Адвокат Милан Босика – Савет родитељима како да заштите дете од обавезне вакцинације

1

(Фото: Pixabay)

ЗАХТЕВ ЗА ИЗЈАШЊЕЊЕ ИЗАБРАНОГ ЛЕКАРА – ПОСТАВЉЕНОГ ЛЕКАРА МАЛОЛЕТНОГ ЛИЦА
МИ, ДОЛЕ ПОТПИСАНИ РОДИТЕЉИ и ЗАКОНСКИ ЗАСТУПНИЦИ НАШЕГ МАЛ. ДЕТЕТА (име презиме, адреса ЈМБГ родитеља и детета) ИНСИСТИРАМО ДА СЕ ОВАЈ ЗАХТЕВ ОДМАХ НАКОН ПРИЈЕМА У НАДЛЕЖНИ ДОМ ЗДРАВЉА ИЛИ ШКОЛУ КОЈУ ПОХАЂА ДЕТЕ, УПИШЕ У ЗДРАВСТВЕНИ КАРТОН НАШЕГ МАЛ.ДЕТЕТА (У ПИСАНОЈ И ЕЛЕКТРОНСКОЈ ФОРМИ), ПА НАПОМИЊЕМО ДА ЋЕМО НАКОН ПОТВРДЕ ПРИЈЕМА УПУЋЕНОГ ЗАХТЕВА, КОЈИ ЋЕМО ПОСЛАТИ УЗ тзв. ЖУТУ ПОТВРДУ и тзв. РОЗА ПОВРАТНИЦУ, ТРАЖИТИ ПРОВЕРУ ДЕЧЈЕГ КАРТОНА И ПРОВЕРУ УПИСА САДРЖАНОГ У ОВОМ ЗАХТЕВУ.

Ми, долепотписани родитељи и законски заступници нашег малолетног детета – (сви подаци оца, мајке и детета са свим матичним бројевима и адресом), захтевамо од изабраног или постављеног лекара за школу коју похађа наше мал.дете, да се изјасни у вези са:

Упутством за вакцинацију новим експерименталним третманом лекова – медицинских средстава за лечење болести Cov19, које се налази на званичној страници Мин.Здравља РС и у којем се тврди да је лек – ТЕХНОЛОГИЈА mRNA (PFIZER, MODERNA , ASTRAZENECA, JONSON-JONSON, SPUTNIK V) само УСЛОВНО ОДОБРЕН за употребу на теритoрији РС, будући да се тестирање ове технологије завршава 2023-24. године, као и на основу „ИНФОРМАТОРА ЗА ВАКЦИНИСАНА ЛИЦА И ЊИХОВЕ СТАРАТЕЉЕ“ с обзиром на чињеницу да у истоименим упутствима СЗО, прихваћеним од АЛИМСА (Агенције за лекове и медицинска средства Србије) и Министарства здравља, стоји да се овај лек (тј . нова технологија која се први пут у свету примењује) и даље НЕ ПРЕПОРУЧУЈЕ за употребу над децом.



Упозоравамо и указујемо да у поменутом упутству АЛИМСА на страни 9 пише да се оваква „вакцинација“ може ОДБИТИ, док су на странама 9, 11… наведени нежељени ефекти и могуће последице услед „вакцинације“, а такође предочавамо да је PFIZER лек-“вакцина“, према податку са истоимене странице, намењена искључиво за лица старија од 16 година.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Смршајте уз помоћ зачинских биљака

Наведени нежељени ефекти и последице примене ове нове технологије јесу: бол, отицање, умор, главобоља, језа, бол у зглобовима, пролив, висока температура, црвенило на месту убода, мучнина, повраћање, већани лимфни чворови, малаксалост, несаница, алергијске реакције, парализа, према новим америчким истраживањима срчане дисфункције, и тешка алергијска реакција са смртним исходом. Додајемо такође, да сва светска истраживања показују да НОВА ТЕХНОЛОГИЈА убризгавања SPIKE протеина из датих „вакцина“ НЕ СПРЕЧАВА ни заразу, нити трансмисију заразе, па постављамо питање чему она служи. Напомињемо и то да сва светска истраживања показују да ДЕЦА НИСУ УГРОЖЕНА КАТЕГОРИЈА.

Изричито и неопозиво тражимо да нам изабрани постављени лекар да гаранције на посебном писаном формулару са факсимилом, личним потписом и печатом, писано образложење у којем ће гарантовати да наше дете неће имати било какве нуспојаве и штетне ефекте, под претњом материјалне и кривичне одговорности.

Овим захтевом стриктно напомињемо да кривични Законик РС прописује кривично дело ЗЛОЧИН ПРОТИВ ЧОВЕЧНОСТИ прописан чланом 371 КЗ, а који је у сагласности са Законом о потврђивању РИМСКОГ СТАТУТА МЕЂУНАРОДНОГ КРИВИЧНОГ СУДА, а који закон императивно забрањује било коју врсту имунитета било ког лица у било којој земљи која је ратификовала ову Конвенцију што је случај и са РС, тако да сваки лекар појединачно и ЛИЧНО, без икаквог имунитета, одговара за своје предузете поступке

У Београду, 16.08.2021

Својеручни потпис родитеља (адреса и ЈМБГ)

Извор: https://www.facebook.com/milan.bosika

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Адвокат Милан Босика – Савет родитељима како да заштите дете од обавезне вакцинације

  1. Босика је изабрао одличан пут да помогне људима да се боре против ковид насилничких идиота по више снова.
    Треба их обавезно масовно тужити за већ почињено насиље против човечности по свим правним основама локалних и међународних закона јер баш у том грму лежи скривени “зеко” ( извињавам се правим зечевима ) који ће бити истеран на чистину и утеран у клопку тако што ће судије ( дупеувлакачи насилничког режима ) одбацивати тужбе и тако доћи на прецизну листу ( без могућности успутне штете ) по којој ће судити улица по кућама, без такси, без могућности жалби, бацања предмета у “бунар”, фалцификата, лажних сведока … и остлих замарања обсправљених, тлачених, тако дргих фотељашким насилницима … овај улични суд ће бити без права жалбе и правних последица по улицу јер ни они ( судије ) нису хтели судити “властодршцима” за противправно и противљудско насиље ( у страху од “цара” и уз примање мита ) тако да ни њиховим уличним извршитељима неће нико судити ( историја нас учи ). Праведно? Истинито? Наравно да јесте и једино и неминовно!
    Када “ваксовани” почну да рикњавају, гекњавају ето им љутите родбине на врата. Држите се “политичари” бели мундири и “судије” “тужиоци” … улица се наоружава знањем и нико нема толико пара купити све улице света и све правнике као Босику. Оружије је исковано у НАПАДДДДДДДДДД

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *