Вучић воли да прима: Једва чекам трећу дозу вакцине

3

Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић потврдио је наводе појединих медија да је током обиласка различитих крајева Србије у претходних месец дана “унапред потрошио” око 500 милиона евра у најаве нових инвестиција, али и додао да тај новац није узео за себе већ да су то улагања која су “потребна грађанима”.

Одговарајући на питања новинара после обиласка Бруса, Вучић је рекао да држава има тај новац и да неће доћи до повећања јавног дуга изнад 60 одсто.

“Јесам потрошио те паре али не за себе. То су паре за болнице, обилазнице, путеве, тунеле, гасовод, канализацију. То су ствари које су потребне грађанима”, казао је Вучић.




Упитан да ли се може очекивати да Kризни штаб за сузбијање корона вируса донесе одлуку о пооштравању епидемиолошких мера с обзиром на раст броја новоинфицираних, Вучић је рекао да није епидемиолог и да не зна каква ће бити одлука тог тела.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Наша је молба да се људи вакцинишу јер вакцина ником није нашкодила. Чекам да прође шест месеци па да примим трећу дозу. То ће бити почетком октобра и једва чекам. Kао што видите, још сам жив”, рекао је Вучић.

[table id=1 /]



Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Вучић воли да прима: Једва чекам трећу дозу вакцине

  1. Чисто сумњам да си примио исто што и народ. То што си ти примио је плацебо, илити цукер васер… Шећерна водица лажљивице уснија.
    А нама спремаш још отрова и то овога пута у води коју ће твоји рио тинто да нам загаде. Пола србије ће пити отровану воду цркотино једна морална!

  2. Djavo, nema korone, Posto nisu uspeli sa GRIPOM da vakcinisu vecinu stanovnistva, WHO i Fauci izmislili su KORONU. Sada ili nikad mora da se vakcinisu sto vise stanovnika. Zato sada i placaju da se ljudi vakcinisu, a kasnije ce i biti OBAVEZA DA SE VAKCINISU STO VISE LJUDI, Kon i krizni stab je placen od Rokfelera. Ne verujre im nista i ne vakcinisite se . CIL JE DA SE SMANJI BROJ STANOVNIKA.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *