Корона-фашисти почињу рат с противницима вакцинације

0

Протест у Берлину (Фото: Јутјуб)

Као што смо упозоравали и очекивали, почиње (за сада само) медијски рат против противника вакцина и припрема јавног мњења за распиривање мржње према њима и примену репресије против њих. Фаучијева изјава (овде:) и вест да је у Португалији – наводно од короне – умрла цела породица противника вакцинације – су знак почетка поменутог рата и предстојећих репресалија против противника корона – шприцања

Власти ће сада дрско да лажу вакцинисане људе да антивакцинаши масовно умиру, и да они представљају озбиљну опасност и за вакцинисане људе које, наводно, заражавају ковидом.

Антихристове слуге планирају да – у блиској будућности – на противне вакцинације обруше сву моћ државне репресије, а такође да против њих усмере сав бес и мржњу оних које су они обманули да се вакцинишу, осуђених на патњу и погибао.



Стога смо, браћо и сестре, позвали и настављамо да вас позивамо да се унапред припремите, колико је то могуће, да смислите начине да привремено напустите места на којима ће ова репресија бити посебно снажна, тј. из великих градова ближе провинцији. Ако немате где да одете, припремите се да преживите привремену блокаду у местима становања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И што је најважније, треба да се молимо за Божију помоћ и заштиту. Није потребно обесхрабрити се и плашити, већ је потребно потпуно веровати Господу и Пречистој Богородици. Данас сва наша снага и све наше време морају бити посвећени покајању и молитви. Јер, без Благодати Божије, нико неће моћи да остане веран Христу у ово апокалиптичко време.

[table id=1 /]

Прочитајте још:  Председник комичар одговорио противницима ковид терора: Морате сви да се вакцинишете



По материјалу са: “Москва Трећи Рим”

Приређивач: “Борба за веру”

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *