи на тло Србије. На крају остаје порука владике Рада слободномислећим појединцима: „Нада нема право ни у кога до у Бога и у своје руке“!

Прочитајте још:  Пажња, пажња! Аврам Израел за РТ Балкан о 78 дана ваздушне опасности над Београдом

[table id=1 /]



Извор:
СТАЊЕ СТВАРИ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Boli njih uvo i za decu, lekare, prosvetare, policiju, narod.. agendu mora da ostvare jel su placeni i da ne zele u vrece. tako da moraju jer su licemerni, ljiga od ljudi.. Djavo ne spava.. Agenda je sve dok cobvek postoji po Bozijem liku bice im pretnja tu agendu su potpisali vlade koje primenjuju izivljavanje nad ljudima.. Kraj je blizu.. sve su upropastili, prirodu, zivotinjski svet, sad i coveka.. Covek potpisuje da samovoljno prihvata odricanje Bozijeg lika.

  2. У току је трећи светски рат против човечности, води се хемијско биолошким средствима, насиљем, лажима, сплеткама, вакцинама, тровањем … После другог рата, преживели логараши су своје капое даваили у клозетским јамама, курве окупаторске шишали до главе, катран, перје, голе на улицу … мусолини и његова девојка, голи наглабачке вешани … сви акцијаши овог лажног срања “ковида” и њихове породице ТО МОРАЈУ ИМАТИ НА УМУ ДА ЋЕ ИМ УСКОРО ДОЋИ УЛИЦА ДА СУДИИИИИИ И ТО НА КУЋУ, ДЕЦУ НЕЋЕМО ДАТИ БАШ КАО И 2009 када су покушали их бости под изговором тада измишљеног крмећег грипа. Нема те цене коју требамо платити да сачувамо ово мало деце која су претекла белој куги коју су они лажима, насиљем, сплеткама и лоповлуком од 45 до данас изазавали. Уколико је обичан народ гадљив на сурове и крваве обрачуне са ковид “акцијашима”, пустићемо из затвора насилнике које је створила сама комуњарака власт за прљаве послове да се обрачунају баш са својим творцима ( учини ће то џабе и са апетитом ) који су их изиграли ( невоља … на пример и остали ) Судије које се курвају са насилним комуњарама од 45 до данас, ( заобилазећи право и правичност на штету истине да смо сви пред Богом равноправни ) исту судбину ће да заслужено кусају, и за улично насиље над њима ( по рецепту наше Маме Бака Цоке ) нико неће одговарати баш као и што нико од самобитних комуњара фотељаша, краваташа, дебељовчина, паразита на власти, политичара, тајкуна и пандурских главешина није за криминал, пљачку и крваво насиље одговарао од 45 до данас.
    Радуј се народе долази време ослобађања Србије, ове идијотске намере нечастиве и нељудске ватиканске “власти” управо указују на то свакога дана као и ова бела морална гњида

  3. БЕЗ КРВИ НЕМА СЛОБОДА СРПСКОМ НАРОДУ.
    ДРУГОСРБИJАНЦЕ И УСТАШЕ НА ВЛАСТИ,ПРОТЕРАТИ-ПОБИТИ …..АМИН.

  4. Деца се морају одбранити по сваку цену баш као што медведица брани мече, лавица лавиће … а курве окупаторске ће нас “пелоцовати” само у ладно мртво дупе, али пре него нас “оладе” добиће по пизди изданичкој онако како нас историја учи како се обрачунава са окупатором и домаћим издајницима и то ПО КУЋАМА па неака процене однос снага и преиспитају клико свој “посао” раде за новац а колико из “убеђења”, колико из правичности и “струке” а колико због уцене. Ништа им не праштати ни баке ни деке а камоли ДЕЦУ ни лажи ни палшења, ни затварања ни материјалну штету, ни рукавице ни смрдљиве маске, ни дављење преко окупаторских медија …

  5. Нема он шта да повлачи и не повлачи нити jе он власник наших живота. Ньему и екипи треба праведно судjенье и душогодишньа робиjа због слудjиваньа народа, затвараньа народа, ширенье панике, губитак повереньа у вакцине , и неке болести коjе су скоро искореньене вакцинама могу нам се вратити ( дечиjа парализа, дифтериjа, велики кашаль ). Вакцинациjа за било коjу болест мора да буде добровольна и никако другачиjе. Потребно jе да су информациjе доступне и да се реално сагледа предности или мане вакцине за сваку болест а поjединац нека донесе одлуку за себе.

  6. ВЕТЕРАНИ:
    УJEДИНИМО СЕ У JЕДНУ ОРГАНИЗАЦИJУ,ОДJЕБИМО”ДБ-ОЛОШ УСТАШКИ”.Они су ватикански олош издаJHИЧКИ,доказ je договорени
    распад”СФРJ-от.
    ВРАТИМО СЛОБОДУ НАШОJ ДЕЦИ-ПОТОМЦИМА.
    ПРЕЦИ КОJИ КРВАРИЛИ ЗА СРБИJУ ДА МИ ЖИВИМО У СЛОБОДИ ОВО НАМ НЕЧЕ ОПРОСТИТИ.

    СРБИНОВ JЕ ЗАВЕТ ДА ЖИВИ У СЛОБОДИ А КАД JЕ ИЗГУБИ ДА СЕ БОРИ ЗА ИСТУ….АМИН.

  7. BUDI SE SRBINE GEDZO,PROKLET BIO.KUCA NAM”SIRIJA NA VRATA”.ZAPITAJ SE”BUDALO MOJA BRATSKA”STA CE MIGRANTI BEZ PORODICA U SRBIJI…???
    OLOS NA VLASTI PEDERSKO-KOPILANSKO-DOSLJACKI NAS PRODAJE KAO STOKU-MARVU SVAKI DAN…..A”TI”-MI,SPAVAMO.
    BUDJENJE BICE KRVAVO DO KOLENA.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *