На претње инвеститора са Звездаре жестоко ћемо реаговати (Видео)

0

Nakon rušenja zida na Zvezdari od strane građana, investitor je počeo da šalje svoje "jurišnike" kako bi sejali strah. Imamo poruku za iste. "ĆERAĆEMO SE"!

Породица Самарџић са Звездаре која живи у својој породичној кући у Гламочкој 15. свакодневно прима претње и бива застрашивана од стране инвеститора који је пре неколико дана сазидао улаз у двориште несрећним укућанима.

После низа апела пре свега на друштвеним мрежама грађевинска инспекција је изашла на терен али је уместо да уклони зид целом дужином уклонила само неколико метара.




Људи из комшилука, којима су се у борби прикључили новинар Марко Драгославић и председник Београдског Фронта, Немања Петровић су самоиницијативно уклонили и остатак зида.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Последица тога је претња упућена Бојани Самарџић којој је у лице речено да је боље да не напушта своје двориште. Обзиром на јаловост И незаинтересованост надлежних институција међу којима је и полиција решили смо да заштитимо породицу Самарџић од свакодневног терора те Вас све позивамо на скуп подршке породици Самарџић испред њихове породичне куће у понедељак у 15ч.

Поручујемо инвеститору да се не плашимо његових претњи и да ћемо жестоко реаговати.

Васељенска

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *