Србија је са ценом горива од 1,5 евра дошла у ред земаља са највећом ценом горива у свету

2

(Фото: Пиксибај)

Режим Александра Вучића кроз превисоке цене горива масовно пљачка грађане Србије. Кроз хараче, непознате и у време Османлија, ненародни режим узима кроз акцизе и порезе око 64% прихода од наплаћених цена.

Цене на бензинским пумпама у Србији су ових дана досегле висину од 1,5 евра за литру горива, а парадокс је да су цене дизела веће од појединих врста бензина. И у ценама дизела који користе пољопривредници државне дажбине учествује са 64 процента.




На литри дизела, која кошта 164 динара, режим Александра Вучића узме грађанима 105 динара. То директно утиче на цене прехрамбених и других производа који су сваким даном све скупљи.

Србија је са ценом горива од 1,5 евра дошла у ред земаља са највећом ценом горива у Европи и свету, а по висини плата је на дну на светском нивоу, а иза нас су само поједине земље Африке и државе сличне севернокорејском режиму.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Посебно забрињава чињеница да режимски дилери нафтне деривате продају, као 90-тих година, на црно српским паорима, без фискалнох рачуна, па им ове цене иде на руку. Ово је добитна комбинација за режим и мафију. Штету имају грађани. Једини начин да се ово заустави је грађански отпор и смена овог однарођеног режима.

[table id=1 /]



(преокрет.орг)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Србија је са ценом горива од 1,5 евра дошла у ред земаља са највећом ценом горива у свету

  1. “Једини начин да се ово заустави је грађански отпор и смена овог однарођеног режима”
    Да, али овог “однарођеног” који влада Србијом од 45 до данас Е тај паразитски, насилнички, противправни, сплеткарошки систем ПОДИЖЕ милошевиће, караминџићевце, тадићевце, вучићевце … па када их потроши руши их указујићи на свој производ као на шкарт, они подижу цене, пљачкају, задужују, чине безакоње, неправду, корумпирају … а указују на тренутну власт коју су сами уметли и коју кане потрошити сурово заједно са њиховим породицама и грађанима приде само да суштински паразит остане у животу то јест они и њихове породице којих у СР има охохооооооооо
    ДОКАЗ:
    да ли је било која власт променила власничку структуру “приватизованих” ( отетих- опљачканих ) предузећа у Србији?!? Наравно да није, свакој “власти” се додели рекет од тих фирми то јест припадајући % пљачке и “колача” од дроге и осталог безакња али НОСИЛАЦ имовине је НЕДОДИРЉИВ пред судом, правдом и истином … ма колико били шампионски криминализовани десетинама година, знамо да иза свега стоје комуњаре, социјалисти, јуловци … ко њих прозива? Нико али увек уметну своје дачићевце, вулиновце … у власт да је контролишу са свих места унутар и споља … само један није хтео примити дачића у власт па је пензионисан са две године радног стажа, да не спомињемо да дачића ( самоумишљеног балканског черчила ) у врх СПСа уметла стрна служба вљда због певачких квалитета сколоног скупој брљи … свачија је Србија само Србинова није … џабе институти, судови, тужилаштва, академије, цркве …

  2. Немачка плата – просек 2000 евра
    Српска плата – просек 500 евра (4 пута мања)

    У Немачкој јестиво уље 1,2 евра
    У Србији исто 1,2 евра.

    Када би уље у Србији коштало у истој размери као у Немачкој, коштало би око 50 динара
    Када би у Немачкој коштало као у Србији, било би око 6 Евра.

    Како то.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *