На претње инвеститора са Звездаре жестоко ћемо реаговати (Видео)

0
Nakon rušenja zida na Zvezdari od strane građana, investitor je počeo da šalje svoje "jurišnike" kako bi sejali strah. Imamo poruku za iste. "ĆERAĆEMO SE"!

Породица Самарџић са Звездаре која живи у својој породичној кући у Гламочкој 15. свакодневно прима претње и бива застрашивана од стране инвеститора који је пре неколико дана сазидао улаз у двориште несрећним укућанима.

После низа апела пре свега на друштвеним мрежама грађевинска инспекција је изашла на терен али је уместо да уклони зид целом дужином уклонила само неколико метара.
Људи из комшилука, којима су се у борби прикључили новинар Марко Драгославић и председник Београдског Фронта, Немања Петровић су самоиницијативно уклонили и остатак зида.

Последица тога је претња упућена Бојани Самарџић којој је у лице речено да је боље да не напушта своје двориште. Обзиром на јаловост И незаинтересованост надлежних институција међу којима је и полиција решили смо да заштитимо породицу Самарџић од свакодневног терора те Вас све позивамо на скуп подршке породици Самарџић испред њихове породичне куће у понедељак у 15ч.

Поручујемо инвеститору да се не плашимо његових претњи и да ћемо жестоко реаговати.

Васељенска

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.