Милан Думановић: Вучићев начелник СБПОK намештао људе Вељи Невољи!

1

Милан Думановић

Гост Славија инфо био је бивши оперативац УKП задужен за тајно праћење и надозор Милан Думановић. У емији Интервју открио је да је Горан Папић из УKП наместио Лазара Вукићевића групи Вељка Беливука. Лазар је завршио у тешким мукама у кући у Ритопеку. Папић је и даље на слободи а у једној емисији код Владимира Ђукановића рекао је да је између осталог посао у МУПу добио зато што је добар са женом Небојше Стефановића.

Од раније је познат по бахатом понашању чак и бахатим хапшењима а једно од тих је хапшење Милана Дабовића на Бранковом мосту у Београду.

Думановић је објаснио и зашто се прате поједини министри али и лидери опозиције и како се то касније злоупотребљава преко медија блиских режиму. Осим ових било је речи и о трговцу оружија Слободану Тешићу који је ћерку поставио у Интерпол иако је имао (можда и данас има) потерницу од истог тог Интерпола. Сличан случај је и са Звезданом Терзићем који је сина поставио да контролише wар технологију у фудбалу.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Милан Думановић: Вучићев начелник СБПОK намештао људе Вељи Невољи!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *