Лондон: Више десетина демонстраната противника вакцинације упало у зграду више телевизија, узвикивали: „Сад узимају нашу децу!“ (Видео)

0

Више десетина демонстраната противника антиковид рестрикција и вакцинације провалили су данас у зграду у Лондону где се налази неколико британских телевизија.

Док је стотине демонстраната противника вакцина ходало улицама града, део њих је пробио обезбеђење код седишта ИТН, где се праве вести за телевизије ИТВ, Чанел 4 и Чанел 5 и окупио се код рецепције.

Усмерили су се на једног водитеља и узвикивали „Сад узимају нашу децу“, пошто је у Великој Британији вакцинација проширена на узраст од 16 до 17 година.

Полиција која је позвана, само је саопштила да су демонстранти напустили зграду када су они дошли.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Ми смо против масовног тестирања са сумњивим ПЦР тестовима и вакцинације деце“, рекла је за Франс прес једна демонстранткиња.

https://twitter.com/EliseiNicole/status/1429807921765011459?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1429807921765011459%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.nspm.rs%2Fhronika%2Flondon-vise-desetina-demonstranata-protivnika-vakcinacije-upalo-u-zgradu-vise-televizija-uzvikivali-sad-uzimaju-nasu-decu.html

Други демонстрант је рекао да масовни медији само говоре о умрлим од ковида, а да нико није јављао о смртном случају због вакцина.

Зграда је током поподнева била под јаком полицијском заштитом, јавио је фотограф агенције Франс прес.



„Напади на новинаре због њихових репортажа о корона вирусу забрињавају“, рекао је портпарол ИТН-а. „Те акције су за последицу имале да спрече новинаре да наставе своје активности сакупљања информација, што ИТН чврсто осудјује“, додао је он.

Почетком августа неколико стотина људи окупило се да демонстрира испред просторија ББЦ на западу Лондона. Полиција их је отерала.

Вакцинација против ковида-19 није обавезна у Великој Британији, око 90 одсто одраслих добило је најмање једну дозу вакцине.

Прочитајте још:  Kети Блек: Свима који су од почетка сумњали у званичну верзију о корони

[table id=1 /]



(Бета, АФП)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *